Kurio: Tablets voor kinderen

Speciaal voor kinderen maakt Kurio kindertablets. Een Kurio tablet is geen speelgoed-tablet zoals Vtech ze maakt, maar een serieuze Android-tablet met alle mogelijkheden, maar dan speciaal gemaakt door het gebruik door kinderen.

kurio tabets kinderen

Deze Kurio tablets voor kinderen zijn extra sterk,  makkelijk in het gebruik en voorzien van leuke extra's.


Kinderen (ook kleine kinderen) zijn dol op de tablet. Vooral spelletjes en YouTube zijn favoriet. Maar niet iedere ouder staat graag zijn tablet aan een klein kind af. Wat blijft hij heel? Gaat er geen limonade over heen? En wat spookt het kind allemaal uit op de laptop? Oplossing: Geef het kind zijn eigen tablet, speciaal gemaakt voor kinderen.

Kurio heeft een hele lijn aan kinderlaptops. Kijk hier voor alle Kurio tablets tegen een lage prijs. Hieronder kijken we naar enkele van deze Kurio laptops voor kinderen.

Laptop met bewegingssensor

Een voorbeeld van een leuke extra op een Kurio tablet voor kinderen is de bewegingssensor. Dit maakt heel leuke spelletjes mogelijk die de kinderen met bewegingen besturen. Bovendien is dat dansen, springen en bewegen heel goed voor kinderen.

Tablet met kinderfilter

Kleine kinderen zitten graag op internet. Maar online zijn ook heel andere dingen te vinden dat kattenfilmpjes en onschuldige spelletjes. Als je kindje alleen op internet bezig is weet je niet wat hij of zij allemaal te zien krijgt. Daarom zijn Kurio tablets voor kinderen voorzien van het Kurio Genius Internetfilter dat alle ongewenste content tegenhoudt.


Niet geschikte webpagina's en apps worden geblokkeerd op het niveau dat jij als ouder instelt. Omdat er misschien meer kinderen van de tablet gebruik maken, die een verschillende mate van beveiliging nodig hebben, beschikt het Kurio Genius Internetfilter over 8 verschillende gebruikersprofielen die je kunt instellen.

Niet onbeperkt op de tablet

Als ouder wil je niet dat je kindje de hele middag naar een schermpje zit te staren. Daarom is er een tijdslimiet aanwezig op iedere Kurio tablet voor kinderen. De ouders bepalen hoe lang en wanneer de tablet gebruikt wordt. Zo heb je ook controle als je als ouder niet thuis bent of als het kind op zijn slaapkamer aan het spelen is.

Kurio Smart Tablet

De topper in de lijn van Kurio laptops voor kinderen is de Kurio Smart Tablet met los toetsenbord. Deze tablet is bijna een laptop, en zeer geschikt voor het maken van huiswerk. Dankzij een registratie van het gebruik kunnen de ouders precies zien wat er (aan huiswerk) op de tablet gedaan is.Kijk bij het bovenstaande overzicht van Kurio laptops voor kinderen voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Meer kindertablets en ander elektronisch speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.