Berg Toys skelters

Berg Toys is een speelgoedmerk dat vooral bekend is vanwege zijn kwalitatief zeer goede skelters. Berg Toys heeft tientallen verschillende skelters in het assortiment, de ene nog mooier dan de ander.


Sommige Berg Toys skelters zijn ontworpen om mee door het bos te crossen, andere zijn meer geschikt voor straat of schoolplein, Berg Toys levert skelters in acht categorieƫn.

Voor iedereen de beste skelter

Zo is er voor iedere toepassing een geschikte skelter. Kijk hier voor alle Berg Toys skelters en hun prijzen. Hieronder vind je in het kort wat meer informatie over de verschillende soorten Berg skelters.

Regular skelter

De naam zegt het al, de huis tuin en keuken skelter. maar echt doorsnee is een Berg Toys skelter nooit. En de keuze uit de regular skelters is ook groot. Ze hebben kleine modellen voor kleine kinderen, maar ook grote skelters voor twee personen. En kies je voor een sport skelter, een race skelter of een stoere semi-offroad skelter. Een skelter met of zonder versnellingen? Met of zonder extra terugtraprem? Kijk in het overzicht hierboven voor alle modellen.

Offroad skelters

Berg Toys levert echte offroad skelters. Dat zijn robuuste skelters met dikke terreinbanden. frontspoiler, dubbele kogelbesturing en zelfs een rolbeugel voor als je over de kop gaat. Geen skelter voor op het woonerf dus.


Race skelters

Minstens zo stoer zijn de Berg race skelters. Met superslicks voor heel veel grip, een aerodynamische racespoiler voor extra downforce, versnellingen om je trapkracht optimaal over te brengen, schijfremmen en zelfs een boordcomputer. Berg Toys is niets te gek om je een optimale race skelter te leveren.


In deze serie levert Berg Toys zelfs een officiƫle Ferrari F1 Pedal Gokart skelter in de rode kleuren van het legendarische Italiaanse sportautomerk.

Agrarische skelters

De Berg Toys Traxx skelters zijn gemaakt in de originele stijl van legendarische tractoren als de John Deer, de New Holland, de Claas, de Fendt en de Case IH.


Met stevige tractorbanden (achter breder dan voor), een uitlaat en vele optionele accessoires als een liftbakje, een grondschuif, een hefinrichting en zwaailichten. Ook deze boeren Berg Toys skelters beschikken over versnellingen, spatborden en een rolbeugel.

Kijk in het overzicht hierboven naar alle goede Berg Toys skelters en hun prijs.Zie ook: 


Onderwerpen:
Berg Toys, Berg skelters, tractor skelter, speelgoed trekker, race skelter, offroad skelters.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.