Beste skelter


Leuk speelgoed voor kleine kinderen is de skelter. Een goede skelter is soepel trappende trapkar waarin kinderen snel maar ook veilig rond kunnen scheuren. Maar wat is een goede skelter? Kijk hier voor de beste skelters.


Kijk bij de beste skelters uit de test op TestResults.nl wat momenteel de beste skelters zijn.

Twee fabrikanten van skelters zijn toonaangevend in Nederland, namelijk Berg Toys en Kettler. Hier kijken we naar de skelters van deze twee beste merken voor een skelter.

Kettler Kettcar skelters

De skelter die volgens velen de beste skelter is, is de de Kettcat van Kettler. Dit is een comfortabel rijdende veilige skelters van hoge kwaliteit met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Eigenlijk moeten we in meervoud spreken van de beste skelters want er zijn meerdere Kettcars. Kettler biedt meerdere versies van deze beste skelter aan.

De Kettler Kettcar Daytona Air (foto helemaal bovenaan) is geschikt voor de kleinste kinderen (vanaf 3 jaar tot 6 jaar), de Kettcat Suzuka Air is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar en de Kettcar Suzuka Air is een robuuste skelter waarop kinderen van 5 jaar to 11 jaar kunnen plaatsnemen en rondscheuren.

Kettler Kettcar Spa


Alle Kettcars zijn voorzien van luchtbanden (vandaar Air in de naam), een sterk stalen frame en handremmen op beide achterwielen. 

Daarnaast levert Kettler ook nog andere versies van deze beste skelter zoals de goedkopere Kettcar Spa.

Kijk hier voor alle goede skelters

Berg Toys skelters

Het aanbod aan Berg skelters is nog groter. Dit Nederlandse speelgoedmerk maakt skelters voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Populair is de Berg Toys Buzzy voor de allerkleinsten (tot 5 jaar). Een echte peuter skelter dat in vele varianten wordt geleverd. Bijvoorbeeld de Berg Buzzy Nitro, een race skelter voor peuter coureurs, de Berg Buzzy Bloom voor kleine prinsesjes en de Berg Buzzy John Deer tractor skelter.

Berg Buzzy Racing skelter


De Berg Toys Reppy is een stoere robuuste skelter voor peuters en kleuters, en de Berg Buddy is zelfs te gebruiken voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Verder zijn er nog vele modellen voor oudere kinderen zoals een chopper model, een jeep skelter en echte offroad skelters. Berg Toys levert tientallen verschillende speelgoed skelters voor kinderen.

Berg Buddy skelter


In het bovenstaande overzicht met alle goede skelters vind je aanbiedingen van alle Berg skelters.

Zie ook: Meer leuke skelters

Onderwerpen:
Beste skelter, leukste skelters, Berg Toys, Kettler Kettcar, trapkar.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.