Leukste zwembaden voor kinderen (speelzwembaden)


Bij een Intex zwembad denk je misschien aan zo'n blauw familiezwembad voor in de tuin. Maar Intex maakt ook heel andere opblaaszwembaden. We kijken hier naar de leukste zwembaden voor kleine kinderen. Zwembaden die niet gemaakt zijn om in de zwemmen, maar om in te spelen en daarom ook wel speelzwembaden genoemd worden


Kijk voor alle prijzen en specificaties van onderstaande zwembaden in het overzicht aanbiedingen alle speelzwembaden. Je vindt daar nog veel meer leuke zwembaden voor jonge kinderen.

Intex Dinoland

Het meest populaire speelzwembad van dit moment is Intex Dinoland. Zoals eigenlijk alle Intex speelzwembaden beschikt dit opblaasbare kinderbad over een waterglijbaan, opblaasbare figuren en opblaasbaar speelgoed en de mogelijkheid een tuinslang aan te sluiten voor extra waterpret via de sproeiers.Intex Dinoland is in Jurassic-stijl en wordt geleverd met diverse spelletjes en een waterspuit. Met een opblaaszwembad als deze haal je voor nog geen vijf tientjes een complete waterspeeltuin naar je eigen tuin. Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor de prijs en alle informatie.

Intex Jungle zwembad

Intex Jungle Adventure bestaat in feite uit twee zwembadjes (al is er één heel klein) en een minder brede glijbaan dan bij de Intex Dinoland.Ook dit speelzwembad gaat vergezeld van leuk opblaasspeelgoed en opblaasdieren om mee te spelen en sproeiers die voor extra pret zorgen als je er een tuinslang op aansluit. Ook dit speelzwembad vind je bij de bovenstaande aanbiedingen.

Snoep zwembad

Het meest snoeperige zwembad dat we ooit hebben gezien is de Intex Candy Zone. Een waterspeeltuin voor thuis met een wel heel zoete uitstraling.


Geen opblaasbare dieren bij dit kinderzwembad, wel opblaasbare lolly's. De watersproeier bevindt zich hier boven de glijbaan. Kijk bij de aanbiedingen voor meer informatie en de actuele laagste winkelprijs.

Piraten zwembad

Liever een piratenschip als opblaaszwembad? Zowel Intex als Bestway maken dit soort piratenzwembaden.  Deze kun je vinden bij de bovenstaande aanbiedingen. Hieronder zie je de versie van Bestway.In tegenstelling tot het Intex piratenzwembad beschikt het Bestway speelzwembad niet over een glijbaan. Hierdoor lijkt het wel meer op een echte boot (die water maakt). Voor gevechten met andere piraten is het schip voorzien van een waterkanon (aan te sluiten op de tuinslang) en van opblaasbare degens. Natuurlijk ontbreekt de piratenvlag niet.

Tip: Op zoek naar een ander soort opblaaszwembad? Kijk dan op Beste Zwembad Kopen voor tips, tests en de goedkoopste online aanbieders van zwembaden en zwembadjes.

Kasteel zwembad

Geen schip maar een compleet kasteel. Dit Intex speelzwembad prikkelt de fantasie van kinderen.De waterspuit is bij dit kinderzwembadje verborgen in de draak.

Bestway Jungle zwembad

Eerder hadden we een jungle zwembad van Intex, maar ook Bestway heeft een speelzwembad met dat thema.


Dit opblaasbare speeleiland beschikt over een watersproeiende vulkaan een werpspel, een knikkerbaan voor speelballen en een los speelkussen voor naast het opblaaszwembad. Wat handig is, is dat je de glijbaan weg kunt halen bij dit opblaaszwembad. Zo maak je ruimte als je hem toch niet gebruikt.

Kijk voor al deze, en nog veel meer leuke speelzwembaden voor kleine kinderen, bij de bovenstaande aanbiedingen.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Leuke speelzwembaden kinderen, leuk speelzwembad, opblaasbare speelzwembaden tuin.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.