AutoBingo: Spelletje voor in de auto

Urenlang autorijden met een stel kinderen op de achterbank is niet altijd even plezierig. AutoBingo is een spel dat er voor zorgt dat zo'n autorit een stuk korter lijkt te duren.

Autobingo spel / Auto bingo

AutoBingo is een leuk spel voor alle leeftijden dat speciaal bedacht is om in de auto te spelen.

Spelregels AutoBingo

Basis van het spel AutoBingo vormen een reeks kaarten met daarop een aantal afbeeldingen. Kinderen (en volwassenen) kunnen een afbeelding afkrassen zodra ze het onderwerp van de afbeelding zien. Wie het eerst vijf plaatjes op een rij zijn kaart vol heeft is de winnaar. Hij of zij heeft AUTO BINGO!

Het bekende bingo principe dus, maar nu geen bingo met getallen maar met hetgeen je vanuit de auto kan zien.

Omdat niet in iedere omgeving waar doorheen gereden wordt dezelfde dingen te zien zijn, kan er een keuze genaakt worden uit meerdere Autobingo kaarten. Er zijn Autobingo kaarten voor de thema's platteland, stad, kust en bergen in het spel opgenomen.

Het afstrepen op de auto bingo kaarten kan met meegeleverde stiften, waarvan de markering makkelijk weer kan worden gewist voor een volgens spelletje. Zodoende kun je de Autobingo kaarten keer op keer gebruiken.

AutoBingo is een heel leuk autospel, dat autoritten voor kinderen en hun ouders een stuk aangenamer maakt.


Andere versies van auto bingo

In het bovenstaande overzicht vind je nog meer versies van Auto bingo. Je vindt er bijvoorbeeld een mini-versie die nog makkelijker is mee te nemen en Travel Bingo dat niet werkt met stiften met wisbare inkt maar met schuifjes die je voor de afbeelding kunt schuiven. Wie alle schuifjes van Travel Bingo het eerst gesloten heeft wint.

Ook maakt auto bingo deel uit van het pakket Play in the Car met 10 spellen waarvan de meeste via een audio-CD werken. Voor autobingo heb je hier echter geen CD nodig. Dat onderdeel van Play in the Car werkt met kaarten.

Meer reisspellen

Auto bingo is jet ultieme spel voor in de auto, maar er zijn meer spellen en spelletjes die je in de auto kunt spelen. Ook bekende bordspellen en andere bekende gezelschapsspellen. Van veel bekende spellen is namelijk een reiseditie uitgebracht.

Deze reisspellen en reisedities van spellen zijn lang niet altijd goed in de auto te spelen (zoals Autobingo). Soms zijn het namelijk kleine bordspellen met losstaande speelstukken die makkelijk meer te nemen zijn. Maar bij de onderstaande aanbiedingen van reisspellen vind je ook spellen voor in de auto waarbij er geen speelstukken zijn die van een bord af kunnen vallen.Kijk bij de bovenstaande informatie en aanbiedingen voor alle autobingo spellen en hun prijs.

Zie ook: Meer tips en aanbiedingen spellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.