700 reisspellen en reis edities van spellen

Hier kijken we naar de leukste reisspellen en hebben we aanbiedingen van ruim 700 reisspellen en reisedities van spellen.

Leukste reisspellen / reiseditie spel

Natuurlijk wil je op vakantie graag wat leuke spellen meenemen. Maar die grote dozen wil je niet in de bagage hebben. Vooral niet als je met het vliegtuig reist. Gelukkig zijn er van heel veel spellen ook reisedities. Zo'n reisspel is geweldig. Wij hebben hier circa 700 reisspellen voor je. Want zoveel reisspellen zijn er!

Want vrijwel ieder leuk spel wordt tegenwoordig ook als reisspel of reiseditie uitgebracht. Minder luxe om te zien, maar wel praktisch om mee te nemen en op te bergen, en een reisspel is veel goedkoper dan het origineel!

Jumbo, Hasbro, 999 Games, Identity Games, Ravensburger en vele andere spelfabrikanten brengen reisspellen en reisedities uit. 

Kijk in het onderstaande overzicht met goedkope aanbiedingen van alle reisspellen. je vindt daar alle leuke reisspellen en reisedities. Leuke spellen om op reis en op vakantie mee te nemen.


Scrabble reis editie

Een reiseditie heeft veel voordelen

Ook als je niet op reis gaat is het te overwegen om een reis editie van een bekend spel te kopen. Een reisspel of reiseditie heeft namelijk grote voordelen.

Makkelijk op reis of vakantie mee te nemen
Reisedities van spellen zijn veel compacter. Daardoor kun je een reisspel makkelijker meenemen, maar ook neemt zo'n reiseditie niet alleen in de koffer, maar ook thuis minder ruimte in de spelletjeskast in. 

Goedkope reisspellen en reiseditie spellen
Bovendien zijn reisedities vaak behoorlijk veel goedkoper maar om te spelen vaak gelijkwaardig aan het normale spel. Ook dat is een groot voordeel van reisedities van bekende spellen. Kijk maar eens in het aanbieding overzicht hoe goedkoop reisedities en reispellen soms zijn. Je vind er veel goedkope reisspellen en goede reisedities van bekende spellen.

Compacte goedkope versies van bekende spellen
Aan wat voor spellen moet je dan denken? Je hebt reisspellen die speciaal voor op reis ontwikkeld zijn, maar ook heel veel reisedities van bekende spellen. Bijvoorbeeld reisedities van Rummikub, Mes Erger Je Niet. Pim Pam Pet, Exploding Kittens, Ticket to Ride, Qwixx en nog vele honderden andere bekende spellen. 

In het bovenstaand overzicht met aanbiedingen van alle reisspellen vind je al deze reis edities goedkoop en kun je ook andere reisspellen goedkoop online kopen.

Leukste reisspellen

Hieronder een kort overzicht van de leukste en meest populaire reisspellen en reisedities van dit moment.

Je vindt deze reisspellen en reisedities bij in het bovenstaande reisspel aanbieding overzicht.

Qwirkle reiseditie
Qwikle is een abstract familiespel waarbij je tegels moet samenstellen door verschillende symbolen en kleuren te combineren. Het spel Qwirkle heeft 15 awards op zijn naam staan. De Qwikle reiseditie wordt geleverd in een handige tas en is kleiner zodat je het makkelijk op reis en vakantie kan meenemen.


Qwirkle reisspel

Qwirkle reis editie


Autobingo
Een echt reisspel, want je speelt dit in de auto. Het is een variant op het klassieke "tel de rode auto's". Maar dan met een bingokaart vol objecten die je op en langs de weg tegenkomt. Dit spel is een echte tijdverdrijver voor bij lange autoritten.

Wie Is Het reiseditie
Van het bekende Wie Is het is een verbazend goedkope reiseditie uitgebracht. Helemaal hetzelfde, maar een stuk kleiner. De Wie Is Het reiseditie laat zicht heel makkelijk in de auto spelen.

Smart Games IQ-Fit reiseditie
Train je hersenen onderweg of op je vakantiebestemming. Deze reiseditie is zo vormgegeven dat je hem overal kunt spelen. Met 120 pittige opdrachten, daarmee kom je meerdere vakanties door.

IQ-Fit reisspel
IQ-Fit reisspelletje


Rummikub in blik
Het bekende Rummikub kun je makkelijk meenemen als je deze speciale versie in een opbergblik meeneemt. Het blik is zo compact mogelijk vormgegeven zodat deze weinig ruimte inneemt in je koffer. Dit is één van de meest populaire en leukste reissspellen.

Rummicub is zoals alle reisspellen in deze versie veel goedkoper dan het normale grote spel.

Dobble Beach
Dobble Beach is een speciaal voor de vakantie ontwikkelde variant van Dobble. Niet alleen zijn de onderwerpen van de kaarten aangepast op de vakantie, ze zijn ook waterafstotend. Zo speel je Dobble probleemloos op het strand of bij het zwembad.

