Crayola Washimals en ander Crayola speelgoed

Crayola is een speelgoedmerk dat origineel creatief speelgoed uitbrengt. Hier geef ik informatie en heb ik aanbiedingen van leuk Crayola speelgoed zoals de populaire Crayola Washimals.

Crayola Washimals speelgoed

En van de Color Explosion Designer. Door middel van vormen maak je de mooiste figuren, met 5 miljoen mogelijkheden. Hier kijk ik naar het leukste Crayola speelgoed.

Voordelige aanbiedingen van al dit leuke creatieve speelgoed kun je vinden bij de aanbiedingen van Crayola speelgoed. Hierin vind je naast de bekende Washimals nog meer heel veel verschillend creatief Crayola speelgoed.Demonstratie video Washimals


Hieronder geef ik wat voorbeelden van leuk Crayola speelgoed voor kinderen.


Crayola stiften
Crayola is vooral bekend om de Crayola stiften. Viltstiften van zeer goede kwaliteit. Deze stiften koop je in verpakkingen met een groot aantal Crayola stiften of in een kleurkoffer of tekendoos met meer tekenspullen. 

Het meeste Crayola speelgoed heeft met stiften te maken.

Crayola Washimals
Washimals zijn speelgoed dieren die je met Crayola stiften kunt versieren. Deze diertjes heten Washimals omdat je ze op ieder moment weer kunt schoonwassen. De Crayola Washimals zijn dan weer mooi wit en klaar om weer beschilderd te worden met de Crayola Washimals stiften.

Crayola Washimals zijn er als heel veel verschillende dieren. Je hebt Washimals katten, honden en pups, maar ook zeedieren, boerderij dieren, dino's en fantasie dieren.

Crayola Washimals stiften zijn speciale stiften waarvan de kleuren weg te wassen zijn. De Washimals is momenteel het meest populaire product van Crayola.

Crayola washimals speelgoed katjes

Crayola washimals katjesCrayola Marker Airbrush
Een hele creatieve set waarmee kinderen graffiti kunnen spuiten op de meest uiteenlopende ondergronden als papier, textiel of glas (bijvoorbeeld het raam). Dit werkt via stiften die in een spuit (de Crayola Marker Airbrush) worden geplaatst. Door pompen wordt de inkt in de stiften verneveld.

Crayola Spin & Swirl Octopus
Met deze Crayola octopus kun je prachtige mandela's tekenen. Geef de octopus een stift in iedere poot en draaien en tekenen maar!

Crayola Washimals speelset
Voor de Crayola Washimals zijn diverse speelsets te koop waarmee je met je beschilderde Washimals kunt spelen. Bijvoorbeeld een dierenarts set, een boomhut, een boerderij en een reuzenrad.

Crayola Marker Maker
Een speelset waarmee je eigen viltstiften maakt. Zelfgemaakte stiften in de door jou samengestelde kleuren.

Crayola Doodle Magic tekenmat
Een oprolbaar tekenbord. Makkelijk mee te nemen en overal uit te rollen om te gebruiken.

Crayola Picture Perfect Projector
Met een telefoon kun je een foto maken van iets, en dit met deze Crayola Picture Perfect projector op het papier projecteren, en het vervolgens natekenen. Zo kan een kind prachtige waarheidsgetrouwe tekeningen maken.

Crayola afwasbare stiften

Crayola afwasbare stiftenCrayola tekenmaterialen
Maar Crayola maakt nog veel meer om te tekenen dan stiften. Bijvoorbeeld stoepkrijt, waskrijt en schoolbord krijt, maar ook kleurpotloden, afwasbare kinderverf, verfsticks, en ook notitieblokken, stickers, penselen, kleurboeken en heel veel meer.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor meer informatie en de laagste prijzen van al dit creatieve Crayola speelgoed en nog veel meer leuk creatief speelgoed van dit merk.


Foto bovenaan: Crayola Washimals

Onderwerp:
Crayola is tegenwoordig vooral bekend om de Crayola Washimals, maar naast dit Washimal speelgoed maken ze nog veel meer creatief speelgoed voor tekenen, kleuren en verven. Kijk hier voor aanbiedingen van Washimals en al het andere Crayola speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.