Leukste speelgoed kinderen basisschool (2019-2020)


Hier kijken we naar het leukste speelgoed voor kinderen in de basisschool leeftijd. We richten ons daarbij hier op kinderen vanaf 9 jaar. Zoek je leuk speelgoed voor kinderen in de onderbouw Kijk dan bij het leukste speelgoed voor kinderen van 7-8 jaar.


Voor kinderen vanaf 9 jaar is heel veel leuk speelgoed verkrijgbaar. Hieronder zie je het speelgoed voor deze leeftijd dat op dit moment het meest populair is. In het overzicht met alle speelgoed voor kinderen in de basisschool leeftijd vind je al het speelgoed. Je kunt daar ook de actuele prijzen en meer informatie over het onderstaande speelgoed vinden.

1. Monopoly valsspeler editie

Heb je de kinderen net duidelijk gemaakt dat het niet de bedoeling is dat er bij Monopoly vals gespeeld wordt, komt Hasbro met deze speciale uitgave waarin alles toegestaan is!


Tenminste, alles mag als niemand het maar ziet. Want als je betrapt wordt ga je letterlijk in de boeien. Kijk op Valsspelen met Monopoly voor alle informatie en de laagste online winkelprijs.

2. Lego Technic Porsche 911 RSR

Als kinderen iets ouder worden neemt de belangstelling voor Lego City wat af en maken ze vaak de overstap naar Lego Technic (het voormalige Technisch Lego). Lego Technic is complexer en uitdagender. Bovendien kun je er prachtige voertuigen en machines mee maken.Het meest populaire Lego Technic pakket van dit moment is de Porsche 911 RSR. Een uitdagende replica die door Lego in samenwerking met Porsche is ontwikkeld. Het model is enorm gedetailleerd en bevat technische hoogstandjes zoals een zichtbaar werkend differentieel en onafhankelijke vering. Voor de achteras bevindt zich een zes cilinder boxermotor met bewegende zuigers. Een kunststukje van Lego!

Kijk voor alle informatie en de laagste actuele winkelprijs bij de aanbiedingen van Lego Technic.

3. Gravitrax kogelbaan

Gravitrax is de moderne versie van de knikkerbaan, en ook voor oudere kinderen leuk om mee te spelen. Met dit Ravensburger speelgoed kun je een geavanceerde knikkerbaan bouwen met bijvoorbeeld loopings, een trampoline, een lift, tunnels en een katapult.Je begint met een basisset (waar al heel veel mee mogelijk is) en kunt dat uitbreiden met extra pakketten zodat je steeds geavanceerdere banen kunt bouwen.

Kijk bij Gravitrax kogelbaan voor online aanbiedingen van alle Gravitrax pakketten.

4. Exploding Kittens spel

Het populaire kaartspel Exploding Kittens is er nu ook in een Nederlandstalige versie (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019). Dit is een variant op het spel Russische Roulette, maar een stuk gezonder om te spelen.Je moet kaarten trekken, maar de kaart van de exploderende kitten is fataal. Met de overige kaarten in het spel kun je verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden.

Het is een leuk en humoristisch spel dat zich prima leent voor een kort potje tussendoor. Kijk bij het bovenaan genoemde beste speelgoed voor basisschool kinderen voor de actuele winkelprijs en meer informatie.

5. Lego Harry Potter Zweinstein Klokkentoren

Deze Lego set is een aanrader voor Harry Potter fans. Speel met de personages uit de boeken en films op de bekende locaties.

De drie verdiepingen van de Zweinstein klokkentoren bevatten onder meer de entreehal, het kantoor van Perkamentus, de ziekenzaal, de badkamer van de klassenoudsten en het leslokaal waarin het Verweer tegen de Zwarte Kunsten wordt gegeven.

Ook de bekende personages maken deel uit van deze set. Je krijgt Lego figuurtjes van Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Albus Perkamenus, Carlo Kannewasser, Madame Mallemour, Viktor Kruml en Fleur Delacour.

Meer weten? Kijk bij het Harry Potter speelgoed en accessoires voor de online Harry Potter winkel met werkelijk alles van Harry Potter (meer dan 3.400 artikelen!).

De informatie van al het genoemde speelgoed en nog heel veel meer aanbevolen speelgoed vind je in het bovenstaande overzicht met al het speelgoed voor kinderen in de basisschool leeftijd.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.