Vtech Toet Toet speelgoedauto's

Vtech Toet Toet auto's zijn leuk speelgoed voor kinderen van circa van 1 tot 5 jaar. De serie speelgoed bestaat naast de auto's zelf uit onderdelen zoals bijvoorbeeld een een rijbaan, een ambulance, een parkeergarage en een brandweerkazerne.
Deze onderdelen beschikken over een bewegingssensor die de Vtech Toet Toet auto's kan herkennen en daarop kan reageren.

Al het Vtech Toet Toet speelgoed

De serie Vtech Toet Toet speelgoed bestaat uit vele auto's, garages en andere gebouwen waar de Toet Toet auto's door heen kunnen rijden zoals een brandweer kazerne, winkelcentrum, stuntpark en politietoren. Hieronder vind je aanbiedingen van al dit Vtech Toet Toet speelgoed.

Interactief en leerzaam speelgoed peuter

Vtech Toet Toet is naast heel leuk soms ook best leerzaam. Zo kan de Vtech Toet Toet Auto's rijbaan de kleintjes kennis laten maken met de basis-verkeersregels. De rijbaan kan op zijn beurt weer gekoppeld worden aan de Toet Toet Garage, deze biedt via bewegingssensoren interactieve functies zoals een carwash een benzinepomp en een lift.

Ook andere Vtech Toet Toet Auto's accessoires bieden functies die door de Toet Toet auto's worden geactiveerd zoals muziekjes, geluidjes en gesproken teksten. Vtech Toet Toet speelgoed is fascinerend speelgoed voor dreumes en peuter. 

Zie ook:

Samenvatting:
Vtech Toet Toet is leuk speelgoed voor peuters. Vtech Toet Toet auto's zijn niet zomaar speelgoedauto's, maar een interactieve combinatie van auto's en gebouwen zoals een garage waar ze doorheen rijden. De gebouwen reageren met licht en geluid op de auto's. Voor een peuter of dreumes is dit heel fascinerend speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.