Playmobil prinsessenkasteel (5142)

Het Playmobil prinsessenkasteel (5142) is een schitterend sprookjeskasteel. Ideaal voor meisjes om als poppenhuis bij hun Playmobil te gebruiken.


Het Playmobil prinsessenpaleis beschikt over diverse vertrekken en torentjes. Via een sierlijke omlooptrap kan de prinses van de ene naar de andere verdieping lopen.

Het Playmobil prinsessenkasteel heeft een mysterieus tintje. Deze bestaat uit een geheime kamer die is verborgen in één van de torens. Kun jij deze geheime kamer vinden.

Natuurlijk beschikt het Playmobil prinsessenkasteel ook over een balzaal. Dankzij een draaibare schijf kan de prinses met de knappe prins een dansje maken.
Speelgoed van het jaar 2011
Hoe leuk en origineel het Playmobil prinsessenkasteel is wordt bewezen door het feit dat dit speelgoed is uitgekozen als Speelgoed van het Jaar 2011 in de leeftijdscategorie 6 tot 8 jaar.


Met leuke cadeaus
Het Playmobil prinsessenkasteel biedt heel veel moois voor de prinses die er in gaat wonen. Maar ook aan de eigenaresse van het paleis wordt gedacht. Deze krijgt van Playmobil een mooie armband, een ring en een diadeem bij het prinsessenkasteel cadeau.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.