Rugzakken voor kinderen

Als je naar de dagopvang, kleuterschool of basisschool gaat heb je natuurlijk wel een coole rugzak nodig. Een rugtas van Cars bijvoorbeeld, van Nijntje, van de Disney prinsessen, of van Bob de Bouwer.

Wij kijken hier naar de leukste rugzakken voor jonge kinderen. Veel van deze rugzakken voor kleine kinderen zijn voorzien van populaire kinderhelden als Cars, Frozen, Nijntje, K3 of Woezel en Pip.


Vadobag is een fabrikant die heel leuke rugzakken voor peuters, kleuters en lagere school kinderen maakt. Op deze rugtassen zijn bekende kinderhelden uit tekenfilms, stripfiguren en andere populaire personages afgebeeld. 


Ondermeer Minnie Mouse, Paw Patrol, Cars, Brandweerman Sam, K3, Nijntje, Pepa Pig, Disney Princess, Bob de Bouwer, Woezel en Pip, Littlest Pet Shop en Chuggington hebben bij Vodabag één of meer modellen rugzak voor kleine kinderen.


Rugzak Nijntje

Rugzak Nijntje

Deze leuke rugzakken voor kinderen worden geleverd in meerdere modellen. De meest eenvoudige tassen hebben alleen een voorvak, de iets uitgebreidere ook zijvakjes voor pennen en andere kleine spullen, en de meest uitgebreide rugzak is ook als trolley te gebruiken.

Meer leuke rugzakken kinderen
Hieronder vind je nog veel meer leuke rugzakken voor meisjes en leuke rugzakken voor jongens.


Onderwerp:
Voor kleine kinderen zijn er leuke rugzakken te koop. Vooral een kinderrugzak met een bekend figuurtje is populair. Zo heb je bijvoorbeeld een Nijntje rugzak, een Bob de Bouwer rugzak, een Woezel en Pip rugzak en rugzakken met bijvoorbeeld Cars, Brandweerman Sam, Paw Patrol. Mickey en Minnie Mouse, Peppa Pig en Violetta. Vooral Vadobag maakt veel van deze rugzakken voor een klein kind. Kijk in het kinder rugzak overzicht bovenaan voor al deze rugzakken voor een peuter, kleuter of ander klein kind.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.