200 reisspellen en reisedities!


Natuurlijk wil je op vakantie graag wat leuke spellen meenemen. Maar die grote dozen wil je niet in de bagage hebben. Vooral niet als je met het vliegtuig reist. Gelukkig zijn er van heel veel spellen ook reisedities. Wij hebben hier circa tweehonderd reisspellen voor je!


Jumbo, Hasbro, 999 Games, Identity Games, Ravensburger en vele andere spelfabrikanten brengen reisspellen en reisedities uit. Kijk in het overzicht van alle reisspellen voor al deze spellen om mee te nemen.

Reisedities zijn veel compacter. Daardoor kun je ze makkelijker meenemen, maar ook nemen ze thuis minder ruimte in de spelletjeskast in. Bovendien zijn reisedities vaak behoorlijk veel goedkoper maar om te spelen gelijkwaardig aan het normale spel. Ook dat is een groot voordeel van reisedities.

Aan wat voor spellen moet je dan denken? Hieronder een kort overzicht van de leukste en meest populaire reisspellen en reisedities van dit moment.

Qwirkle reiseditie
Een abstract familiespel waarbij je tegels moet samenstellen door verschillende symbolen en kleuren te combineren. Qwirkkle heeft 15 awards op zijn naam staan. De reiseditie wordt geleverd in een handige tas en is kleiner zodat je het makkelijk kunt meenemen.Autobingo
Een echt reisspel, want je speelt dit in de auto. Het is een variant op het klassieke "tel de rode auto's". Maar dan met een bingokaart vol objecten die je op en langs de weg tegenkomt. Dit spel is een echte tijdverdrijver voor bij lange autoritten.

Wie Is Het reiseditie
Van het bekende Wie Is het is een verbazend goedkope reiseditie uitgebracht. Helemaal hetzelfde, maar een stuk kleiner. De Wie Is Het reiseditie laat zicht heel makkelijk in de auto spelen.

Smart Games IQ-Fit reiseditie
Train je hersenen onderweg of op je vakantiebestemming. Deze reiseditie is zo vormgegeven dat je hem overal kunt spelen. Met 120 pittige opdrachten, daarmee kom je meerdere vakanties door.Rummikub in blik
Het bekende Rummikub kun je makkelijk meenemen als je deze speciale versie in een opbergblik meeneemt. Het blik is zo compact mogelijk vormgegeven zodat deze weinig ruimte inneemt in je koffer.

Dobble Beach
Dobble Beach is een speciaal voor de vakantie ontwikkelde variant van Dobble. Niet alleen zijn de onderwerpen van de kaarten aangepast op de vakantie, ze zijn ook waterafstotend. Zo speel je Dobble probleemloos op het strand of bij het zwembad.

Mens Erger Je Niet reiseditie
Zelfs Mens Erger Je Niet mag mee op vakantie. Dit simpele maar super-gezellige familiespel en de koffer zijn in deze reisversie zo compact mogelijk vormgegeven. De dobbelsteen zit veilig opgeborden in een dobbelcapsule, de pionnen zijn magnetisch, dus dit is een echt reisspel. Ook handig: Het spelbord bevat aan de ene kant het gewone Mens Erger Je Niet bord en aan de andere kant de Junior versie.Familie Poen pocketspel
Heel leuk kaartspel. Klein, dus makkelijk om mee te nemen. Maar erg leuk om te spelen.

Stratego reiseditie
Verover de vlag. De versie van dit bekende bordspel kost nog geen tientje maar is met zijn koffer en magnetische pionnen overal te spelen. Thuis, op de camping, op het strand, zelfs in de auto.

En meer
En zo zijn er nog veel meer reisspellen en reisedities. In het overzicht vind je onbekende maar heel leuke spellen, maar ook reisedities van bekende spellen als Cluedo, Vier op een rij, Monopoly, Rara wat ben ik, Zeeslag, Pim Pam Pet, De kolonisten van Catan, dammen, schaken, Vier op een rij, Blackgammon en heel veel meer.

Op vakantie hoef je je echt niet te vervelen!

Kijk in het bovenstaand overzicht voor al deze (en heel veel meer) reisspellen en reisedities.


Onderwerpen:
Reisspellen, reiseditie spel, pocketspel, reisspel, reisedities spellen, spellen vakantie.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.