Flying Fairy vliegende fee / vliegend elfje

Deze speelgoed fee kan echt vliegen. Kijk hier voor aanbiedingen van de Flying Fairy vliegende fee / vliegend elfje.

Laat haar vliegen, de Flying Fairy. Magisch speelgoed dat populair is bij meisjes in de peuter- en lagere school-leeftijd.

Flying Fairy vliegende fee / vliegend elfje


De Flying Fairy is een vliegend elfje  / vliegende fee die echt vliegen. Je kunt de vliegende fee met de hand besturen met je hand. Laat het vliegende elfje dansen in de lucht. Met enige oefening kun je deze vliegende fee namelijk in de lucht laten dansen.

En onder het dansen lichten de vleugels van de Flying Fairy vliegende fee sprookjesachtige op. Deze vliegende elf is echt geweldig speelgoed voor meisjes tot een jaar of 12. 

Er zijn verschillende vliegende elfjes te koop in verschillende kleuren waaronder ook de beroemde groene fee Tinkerbell uit Disney's Peter Pan en de lichtgevende blauwe fee uit Winter Wonderland. Maar eenmaal vliegend in de lucht neemt deze fee uit Winter Wonderland alle kleuren van de regenboog aan.

De Flying Fairy vliegende fee is te koop bij een beperkt aantal speelgoedwinkels. Kijk bij de aanbiedingen van Flying Fairy waar je deze vliegende elfjes het best kunt kopen.

Kijk in het filmpje hierboven hoe een Flying Fairy vliegende fee het luchtruim kiest en hoe je haar met je hand kunt sturen.

Flying Fairy vliegende pop / fee/ elf

Flying Fairy vliegende pop / fee/ elf


Zie ook: Meer elektronisch speelgoed tips.


Samenvatting:
De Flying Fairy is een vliegende fee / vliegend elfje dat echt kan vliegen. Je kan deze vliegende elf zelfs in de lucht laten dansen door je hand te bewegen. Een demonstratie van deze vliegende fee zie je in de video. Kijk bovenaan waar je Flying Fairy vliegende fee goedkoop online kunt kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.