Peuter speelgoed tips

Tips voor leuk peuter speelgoed. Voor de peuter is veel leuk speelgoed te vinden.

Ideeën nodig voor leuk peuter speelgoed? Geen probleem. Er is volop leuk speelgoed voor peuters te koop. Wij hebben hier enkele leuke tips voor je.

Leuk speelgoed peuter

Kijk hier voor leuk peuter speelgoed!


Loopfiets

Leuk speelgoed voor peuters die nog niet kunnen fietsen is de loopfiets. Peuters vinden een loopfiets geweldig, en het is ook nog eens heel goed speelgoed om de basis van het fietsen onder de knie te krijgen. Kinderen die  een loopfiets gewend zijn leren later veel makkelijker fietsen.

Trybike loopfiets

Loopfietsen zijn er in vele modellen. Met twee wielen, met drie wielen, als fietsje en als "racemotor". Erg leuk!

Speeltent

Ook populair bij peuter is de speeltent. Deze speeltenten zijn er voor buiten en voor binnen. Je hebt ze als relatief grote tent (een soort circustentje), maar bijvoorbeeld ook als wigwam. Een goede speeltent is makkelijk op te zetten en één of meer raampjes is voor een peuter een must.

Bumba speeltent

Watertafel

Iedere peuter speelt graag met water. Een watertafel is dan ook geweldig peuterspeelgoed. Er zijn eenvoudige watertafels, maar ook watertafels met waterwielen, boten, bruggen, trechters en draairad-systemen en nog heel veel meer uitdagends voor peuters. Leuk zijn ook de gecombineerde watertafels / zandtafels.

Feber watertafel


Kinderkeukens

Een echte klassieker is de kinderkeuken. Leuk peuterspeelgoed voor zowel jongens als meisjes. Kinderkeukens zijn er van hout en van kunststof. In heel verschillende stijlen. Er zijn zelfs replica's van echte keukens, bijvoorbeeld van Miele. Maar dan veel kleiner, en nee, je kan er niet echt op koken.


Miele kinderkeuken

Nog veel meer leuk speelgoed peuter

Dit zijn maar enkele van onze vele tips voor leuk peuterspeelgoed. Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Onderwerp:
Op de website Het Leukste Speelgoed hebben we honderden artikelen met tips voor leuk speelgoed voor peuters, kleuters en kleine kinderen. Op deze pagina vind je een kleine greep uit leuk speelgoed voor een peuter. Met leuk peuterspeelgoed als een kinderkeuken, een watertafel, een speeltent of een loopfiets. Maar ook een overzicht naar alle andere peuterspeelgoed tips vind je hier boven. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.