Valsspelen met Monopoly


Valsspelen met Monopoly? Dat bestaat al zolang het Monopoly spel bestaat (sinds 1935). Maar eigenlijk mag het niet. Tot nu! Want nu heeft Parker Brothers een speciale Monopoly Valsspeel Editie.


Maar ook  bij de Monopoly Valsspeel Editie moet je voorkomen dat je tegenstanders door hebben dat je de boel aan het oplichten bent. Je moet het spel zelf sneaky spelen en gelijktijdig proberen je tegenstanders op valsspelen te betrappen.


Overigens is het wel gereguleerd vals spelen, want liegen en bedriegen mag alleen als de Kans kaarten, Algemeen Fonds kaarten of speciale Valsspeel kaarten je daar toestemming voor geven.Ook de basis-spelregels wijken wat af, want deze versie van Monopoly is afgelopen als alle straten verkocht zijn en de spelers terug zijn bij Start. Verder bevat de doos wat extra accessoires, naast de speciale valsspeelkaarten zijn dat plastic handboeien voor degene die tijdens het valsspelen betrapt wordt.

De Monopoly Valsspeel Editie is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. Kijk hier voor de prijs en alle informatie over het spel.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.