Barbie camper

Kijk hier voor de Barbie Camper en ander leuk Barbie speelgoed, met aanbiedingen.

Barbie gaat kamperen, maar Barbie is er niet het typje naar om met een rol toiletpapier onder haar arm naar de toiletten te gaan. Barbie is meer van het glamping kamperen.

Barbie camper groot

Mattel heeft voor Barbie dus een luxe camper ontworpen, inclusief toilet, douche en zelfs een whirlpool. Kijk, dat is meer de Barbie style!

Verder beschikt de luxe Barbie camper groot (er is ook een kleine Barbie mini camper) over twee stoffen hangmatten waarin Barbie samen met haar vriendinnen (of met Ken) kan relaxen. Een flatscreen televisie is natuurlijk ook aanwezig in de luxe kampeerauto van Barbie, want haar favoriete soap wil Barbie ook op vakantie niet missen.


Barbie speelgoed camper groot

Barbie speelgoed camper groot


Heeft Barbie de behoefte om zelf te gaan koken dan heeft ze in deze grote speelgoed camper een complete keuken met toebehoren tot haar beschikking. De glamour camper kan worden opengeklapt zodat je overal goed bij kan.

Kortom een heel luxe Barbie kampeerwagen waar we allemaal jaloers op worden. Want ook wij zouden graag willen bubbelen in de jacuzzi van de Barbie camper.

Je komt de Barbie camper ook onder andere namen tegen als Barbie Camper Groot, Barbie Droomcamper en Barbie Dreamcamper. Kijk bij de bovenstaande Barbie camper aanbiedingen voor alle versies van de Barbie camper.Zie ook: 


Foto bovenaan: Barbie camper groot

Onderwerp:
Met de Barbie camper kan Barbie luxe uit kamperen. Met deze Barbie campingwagen heeft ze een glamping op wielen. De Barbie kampeerwagen is luxe. De Barbie camper groot is zelfs voorzien van een jacuzzi (bubbelbad), flatscreen TV en een uitgebreide keuken. Kinderen kunnen bij deze Barbie speelgoed camper overal goed bij. De grote Barbie camper is dan ook populair Barbie speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.