Mens Erger Je Niet reiseditie
Zelfs Mens Erger Je Niet mag mee op vakantie. Dit simpele maar super-gezellige familiespel en de koffer zijn in deze reisversie zo compact mogelijk vormgegeven. De dobbelsteen zit veilig opgeborden in een dobbelcapsule, de pionnen zijn magnetisch, dus dit is een echt reisspel. Ook handig: Het spelbord bevat aan de ene kant het gewone Mens Erger Je Niet bord en aan de andere kant de Junior versie.

Mens Erger Je Niet reiseditie

Mens Erger Je Niet reiseditie


Familie Poen pocketspel
Heel leuk kaartspel. Klein, dus makkelijk om mee te nemen. Maar erg leuk om te spelen. Minder bekend, maar wel één van de leukste reisspellen.

Stratego reiseditie
Verover de vlag. De versie van dit bekende bordspel kost nog geen tientje maar is met zijn koffer en magnetische pionnen overal te spelen. Thuis, op de camping, op het strand, zelfs in de auto. Deze versie van Stratego behoort tot de leukste reisspellen.

Block by Block
Block bij Block is een echt puzzelspel. Inzicht is bij dit spel nodig om sneller dan je tegenstander een figuur te maken. Of speel alleen tegen de klok.

Valkuil Reiseditie
Schuif je knikkers zo dat ze blijven liggen terwijl die van je tegenstander vallen. Van het spel Valkuil is er een kleine handige reisversie om op vakantie mee te nemen.

Onderuit reisspel
Het spel Onderuit van MB. Wees je tegenstander te slim af door je speelschijfjes op de juiste manier te draaien. Ook als compact reisspel tegen een goedkope prijs.

Cluedo Reiseditie
Miss Marple, Hercule Poirrot, ze hebben nooit vakantie. Ze lopen altijd wel tegen een moord aan, ook als in een hotel, boot of trein. Daarom is er ook van het moordspel Cluedo een reisversie. Met dit reisspel los jij de moorden tijdens je vakantie op.

Wie is Wie reisspel
Het bekende spel met de gezichtjes. Normaal is het bord veel te groot om mee te nemen, maar deze reisversie past moeiteloos in tas en koffer.

Cluedo reisspel

Cluedo reisspelDokter Bibber reisspel
Ook als reisspel is Dokter Bibber geen geschikt reisspel om in bus, trein, auto of op de boot te spelen. Maar op de hotelkamer kun je veel plezier hebben van je vaste hand en dit spel voor onderweg.

Magnetisch schaakbord
Bij het magnetische schaakbord blijven de stukken op het bord kleven. Zo kun je ook in auto, vliegtuig of trein schaken. Een ideaal reisspel.

Levensweg reisspel
Wie kent levensweg nou niet. Het populaire spel is er ook in een compacte goedkope meeneem-versie. Handig, want Levensweg is een super leuk spel om op vakantie te spelen of om mee te nemen naar vrienden en vriendinnen.

Mastermind reis spel
Deze klassieker onder de reisspellen kan natuurlijk niet in de top 10 ontbreken. Mastermind voor onderweg is een ideaal spel voor op de achterbank van de auto.

Stapelwoord reiseditie
Maak woorden, niet alleen horizontaal en verticaal, maar ook naar boven.

RoadBlock reiseditie
Sluit de wegen van de stad af om te voorkomen dat de gangster ontsnapt. RoadBlock is goed voor uren speelplezier tijdens de vakantie dankzij deze speciale versie voor op reis.

Mikado voor op reis
Zelfs Mikado is er in een reisversie. Met veel kleinere stokjes. Handig voor op vakantie.

Bello Bijt reisspel
Bello Bijt is een leuk spel voor peuters en kleuters. Maar het is minstens zo leuk om Bello Bijt met een melige groep volwassenen te spelen. Probeer zo veel mogelijk botjes van Bello af te pakken. Maar kijk uit, Bello slaat ineens toe!

Zeeslag reisspel
Nog zo'n klassieker onder de reisspellen. Compact en met de stukken stevig op het speelbord. Een leuk reisspel voor tijdens een cruise.

Triominos reisspel
Het domino spel Triominos is één van de meest populaire spellen van dit moment. Er zijn daarom zelfs meerdere reis edities van dit spel te koop.

En meer
En zo zijn er nog veel meer reisspellen en reisedities. In het overzicht vind je onbekende maar heel leuke reisspellen, maar ook reisedities van bekende spellen als Vier op een rij, Monopoly, Rara wat ben ik, Zeeslag, Pim Pam Pet, De kolonisten van Catan, dammen, Vier op een rij, Blackgammon en heel veel meer.

Op vakantie hoef je je echt niet te vervelen!

Kijk in het bovenstaand overzicht met goedkope aanbiedingen voor al deze (en heel veel meer) reisspellen en reisedities.

Zie ook:

Onderwerpen:
Reisspellen en reisedities hebben vele voordelen. Een reisspel of reiseditie is niet alleen makkelijk mee te nemen, maar ook makkelijk te bewaren en een reisspel of reis editie is over het algemeen veel goedkoper . Het zijn geweldig leuke en goede spellen voor op reis of vakantie, maar ook gewoon om thuis te spelen. Hier kijken we naar de leukste reisspellen en de leukste reisedities, en in het reisspel aanbieding overzicht kun je ruim 700 reisedities en reisspellen goedkoop kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.