Crayola creatief speelgoed

Crayola is een speelgoedmerk dat origineel creatief speelgoed uitbrengt. Bijvoorbeeld de Crayola Marker Maker, een set waarmee je eigen viltstiften maakt, in de door jou samengestelde kleuren.


Of de Color Explosion Designer. Door middel van vormen maak je de mooiste figuren, met 5 miljoen mogelijkheden. Hier kijken we naar het leukste Crayola speelgoed.

Voordelige aanbiedingen van al dit leuke creatieve speelgoed kun je vinden bij de aanbiedingen van Crayola speelgoed. Het betreft aanbiedingen van de grootste en beste speelgoedwinkels van Nederland.

Crayola Marker Maker

Maak met de Crayola Marker Maker je eigen viltstiften. Meng zelf je favoriete kleuren en vul de viltstifthulzen er mee. Verzin een naam voor je eigen kleuren en breng deze met een zelfklevende sticker op de viltstift aan. Net echt!Crayola Marker Airbrush

Een hele creatieve set waarmee kinderen graffiti kunnen spuiten op de meest uiteenlopende ondergronden als papier, textiel of glas (bijvoorbeeld het raam). Dit werkt via stiften die in een spuit (de Crayola Marker Airbrush) worden geplaatst. Door pompen wordt de inkt in de stiften verneveld.Crayola Color Explosion Designer

Teken in de vorm en draai deze door de hendel om te halen. Met de Crayola Color Explosion Designer kun je fantastische tekeningen maken in meerdere kleuren met slechts één stift. Door de ontwerpschijven te draaien zijn er meer dan 5 miljoen figuren te maken.


Crayola Doodle Magic XXL tekenmat

Altijd je schildersdoek bij de hand met de Crayola Doodle Magic XXL tekenmat. Plaats hem aan de muur of op de grond, binnen of buiten, en maak met de speciale stiften een kunstwerk. Met de kleurenwisser maak je het bord weer schoon voor het volgende creatieve kunstwerk.Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor meer informatie en de laagste prijzen van al dit creatieve Crayola speelgoed en nog veel meer leuk creatief speelgoed van dit merk.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.