Cars Monopoly

Er zijn veel bijzondere versies van het bordspel Monopoly, maar het speciale Cars Monopoly is wel een heel speciale variant van het Monopoly spel.
Bij Cars Monopoly speel je op een speelbord in de ovale vorm van de Amerikaanse circuits waarover Bliksem McQueen racet.

Deze zelfde Bliksem McQueen neemt de rol van de dobbelsteen over in deze bijzondere versie van Monopoly die destijds naar aanleiding van de bioscoopfilm Cars 2 is uitgebracht.

Meer dan 60 versies van Monopoly

Één van de vele versies van Monopoly. Op het klassieke Monopoly spel zijn vele tientallen varianten uitgebracht. Veel daarvan zijn gericht op kinderen zoals Monopoly Junior, maar ook Monopoly versies met Mario Kart, Super Mario, Pokémon, Zelda, Minions, Lord of the Rings, Star Wars, Nintendo, Planes, Transformers, Ninja Turtles en heel veel meer. Ook Monopoly Cars valt in deze reeks.

Kijk bij de aanbiedingen van alle Monopoly spellen voor ruim 60 verschillende Monopoly spellen tegen een aantrekkelijke prijs.


Bliksem mcQueen als dobbelsteen

Terug naar het Cars Monopoly spel. Aan de buitenkant van de bovengenoemde oval racebaan racet Bliksem McQueen in het rond. Zijn plek na iedere duw bepaalt hoeveel vakjes de speler mag zetten. De regels van het spel lijken erg op dat van het bekende Monopoly maar nu handel je niet met straten maar met auto's, banden en onderdelen.


Monopoly Cars figuren

Bij Cars Monopoly kom je natuurlijk de bekende figuurtjes uit de film Cars 2 tegen. Het Cars spel van Monopoly-fabrikant Hasbro is te spelen door 2 tot 6 personen vanaf ongeveer 5 jaar.Kijk bij de aanbiedingen om dit spel goedkoop aan te schaffen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.