Leer de Vtech Little Love pop praten en zingen

De Vtech Little Love pop is een geweldige babypop. Deze kan je namelijke echt leren praten!Ook kun je deze bijzondere pop liedjes leren. Zo kunnen jullie samen zingen.

Het leren praten van de Vtech Little Love pop kent drie fasen. In de eerste fase is het meer brabbelen dat ze doet, maar de baby pop probeert na verlop van tijd echt te gaan praten. Is dat het geval dan kan de pop door naar fase twee. Hierin kan haar poppenmoeder haar woordjes leren. De Vtech Little Love pop zal steeds meer woordjes kunnen herhalen die je zegt.

In fase drie gaat de pop echt praten. Woorden, maar ook zinnetje. Ze kan zelfs meelezen in de drie Nino en Nina boekjes die worden meegeleverd. Voor kinderen is het geweldig dat ze een pop zo "echt" kunnen leren praten en leren lezen. Ook kunnen ze de Vtech Little Love pop liedjes leren en samen met haar zingen.


Kijk bij de aanbiedingen van de Vtech waar je deze leuke pratende pop goedkoop kunt kopen.

En de Vtech Little Love pop kan meer dan praten en zingen. Je kunt haar drinken geven met een flesje en een speentje geven. Ze kan giechelen en je hoort haar drinken.

De Vtech Little Love pop is gemaakt van lekker zacht pluche met een hoofd en handjes van zacht plastic. En ze is gekleed in een snoezige outfit.

Zie ook


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.