Gravitrax aanbiedingen. Moderne knikkerbaan / kogelbaan

Gravitrax speelgoed is een moderne knikkerbaan. De Gravitrax knikkerbaan is een kogelbaan die je eindeloos kunt uitbouwen.

Gravitrax speelgoed: Knikkerbaan / kogelbaan

Met Gravitrax van Ravensburger kunnen kinderen hun eigen kogelbaan bouwen. En dat kan een heel uitgebreide knikkerbaan worden. Met verschillende bouwelementen bouw je een parcours dat je zelf kunt ontwerpen. Met Gravitrax speelgoed kun je eindeloos bouwen en uitbreiden.


Je kunt Ravensburger Gravitrax kopen als basispakket en je parcours later nog uitbreiden met baanstukken, loopings, een katapult, een hamerslag en meer effecten.
 
Kijk bij de aanbiedingen van Gravitrax speelgoed om alle Gravitrax knikkerbanen en Gravitrax knikkerbaan onderdelen goedkoop online te kopen.Nominatie speelgoed van het jaar

De Gravitrax kogelbaan is heel leuk speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar. Niet voor niets was de Gravitrax knikkerbaan in die leeftijdscategorie genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Een moderne knikkerbaan

Je kunt Gravitrax speelgoed zien als een modernere variant op de knikkerbaan. Bij Gravitrax speelgoed is het allemaal wat spectaculairder en futuristischer dan bij andere knikkerbanen. 

Je bouwt pilaren waartussen kunststof gootjes in verschillende lengtes worden gehangen. Met wissels, loopings en andere baandelen kun je er een spectaculaire baan van maken. Het resultaat doet soms aan een flipperkast denken, kijk maar naar bovenstaande video waarin je de moderne Gravitrax knikkerbaan gedemonstreerd ziet.


Gravitrax speelgoed: Knikkerbaan / kogelbaan


Leuk en creatief speelgoed

Dit soort technisch bouwspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en constructievaardigheden. Bovendien stimuleert Gravitrax speelgoed de creativiteit op een speelse manier. 

Vooral kinderen met interesse in techniek zullen door dit speelgoed van Ravensburger aangesproken worden.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Gravitrax speelgoed voor alle mogelijkheden en prijzen van de Gravitrax knikkerbanen / kogelbanen.


Zie ook: De leukste knikkerbanen

Foto's en video: Ravensburger


Onderwerpen:
Informatie en aanbiedingen van Gravitrax speelgoed knikkerbaan. Een Ravensburger Gravitrax kogelbaan is een moderne knikkerbaan. Kijk hier om een Gravitrax knikkerbaan goedkoop (vaak met korting) online te kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.