AutoBingo: Spelletje voor in de auto

Urenlang autorijden met een stel kinderen op de achterbank is niet altijd even plezierig. AutoBingo is een spel dat er voor zorgt dat zo'n autorit een stuk korter lijkt te duren.


AutoBingo is een leuk spel voor alle leeftijden dat speciaal bedacht is om in de auto te spelen.

Spelregels AutoBingo

Basis van het spel AutoBingo vormen een reeks kaarten met daarop een aantal afbeeldingen. Kinderen (en volwassenen) kunnen een afbeelding afkrassen zodra ze het onderwerp van de afbeelding zien. Wie het eerst vijf plaatjes op een rij zijn kaart vol heeft is de winnaar.

Omdat niet in iedere omgeving waar doorheen gereden wordt dezelfde dingen te zien zijn, kan er een keuze genaakt worden uit meerdere kaarten. Er zijn kaarten voor de thema's platteland, stad, kust en bergen in het spel opgenomen.

Het afstrepen kan met meegeleverde stiften, waarvan de markering makkelijk weer kan worden gewist voor een volgens spelletje.

AutoBingo is een heel leuk autospel, dat autoritten voor kinderen en hun ouders een stuk aangenamer maakt.

Meer informatie en aanbiedingen autobingo spellen

Andere versies van auto bingo

In het bovenstaande overzicht vind je nog meer versies van Auto bingo. Je vindt er bijvoorbeeld een mini-versie die nog makkelijker is mee te nemen en Travel Bingo dat niet werkt met stiften met wisbare inkt maar met schuifjes die je voor de afbeelding kunt schuiven. Wie alle schuifjes van Travel Bingo het eerst gesloten heeft wint.

Ook maakt auto bingo deel uit van het pakket Play in the Car met 10 spellen waarvan de meeste via een audio-CD werken. Voor autobingo heb je hier echter geen CD nodig. Dat onderdeel van Play in the Car werkt met kaarten.

Kijk bij de bovenstaande informatie en aanbiedingen voor alle autobingo spellen en hun prijs.

Zie ook: Meer tips reisspellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.