Monopoly kaartspel Deal

Iedereen kent het Monopoly bordspel, maar er is ook een Monopoly kaartspel. Monopoly Deal. Hier een aanbieding van het Monopoly kaartspel Deal en van andere Monopoly spellen.

Monopoly kaartspel Deal

Het Monopoly kaartspel vergt minder voorbereiding en ruimte om te spelen, en een spelletje duurt geen uren maar gemiddeld maar zo'n 15 minuten.

Daarbij is het Monopoly kaartspel Deal wat makkelijker om even te pakken om een spelletje te spelen dan het bordspel. Het is bijvoorbeeld heel geschikt om mee te nemen op vakantie. Het Monopoly Deal kaartspel is een ideaal reisspel.

Hieronder vind je een aanbieding van het Monopoly kaartspel Deal en van alle andere versies van het Monopoly spel.


Monopoly Deal kaartspel

Hoewel het basisidee van Monopoly in stand is gebleven, namelijk straten kopen en huizen en hotels bouwen, is het Monopoly kaartspel Deal wel anders van opzet. Zo zijn de dobbelstenen, de gevangenis, boetes en belastingen vervangen door geldkaarten, grondkaarten, actiekaarten en jokers.
Monopoly Deal kaartspel
Het Monopoly kaartspel Deal is een leuk en gezellig gezelschapsspel voor 2 tot 5 personen dat je makkelijk op reis kunt meenemen.

Het is even wennen aan de andere speelregels en het Monopoly met kaarten spelen, maar als je het eenmaa gewend bent is het Monopoly Deal kaartspel net zo leuk als het gebruikelijke Monopoly bordspel.

Kijk voor een interessante aanbieding bij de bovenstaande aanbiedingen. Je vindt daar naast het Monopoly kaartspel Deal ook andere versies van Monopoly goedkoop.

Zie ook

Onderwerp:
Monopoly Deal is een Monopoly kaartspel. Het Monopoly Deal kaartspel neem je makkelijk op reis. Dit is dis een goed reisspel. Maar het Monopoly kaartspel is ook heel leuk om thuis te spelen. Kijk hier voor een Monopoly Deal kaartspel aanbieding en aanbiedingen van andere Monopoly spellen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.