Vtech DigiGo tablet voor kinderen


Kinderen zijn dol op elektronische gadgets en dus ook op de Vtech DigiGo tablet voor kinderen. Dit is een leuke gadget voor kinderen die nog te jong zijn voor een eigen smartphone.

Met de Vtech DigiGo kunnen ze via WiFi ingesproken teksten, tekstberichten, foto's, video's, tekeningen en nog veel meer uitwisselen met vriendjes en familie. De Vtech DigiGo beschikt over een camera, apps en leuke software.

De Vtech DigiGo wordt in Nederland en België door diverse speelgoedwinkels verkocht. Kijk hier voor hun aanbiedingen, en koop voordelig een Vtech DigiGo tablet.


Je kunt Vtech DigiGo tablet zien als een heel gebruiksvriendelijke smartphone die via het lokale netwerk werkt in plaats van via het mobiele telefonie-netwerk. Maar bijna alles dat met een gewone smartphone of tablet kan kan ook met de Vtech DigiGo, maar dan nog meer en op een makkelijke manier, gericht op kinderen.Zo is de cameralens 180 graden draaibaar en heb je meer dan 50 effecten om bewerkingen mee te doen. Via de Explor@Park website kun je apps downloaden en natuurlijk is de Vtech DigiGo tablet voor kinderen zo gemaakt dat hij bestand is tegen stoten en vallen.

Zie ook: Meer games en elektronica voor kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.