Barbie poppen en alle accessoires


Er zijn veel mode poppen in de speelgoedwinkel te vinden. Poppen die je kunt aankleden met setjes kleding die je los kunt kopen. Maar geen van deze mode poppen (ook wel tienerpoppen, modepoppem of aankleedpoppen genoemd) zijn zo populair als Barbie. Niet alleen spelen meisjes nog heel veel met Barbie poppen, ook hun moeders en vaak zelfs oma's zijn met deze modepop opgegroeid.


Aanbiedingen Barbie poppen en accessoires

Alles van Barbie kun je vinden bij de aanbiedingen van Barbie. Je vindt daar alle verschillende Barbie poppen, maar ook alle Barbie kleding, meubels en andere accessoires tegen een aantrekkelijke prijs.


Vele Barbies

Barbie is in vele uitvoeringen te koop en heeft in de loop der jaren de nodige ontwikkeling doorgemaakt. Barbie veranderde met de schoonheidsidealen mee en ook de technieken van de pop zelf werden verbeterd waardoor ze beter opgemaakt kon worden. Ook werd haar uiterlijk natuurlijker. De eerste versie was onrealistisch lang en had een vierkantig hoofd. Ook waren haar wenkbrauwen en haar niet te vergelijken met die van de huidige Barbie.

De Barbie pop is los te koop, maar veel Barbies worden als speelset verkocht. Bijvoorbeeld in combinatie met een camper, een huis, een manege, een keuken, een kapsalon of een scooter. Ook zijn er heel veel Barbie accessoires los te koop. Denk daarbij aan meubeltjes, dieren en natuurlijk kleding, schoenen, tassen en andere mode.


De Barbie Fashionistas serie bestaat uit heel veel verschillende Barbie poppen met setjes kleding en in de Barbie family serie vind je ook kinderpopjes in Barbie stijl. In de Barbie Dreamtopia serie zijn Barbies te vinden die uit een sprookjeswereld zijn gestapt. Met prinsessen, zeemeerminnen en feeën.

Enkele van de vele uitvoeringen van Barbie

Zo begon het met Barbie

Barbie is in 1959 in Amerika geboren. De Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel bracht toen de eerste Barbiepop uit, die later de Barbie Ponytail genoemd zou worden.

De inspiratie voor deze pop kwam echter uit Duitsland. Ruth Handler, één van de Mattel oprichters, zag tijdens een reis door Zwitserland een soortgelijke pop van de Duitse fabrikant Lilli. Deze pop kon aangekleed worden. In Amerika moesten kinderen het nog doen met platte kartonnen poppen die met eveneens platte kleding van papier of karton aangekleed konden worden.Mattel kocht de rechten van de Lilli pop en bracht de modepop als Barbie in Amerika uit. Barbie was het koosnaampje voor de dochter van Handler, een meisje wat veel met de kartonnen modepoppen speelde.

Ook Ken is vernoemd naar een kind van Ruth Handler, zoon Kenneth was de naamgever.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van Barbie voor al het Barbie speelgoed dat er te koop is tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer tips poppen


Onderwerp:
Goedkoop Barbie poppen kopen? Dat kan  via de aanbiedingen van Barbie op deze pagina. Je vindt daar niet alleen alle Barbie poppen goedkoop, maar ook alle Barbie speelsets, Barbie poppen kleren en Barbie accessoires. Alles van Barbie is online goedkoop te kopen. Ook kijken we hier naar de geschiedenis van de Barbie pop en naar populair Barbie speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.