Vtech Toet Toet auto speelgoed voor peuter en kleuter

Aanbiedingen van de leukste Vtech Toet Toet speelgoedauto's voor peuter en kleuter en bijbehorend Toet Toet speelgoed.

vtech toet toet aanbiedingen

Vtech Toet Toet auto's zijn leuk speelgoed voor kinderen van circa van 1 tot 5 jaar. De serie ToetToet speelgoed bestaat naast de auto's zelf uit onderdelen zoals bijvoorbeeld een een rijbaan, een ambulance, een parkeergarage en een brandweerkazerne.

Al dit Toet Toet speelgoed beschikt over een bewegingssensor die de Vtech Toet Toet auto's kan herkennen en daarop kan reageren.

Al het Vtech Toet Toet speelgoed

De serie Vtech Toet Toet speelgoed bestaat uit vele auto's, rijbanen, garages en andere gebouwen waar de Toet Toet auto's door heen kunnen rijden zoals een brandweer kazerne, winkelcentrum, stuntpark en politietoren. 

Hieronder vind je aanbiedingen van al dit Vtech Toet Toet speelgoed.


Vtech Toet Toet winkelcentrum Minnie Mouse

Vtech Toet Toet winkelcentrum Minnie Mouse

Interactief en leerzaam speelgoed peuter

Vtech Toet Toet is naast heel leuk soms ook best leerzaam. Zo kan de Vtech Toet Toet Auto's rijbaan de kleintjes kennis laten maken met de basis-verkeersregels. De rijbaan kan op zijn beurt weer gekoppeld worden aan de Toet Toet Garage, deze biedt via bewegingssensoren interactieve functies zoals een carwash een benzinepomp en een lift.

Ook andere Vtech Toet Toet Auto's accessoires bieden functies die door de Toet Toet auto's worden geactiveerd zoals muziekjes, geluidjes en gesproken teksten. Vtech Toet Toet speelgoed is fascinerend speelgoed voor dreumes en peuter. De interactieve mogelijkheden van het speelgoed, dat reageert op het spelen van het kind spreekt een peuter of ander klein kind hele erg aan.


Vtech Toet Toet brandweer kazerne

Vtech Toet Toet brandweer kazerne


Het leukste Vtech Toet Toet auto speelgoed

Wat is het populairste Vtech ToetToet speelgoed? Het beste kun je met Toet Toet speelgoed beginnen met één van de Toet Toet garages. Dit zijn grote pakketten bestaande uit een Toet Toet garage (die er in vele soorten zijn) met één of meer ToetToet autos.

Garages als basis voor je Toet Toet auto's

Het meest populair als startpakket zijn de onderstaande Vtech Toet Toet dozen:

 • Toet Toet auto garage (incl. takelwagen).

 • Het Toet Toet Minnie Mouse Winkelparadijs (dit Toet Toet winkelcentrum voor auto's is vooral bij meisjes populair.

 • De Toet Toet brandweerkazerne (met brandweerauto).

 • De Toet Toet Minnie Mouse IJssalon (inclusief Minnie en Mickey Mouse auto).

 • Het Toet Toet Tornado Stuntpark (een hoge toren waarbij je de autootjes naar beneden kan laten racen).

 • De Toet Toet Stunt Looping (geen garage maar een looping waarbij je de auto's kunt lanceren).

 • De Toet Toet Politie Toren (inclusief politieauto, boef, radar en wegversperringen).

Het principe van deze meeste Vtech Toet Toet garages en gebouwen is een soort parkeergarage met lift om de auto's omhoog te takelen en naar beneden te laten rijden. Meestal met de mogelijkheid de Toet Toet auto een andere route te laten rijden.

Uitbreidingen en Toet Toet auto's

De meest populaire Vtech Toet Toet uitbreiding zijn een pakket met losse wegdelen. Hiermee kun je een parcours bouwen of de verschillende Toet Toet garages met elkaar verbinden.


Vtech Toet Toet auto betonwagen

Vtech Toet Toet auto betonwagen

Daarnaast zijn natuurlijk extra Toet Toet autootjes erg populair. En van deze Toet Toet auto's zijn de onderstaande ToetToet auto's het meest in trek:
 
 • Toet Toet betonwagen. Deze betonauto stort niet alleen beton maak kan ook zingen en praten.

 • Toet Toet brandweer auto: Natuurlijk beschikt deze brandweerwagen over licht en geluid.

 • Toet Toet ambulance: Dit is geen gewone Toet Toet ziekenwagen maar een ambulance voor auto's met 2 verdiepingen voor de patiënten.

 • Toet Toet cabrio Katrien Duck. Een ToetToet auto uit de speciale Disney Edition (waar ook Minnie Mouse deel van uit maakt). Er zijn ook cabrio's met Minnie, Mickey, Goofy, Donald Duck, Teigetje, Knorretje en andere Disney figuurtjes.

 • Toet Toet helikopter: Deze ToetToet kan niet alleen rijden maar ook vliegen (als je hem optilt).

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al dit leuke Vtech Toet Toet speelgoed.

Zie ook:

Samenvatting:
Vtech Toet Toet is leuk speelgoed voor peuters. Vtech Toet Toet auto's zijn niet zomaar speelgoedauto's, maar een interactieve combinatie van auto's en gebouwen zoals een garage waar ze doorheen rijden. De gebouwen reageren met licht en geluid op de auto's. Voor een peuter of dreumes is dit heel fascinerend speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.