Gravitrax kogelbaan. Moderne knikkerbaan


Met Gravitrax van Ravensburger kunnen kinderen hun eigen kogelbaan bouwen. En dat kan heel uitgebreid. Met verschillende bouwelementen bouw je een parcours dat je zelf kunt ontwerpen. Je kunt eindeloos bouwen en uitbreiden.


Je kunt Ravensburger Gravitrax kopen als basispakket en je parcours later nog uitbreiden met baanstukken, loopings, een katapult, een hamerslag en meer effecten.
Kijk bij de aanbiedingen van Gravitrax speelgoed voor alle mogelijkheden.


Nominatie speelgoed van het jaar

Gravitrax is heel leuk speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar. Niet voor niets is Gravitrax in die leeftijdscategorie genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.

Een moderne knikkerbaan

Je kunt Gravitrax zien als een modernere variant op de knikkerbaan. Het is allemaal wat spectaculairder en futuristischer dan bij andere knikkerbanen. Je bouwt pilaren waartussen kunststof gootjes in verschillende lengtes worden gehangen. Met wissels, loopings en andere baandelen kun je er een spectaculaire baan van maken. Het resultaat doet soms aan een flipperkast denken, kijk maar naar bovenstaande video.

Leuk en creatief

Dit soort technisch bouwspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en constructievaardigheden. Bovendien stimuleert het de creativiteit op een speelse manier. Vooral kinderen met interesse in techniek zullen door dit speelgoed van Ravensburger aangesproken worden.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Gravitrax voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: De leukste knikkerbanen

Foto's en video: Ravensburger


Onderwerpen:
Ravensburger Gravitrax speelgoed, knikkerbaan Gravitrax met korting online kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.