Het leukste speelgoed kleuter (2019-2020)


Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kleuter? Kijk dan hier voor het leukste kleuterspeelgoed. Dit speelgoed is momenteel het meest populair en erg geschikt voor kleuters.


Alle informatie en actuele winkelprijzen van onderstaand speelgoed is te vinden in het overzicht leuk speelgoed voor kleuters.

1. Vtech Kidizoom Duo

De Vtech Kidizoom is een camera, maar dan een camera voor kinderen. Met alle eigenschappen en mogelijkheden die voor kinderen belangrijk zijn. Deze camera kan tegen een stootje, is makkelijk te bedienen, en heeft veel unieke mogelijkheden die leuk zijn voor kleine kinderen.Zo beschikt deze kindercamera over talloze coole effecten om foto's en video's te bewerken. De Kidizoom Duo beschikt over camera's voor en achter (vandaar de naam), gezichtsherkenning en een groot kleurenscherm. Je kunt hem ook als MP3-speler gebruiken. Niet alleen zijn filmpjes en video's op een makkelijke en heel vermakelijke manier te bewerken, ook zijn er vijf stemvervormers op de camera aanwezig.

En vijf spellen die gebruik maken van de bewegingssensors maken de pret compleet. De Vtech Kidizoom Duo is verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw.

Kijk bij de aanbiedingen van Vtech speelgoed voor de Kidizoom Duo en ander leuk Vtech speelgoed tegen de laagste prijs.

2. Crayola Washimals

Crayola staat bekend om zijn leuke creatieve speelgoed. De Crayola Washimals verzameldieren vallen ook absoluut in die categorie. Deze speelgoeddieren kun je zelf van een kleurtje voorzien. En het leuke is, daarna kun je ze wassen en weer opnieuw kleuren.


Bij een set Crayola Washimals dieren worden kleurstiften met uitwasbare inkt meegeleverd. Kijk bij het bovenstaande leukste peuterspeelgoed of bij al het Crayola speelgoed voor alle aanbiedingen van Crayola speelgoed.

3. Majorette Super City Garage

Groot, groter, grootst. Deze speelgoedgarage van Majorette valt absoluut in de laatste categorie. Niet voor niets heet hij Super City Garage.

7 niveau's, 35 parkeerplaatsen, maar ook 2 gemotoriseerde liften, geheime ingangen, een helikopterplatform en automatische schakelaars die 6 verschillende (verkeers)lichten en geluiden activeren.Met de gemotoriseerde spiraallift in het centrum van de garage breng je in enkele seconden tijd tot wel 9 auto's naar het parkeerdek. Via de automatische oprit komen deze auto's zelfstandig in de lift terecht.

Kijk bij het bovenstaande leukste speelgoed voor kleuters voor de actuele prijs en alle informatie over deze speelgoedgarage. Is deze speelgoedgarage je een beetje te groot? In het overzicht met alle speelgoedgarages vind je nog veel meer aanbiedingen van leuke garages.

4. Lego City Brandweerkazerne

In de kleuterleeftijd kunnen de meeste kinderen de stap van Duplo naar Lego maken. Met name de Lego City serie is erg geschikt voor jonge kinderen. Lego City pakketten hebben betrekking op voor kleine kinderen herkenbare gebouwen uit hun stad of dorp.

Het meest populaire Lego City pakket van dit moment is de Lego City Brandweerkazerne. Dit is een heel uitgebreid Lego pakket met een speelgoed kazerne van 3 verdiepingen, een brandweerauto, 4 Lego poppetjes (1 commandant en 3 brandweermannen) en heel veel accessoires waaronder een waterscooter en een speelgoed drone om branden mee op te sporen.


De speelgoed brandweerkazerne bestaat naast een garage over een kantoor, een ontspanningruimte waarin de brandweermannen kunnen wachten, een wachttoren, een steiger voor de waterscooter en een landingsplatform voor de drone.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs, en meer informatie (zoals alle meegeleverde accessoires) in het bovenstaande overzicht met leukste kleuterspeelgoed. Of kijk bij alle aanbiedingen van Lego City speelgoed voor meer leuke pakketten.

5. Bunny Hop spel

Al vele jaren een topper bij de spellen voor kleuters is Bunny Hop, het maffe konijn dat zich via een pad vol valkuilen de weg moet vinden naar de sappige wortel op de top van de heuvel. In de nieuwste versies zijn er er ook nog een mol, een hek en een ophaalbrug toegevoegd. En dat alles om het jou als konijn moeilijk te maken.Kun jij al die hindernissen beter omzeilen dan je mede-konijnen? Dan is de wortel voor jou!

Bunny Hop en vele andere leuke spellen geschikt voor kleuters zijn te vinden bij de leukste spellen voor kleuters.

Kijk bij het bovenstaande leukste kleuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor kleuters.

Zie ook: Meer tips speelgoed kleuters
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.