Familiezwembad: Zwembaden voor het hele gezin in je tuin


Zwembadjes voor in de tuin zijn razend populair. Je hebt ze als opblaaszwembad en zwembad met een frame. De ene is groter dan de ander. Hier kijken we naar zwembadjes groot genoeg voor het hele gezin.


De grootste fabrikanten van dit soort zwembadjes zijn met afstand Intex en Bestway, maar ook merken als Exit en Comfortpool maken dit soort laagdrempelige familiezwembaden.

Want laagdrempelig zijn deze zwembaden zeker (figuurlijk gesproken). Vroeger moest je goed in de slappe was zitten voor een familiezwembad in je tuin, maar tegenwoordig koop je deze al ver onder de honderd euro. Onder de dertig of veertig euro zelfs al. Daarmee is een zwembad in de tuin tegenwoordig voor iedereen.

Intex zwembad (opblaasbaar)


Kijk bij de aanbiedingen familiezwembaden voor alle mogelijkheden en laagste winkelprijzen. Inclusief reviews, gebruikerservaringen en alle specificaties en beschrijvingen.

Deze zeer betaalbare familiezwembaden zijn er als opblaaszwembad en als zwembad in een frame. Rond, rechthoekig, vierkant, ovaal en in andere vormen. In diameters tot wel vijf meter. Van 20 euro tot meer dan 3.000 euro.

Kijk voor alle mogelijkheden, prijzen, specificaties en maten bij de bovenstaande aanbiedingen van familiezwembaden.

Zie ook: Meer leuk waterspeelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.