Flying Fairy vliegende fee

Laat haar vliegen, de Flying Fairy. Magisch speelgoed dat momenteel heel populair is bij meisjes in de peuter- en lagere school-leeftijd.De Flying Fairy van Spin Master / Flutterbye kan echt vliegen en je kunt haar besturen met je hand. Laat haar dansen in de lucht. Met enige oefening kun je deze vliegende fee in de lucht laten dansen.

En onder het dansen lichten de vleugels van de Flying Fairy vliegende fee sprookjesachtige op. Dit is echt geweldig speelgoed voor meisjes tot een jaar of 12. Er zijn verschillende Flying Fairy's te koop in verschillende kleuren waaronder ook de beroemde groene fee Tinkerbell uit Disney's Peter Pan en de lichtgevende blauwe fee uit Winter Wonderland. Maar eenmaal vliegend in de lucht neemt deze fee uit Winter Wonderland alle kleuren van de regenboog aan.

De Flying Fairy is te koop bij veel speelgoedwinkels. Kijk bij de aanbiedingen van Flying Fairy waar je deze vliegende elfjes het best kunt kopen.


Kijk in het filmpje hierboven hoe een Flying Fairy vliegende fee het luchtruim kiest en hoe je haar met je hand kunt sturen.


Zie ook: Meer elektronisch speelgoed tips.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.