Zwembadjes voor kinderen en familiezwembaden voor thuis

Een zwembad in de tuin. Dat wil toch ieder kind! En dat hoeft helemaal geen groot zwembad te zijn waarin je baantjes kan trekken (dat doet een kind toch niet), maar wel een leuk zwembad om wat in te poedelen en om met water te kliederen. Dat kan een opblaasbaar familiezwembad zijn, maar met een klein opblaas kinderbadje nemen veel kinderen ook al graag genoegen.

Dit is er te koop aan zwembaden voor in de tuin

Het hebt kinderbadjes (speelzwembaden) en familiezwembaden. Opblaasbare zwembaden, zwembaden in een frame en zwembaden in een bak die je eventueel in kunt graven. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.Tips zwembad in de tuin

Lees hier onze tips voor leuke zwembaden voor in de tuin.

Zie ook:

Vele soorten zwembaden

We noemden hierboven al wat mogelijkheden. Er zijn vele soorten zwembaden voor in de tuin.

Kinderzwembadje
Het begint met een opblaasbaar peuterbadje voor in de tuin. Hierin kan de kleine veilig spelen (wel onder toezicht natuurlijk!) en aan het eind van de dag gaat het water over de planten.

Je hebt heel eenvoudige recht toe recht aan zwembadjes voor kinderen, maar ook meer uitgebreide speelzwembadjes met bijvoorbeeld een glijbaan zoals het onderstaande speelbadje van Bestway.

Bestway speelzwembadje


Opblaasbaar familiezwembad
Als de kinderen groter worden wordt meer water en meer ruimte op prijs gesteld. Vaak wordt er dan gekozen voor een opblaasbaar familiezwembad. Ook leuk voor pappa en mamma, want die kunnen er ook in. Een opblaasbaar familiezwembad koop je ook al voor enkele tientjes, en dan heb je al een zwembad groot genoeg om met het hele gezin in te poedelen. 

Intex opblaasbaar familiezwembad


Hierbij zit je al snel aan meer dan duizend liter water in je zwembad. Zo'n familiezwembad gooi je dus niet even snel leeg om hem vervolgens weer te vullen. Daarom zijn veel van deze opblaasbare zwembaden voorzien van een filter en een pomp. Zo blijft het water langere tijd gezond. Vooral als je er ook af en toe een drijver met een chloortablet in laat ronddrijven. Een aanrader bij grote familiezwembaden.

Familiezwembad in frame of kuip

In plaats van voor een opblaasbaar familiezwembad kun je ook kiezen voor een familiezwembad in een metalen frame. Deze neemt minder ruimte in omdat er geen dikke luchtrand omheen zit. Ook kun je kiezen voor een vast zwembad. In feite is dat een grote kuip die je met water kunt vullen. Je kunt zo'n vast zwembad eventueel ingraven, maar je kunt hem ook ergens in de tuin neerzetten. Normaal gesproken blijft hij dan ook in de winter gewoon staan.

Interline vast zwembad


Al dit soort zwembaden voor in de tuin kom je bij bovenstaande zwembaden voor in de tuin tegen. Vooral fabrikanten als Intex en Bestway verkopen heel veel leuke zwembaden voor thuis.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.