Speelkeuken van hout of kunststof

Aanbiedingen van leuke speelkeukens. Kijk hier voor een speelkeuken van hout of kunststof. Met de leukste accessoires voor de speelgoed keuken.

Kleine kinderen doen niets liever dan pappa en mamma imiteren. Dat verklaart wel waarom speelkeukens zo populair zijn bij een peuter of kleuter. Hier kijken we naar leuke speelgoed keukens. Een leuke kinderkeuken van kunststof of een leuke speelkeuken van hout.
Speelkeukenkunststof Little Tikes

En het leuke van een speelkeuken is, ook als de peuter / kleuter ouder wordt, hij of zij de speelgoed keuken meestal nog jaren leuk blijft vinden.

Ook in de eerste jaren van de lagere school blijven kinderen het leuk vinden om voor jou eten te bereiden in hun eigen plastic of houten kinderkeuken.

Kijk hier onder voor voorbeelden van een aantal van de leukste kinderkeukens en voor een overzicht met alle speelgoed keukens. Daar vind je ongeveer 500 kinderkeukens met alle prijzen en specificaties.


Uit het kinderkeuken overzicht met aanbiedingen van alle speelkeukens kun je makkelijk de voor jou beste speelkeuken selecteren door alle kenmerken waaraan de speelgoed keuken moet voldoen aan te vinken.


Little Dutch speelgoedkeuken hout

Little Dutch speelkeuken hout

 

Speelkeuken van hout of kunststof

Kinderkeukens heb je in verschillende soorten. Je hebt speelse plastic speelkeukens in felle kleuren, en gezellige houten speelkeukens, maar ook kunststof kinderkeukens die sprekend lijken op een Bosch, Miele of Tefal keuken. Inclusief logo's. Smoby maakt dit soort realistische kinderkeukens. 

Liever een realistische kinderkeuken van hout. Hieronder zie je een houten Miele speelkeuken van Klein.

Licht en geluid wordt steeds vaker aan de speelgoed keukens toegevoegd. Of de ouders daar blij mee moeten zijn is een tweede, paar kinderen zijn er dol op.


Miele speelkeuken hout Klein

Miele speelkeuken hout Klein
 

Heel belangrijk bij een goede speelkeuken zijn natuurlijk de kinderkeuken accessoires. Bestek, servies, maar ook vlees, groente, blikken soep en broodbeleg. Een leuk setje kinderkeuken accessoires geeft de speelkeuken een flinke meerwaarde.

Goede speelkeukens

Hierboven noemden we de speelgoed keukens van Klein, Little Tikes en Little Dutch al. Leuke en goede speelkeukentjes van hout worden ook gemaakt door onder andere Mamabrum, Kruzzel, New Classic Toys, KidKraft, Bandit & Angels, Vigatoys, Spielwerk en Janod. 

Liever een kunststof kinderkeukentje? Goede speelkeukens van kunststof worden gemaakt door Smoby, Beibe Good, Little Tikes, Step2, Theo Klein en Paradiso Toys.

Bovenaan vind je een overzicht met alle speelkeukens van hout en kunststof of hout en een selectie van de leukste speelgoed keukens.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Tittle Tikes speelgoedkeuken kunststof


Onderwerp:
We hebben hier een overzicht met de leukste speelkeukens en een kinderkeuken overzicht met alle speelgoed keukens. In dat laatste overzicht kun je uit aanbiedingen van meer dan 400 speelkeukens de voor jou beste speelkeuken kiezen en de beste speelgoedkeuken goedkoop kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.