De mooiste levensechte trapauto's en accu voertuigen

Bestuur je als peuter of kleuter een Audi A8, een Fiat 500 Abarth, een Citroën 2CV of een Mercedes SL? Het kan tegenwoordig allemaal want er zijn bijzonder realistische trapauto's te koop in tal van modellen auto's.


Ook kan de kleine bestuurder kiezen voor een stoere traptractor, Car's Luigi, een brandweerauto of een ander soort trapauto. Wij kijken hier naar de mogelijkheden.


Replica trapauto's

Het is leuk om te zien van welke auto's er allemaal geen trapauto-replica is gemaakt. Van dure snelle auto's als de Ferrari 458, de Audi R8 en de Alfa Romeo 8c, maar ook van kleine auto's als de Fiat 500, de Mini Cooper, de Smart en de Renault Twingo, en van minder uitgesproken auto's als de Peugeot 104. Ook klassiekers als de Citroën 2CV (Lelijke Eend), de Renault 4CV en de klasieke Fiat 500 zijn als trapauto te koop.Heel mooi is ook de nostalgische brandweer trapauto. Dit jaren 20 model is niet gemaakt van kunststof maar van metaal. Deze trapauto is voorzien van een verchroomd stuur, een verchroomde brandweerklok, een houten trap, een rolbare brandweerslang en metalen wielen met een rubberen loopvlak. Echt een klassieker!
Kijk hier voor aanbiedingen van de mooiste trapauto's


Landbouwvoertuigen als trapauto

Voor liefhebbers van trekkers en andere landbouwvoertuigen is er ook heel veel keus. Met name het merk Rolly Toys maakt heel veel van dit soort trapauto's. Niet alleen traptractoren, maar ook aanhangers en ander zwaar landbouwmateriaal. 

Deze trapauto's zijn vooral populair op het platteland waar er veel ruimte is om te spelen met dit soort grote voertuigen. Ook deze traptractoren en landbouwvoertuigen zijn replica's van echte trekkers en landbouwwerktuigen. 

Kijk voor prijzen en details bij de aanbiedingen van traptractoren en aanhangers.Accu voertuigen

Naast de trapauto's zijn er ook accu-auto's die een replica zijn van echte auto's. Hier treffen we onder andere modellen van Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Audi en Alfa Romeo aan. Bij de accu voertuigen treffen we veel dezelfde auto's aan als bij de trapauto's, maar nu zijn ze voorzien van een elektro-motor in plaats van een paar trappers. 


Kijk voor meer informatie en prijzen bij aanbiedingen van de beste accu-voertuigen.


Samenvatting:
Op deze pagina kijken we naar levensechte voertuigen voor kinderen. Zowel trapauto's die er uitzien als echt bestaande auto's als traptractoren en accu speelgoedvoertuigen. Er is heel veel keuze uit deze als echte auto's en landbouwvoertuigen ogende speelgoed voertuigen. Vooral het aanbod aan traptraktoren en accu speelgoedauto's voor kinderen is groot. Kijk hier boven voor alle aanbiedingen van dit leuke speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.