Berg Toys skelter

De Berg Toys skelter behoort tot de beste trapauto's. Daarom hier informatie over, en aanbiedingen van Berg Toys skelters.


Berg Toys is een speelgoedmerk dat vooral bekend is vanwege zijn kwalitatief zeer goede skelters. Berg Toys heeft tientallen verschillende skelters in het assortiment, de ene nog mooier dan de ander. Daarom hier aandacht voor de Berg Toys skelter.

Sommige Berg Toys skelters zijn ontworpen om mee door het bos te crossen, andere zijn meer geschikt voor straat of schoolplein, Berg Toys levert skelters in acht categorie├źn.

Voor iedereen de beste skelter

Zo is er voor iedere toepassing een geschikte speelgoed skelter. Kijk hier onder voor alle Berg Toys skelters en hun prijzen. Ook vind je er alle specificaties, mogelijkheden, reviews en ervaringen met het gebruik van de Berg skelter. Het is enorm aanbod aan verschillende Berg Toys skelters.


Een skelter is een trapauto, maar niet iedere trapauto is een skelter. Zoek je een trapauto met een kunststof behuizing zoals een traptractor? Kijk dan bij de onderstaande aanbiedingen.


Berg Skelters

Terug naar de skelters van Berg Toys. Hieronder vind je in het kort wat meer informatie over de verschillende soorten Berg skelters.

Berg Toys skelter
Berg Toys skelter regular

Berg Tos Regular skelter

De naam zegt het al, de skelters uit de Berg Toys Regular skelter serie zijn de meest standaard skelters van de speelgoedfabrikant uit Ede. Maar echt doorsnee is een Berg Toys skelter nooit. 

En ook binnen deze reeks regular Berg skelters zijn er veel verschillende trapkarren. Berg Toys biedt in deze kleine modellen voor kleine kinderen, maar ook grote skelters voor twee personen. Ook een dubbele skelter is er namelijk ook in de standaard skelter serie te vinden.

En kies je voor een sport skelter, een race skelter of een stoere semi offroad skelter. Een skelter met of zonder versnellingen? Met of zonder extra terugtraprem? Kijk in het overzicht hierboven voor alle modellen.

Berg Toys skelter semi-offroad

Berg Toys skelter semi-offroad


Berg Toys offroad skelter

Berg Toys levert echte offroad skelters. Een Berg offroad skelter is een robuuste skelters met dikke terreinbanden. frontspoiler, dubbele kogelbesturing en zelfs een rolbeugel voor als je over de kop gaat. Geen skelter voor op het woonerf dus.

Berg skelter offroad

Berg Toys skelter offroad

Berg Toys tractor skelter

De Berg Toys Traxx skelters zijn gemaakt in de originele stijl van legendarische tractoren als de John Deer, de New Holland, de Claas, de Fendt en de Case IH.

Berg Toys tractor skelter

Berg Toys tractor skelter

Met stevige tractorbanden (achter breder dan voor), een uitlaat en vele optionele accessoires als een liftbakje, een grondschuif, een hefinrichting en zwaailichten. Ook deze boeren Berg Toys tractor skelters beschikken over versnellingen, spatborden en een rolbeugel.

De Berg Toys tractor skelters zijn een echte skelter om te zien. Het is vooral de kleurstelling en de banden die van een Berg Toys tractor skelter een trekker maken. Wil je een realistisch ogende tractor skelter? Kijk dan bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van traptractors. 

Kijk bij de Berg Toys skelter aanbiedingen hierboven naar alle goede Berg Toys skelters en hun prijs.Zie ook: 

Samenvatting:
Speelgoedfabrikant Berg Toys maakt veel mooie skelters van hoge kwaliteit. Kies voor een standaard skelter van Berg Toys, of een race skelter, tractor skelter, offroad skelter, dubbele skelter of andere Berg skelter. In het overzicht bovenaan vind je alle Berg Toys speelgoed skelters.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.