Schooltas kind: Leuke rugzakken voor kleine kinderen (peuter, kleuter)

Aanbiedingen van leuke rugzakken / schooltassen voor een klein kind. Kijk hier voor de leukste schooltassen voor peuter en kleuter.

Als je naar de dagopvang, kleuterschool of basisschool gaat heb je natuurlijk wel een coole schooltas nodig. Een rugtas van Cars bijvoorbeeld, van Nijntje, van de Disney prinsessen, of van Bob de Bouwer.


Wij kijken hier naar de leukste rugzakken voor jonge kinderen. Veel van deze rugzakken voor kleine kinderen zijn voorzien van populaire kinderhelden als Cars, Frozen, Nijntje, K3 of Woezel en Pip.


Vadobag is een fabrikant die heel leuke rugzakken voor peuters, kleuters en lagere school kinderen maakt. Op deze rugtassen zijn bekende kinderhelden uit tekenfilms, stripfiguren en andere populaire personages afgebeeld. 


Ondermeer Minnie Mouse, Paw Patrol, Cars, Brandweerman Sam, K3, Nijntje, Pepa Pig, Disney Princess, Bob de Bouwer, Woezel en Pip, Littlest Pet Shop en Chuggington hebben bij Vodabag één of meer modellen rugzak voor kleine kinderen.


Rugzak Nijntje

Rugzak Nijntje

Deze leuke rugzakken voor kinderen worden geleverd in meerdere modellen. De meest eenvoudige tassen hebben alleen een voorvak, de iets uitgebreidere ook zijvakjes voor pennen en andere kleine spullen, en de meest uitgebreide rugzak is ook als trolley te gebruiken.

Meer leuke rugzakken kinderen

Zit je beste schooltas er niet tussen? Bij de aanbiedingen boven vind je nog veel meer leuke rugzakken voor meisjes en leuke rugzakken voor jongens in de peuter, kleuter en onderbouw lage school leeftijd.

Kijk daar voor een leuke rugzak / schooltas van Yono, Disney, Iko, Lesser & Pavey. Novalino, Fresk, Kakoo of een ander goed merk om een schooltas voor een peuter of kleuter te kopen. Je vindt er schooltassen  voor een kleuter of peuter met afbeeldingen van populaire personages, rugzakken in de vorm van een dierenhoofd en vrolijke schooltassen met bijvoorbeeld auto's, treinen en dieren.

Ideale rugzakken om als schooltas voor een peuter of kleuter te gebruiken.


Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden


Onderwerp:
Voor kleine kinderen zijn er leuke rugzakken te koop. Leuk al schooltas. Vooral een kinderrugzak met een bekend figuurtje is populair. Zo heb je bijvoorbeeld een Nijntje rugzak, een Bob de Bouwer rugzak, een Woezel en Pip rugzak en rugzakken met bijvoorbeeld Cars, Brandweerman Sam, Paw Patrol. Mickey en Minnie Mouse, Peppa Pig en Violetta. Vooral Vadobag maakt veel van deze rugzakken / schooltassen voor een klein kind. Kijk in het kinder rugzak overzicht bovenaan voor al deze rugzakken voor een peuter, kleuter of ander klein kind.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.