Leukste Lego Frozen speelgoed (met aanbieding)

Lego Disney Frozen is één van de meest populaire Lego thema's. Vooral bij meisjes is Lego Frozen erg in trek. Hier aanbiedingen van Lego Frozen speelgoed.

Lego Frozen / Lego Disney Frozen

De meest populaire kinderfilms hebben de eer dat er een serie Lego speelgoed met hun thema gemaakt wordt. na de Lego series van onder andere Harry Potter, Cars en Planes is er nu ook Lego Frozen. Bouw en speel in de winterse Frozen wereld met Anna, Elsa en Olaf. Hier kijken we naar het leukste Lego Frozen speelgoed.


Aanbiedingen Lego Frozen

De mooiste en leukste van Lego Frozen vind je hier onder. Kijk voor prijzen en alle informatie bij de aanbiedingen van alle Lego Frozen speelgoed. Daar vind je ook al het andere Lego Frozen speelgoed. 

Dit zijn enkele Lego Frozen en Duplo Frozen aanraders:

Het magische ijspaleis

Zeer populair in de LEGO Disney Frozen serie (zoals deze Lego serie officieel heet) is Elsa haar magische ijspaleis. Het is een uitgebreid poppenhuis van Lego bestaande uit een paleis met schuifbrug, wenteltrap en balkon. 

Binnen in het paleis bevindt zich ondermeer een keuken en een muziekkamer met muziekstandaard en bladmuziek en in de tuin is een speeltuin met sneeuwfort te vinden.

Lego Frozen ijspaleis Elsa

Lego Frozen ijspaleis Elsa

Verder worden er diverse Lego figuren meegeleverd, onder andere van Elsa, Anna en Olaf, plus sledes waarmee ze zich door het winterse landschap kunnen verplaatsen. 

Kijk voor meer informatie en de lage actuele prijs van dit Lego Elsa ijspaleis (Lego 43172) bij de bovenstaande aanbiedingen van Lego Frozen.

Je vindt daar naast dit Lego Frozen magisch ijspaleis ook het Lego Frozen ijskasteel (Lego 43197). 

Frozen ijspaleis Duplo

Voor kleinere kinderen is er ook een Duplo versie van het ijspaleis. Naast Lego Frozen is er namelijk ook Duplo Frozen. Dit Duplo Frozen ijspaleis is eenvoudiger dan de Lego versie, maar daarmee ook voordeliger in aanschaf.

Duplo Frozen ijspaleis Elsa

Duplo Frozen ijspaleis Elsa 

Met het Duplo Frozen ijspaleis kunnen kleine kinderen de avonturen uit Frozen naspelen en hun eigen avonturen bedenken. Naast het ijspaleis zijn de poppetjes van Olaf, Anna en Elsa daarvoor beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van Lego Frozen.

Frozen kasteeldorp Arendelle (Arendale)

Een heel mooi Lego Frozen pakket is dit kasteeldorp uit Arendelle (Arendale). Het hoofdgebouw is een prachtig kasteel met drie verdiepingen waarin zich ondermeer een troonzaal, een slaapkamer en een zolderkamer bevinden. 

Buiten het kasteel is een markt met een bakkerskraam en een viskraam. Voor de aanvoer van de vis is er een kleine aanlegsteiger waar de meegeleverde roeiboot kan aanleggen.

Lego Disney Frozen kasteel

Lego Frozen kasteel


Bij dit Lego kasteel van Frozen worden Elsa, Anna en Kristoff meegeleverd, plus een kat, vogels en nog veel meer leuke accessoires. 

Natuurlijk vind je ook van dit Lego Frozen 2 pakket (Lego 41167) alle informatie en de prijs in het bovengenoemde overzicht met Lego Frozen aanbiedingen.

Lego Frozen koets

Een minder groot Lego Frozen 2 speelgoed set is de koets van Elsa. Deze koets wordt voortgetrokken door Sven het rendier. Deze set is dusdanig gemaakt dat ook kleinere kinderen (vanaf 4 jaar) en mee kunnen spelen. Deze Lego 41166 set is dus prima te combineren met zowel Lego als Duplo.
Meer leuke Lego Disney Frozen sets:

Dit is maar een kleine selectie uit het vele Lego Disney Frozen speelgoed dat er te koop is. Dit zijn bijvoorbeeld ook populaire Lego Disney Frozen speelgoed sets:
 • LEGO Frozen Elsa en de Nokk IJsstal - 43209
 • LEGO Frozen 2 Elsa en de Nokk Verhalenboekavonturen - 43189
 • LEGO Frozen Anna en Olaf Plezier in het kasteel - 43204
 • LEGO Frozen Binnenplaats van Anna's Kasteel - 43198
 • LEGO Frozen 30559 Elsa en Bruni's Boskamp (Polybag)
 • LEGO Frozen 4+ Anna en Elsa's Frozen Wonderland - 43194
 • LEGO Frozen 2 Olaf - 41169
 • LEGO Frozen 2 Elsa's Wintertroon (Polybag) - 30553
 • LEGO Frozen 2 Betoverde Boomhut - 41164
 • LEGO Frozen 2 Het IJskasteel - 43197
 • LEGO Disney Princess Frozen Slee-avontuur met Anna & Kristoff - 41066
 • LEGO 4+ Frozen 2 Anna’s Kano-expeditie - 41165
 • LEGO Frozen Elsa's Marktavontuur - 41155
 • LEGO Frozen 2 Bruni de Salamander - 43186

Al deze (en meer) Lego Frozen pakketten zijn bij de bovenaan genoemde aanbiedingen te vinden.

Zie ook: 


Samenvatting:
Lego Frozen is een serie Lego speelgoed dat liefhebbers van de Disney Frozen tekenfilms zal aanspreken. Bekende locaties (zoals het IJskasteel, het Frozen dorp Arendelle en de betoverde boomhut) kom je bij het Lego Frozen speelgoed tegen, evenals bekende Frozen personages als Anna, Elsa, Olaf, Sven en Bruni. Kijk hier voor aanbiedingen van Lego Frozen pakketten. Al het Lego Frozen speelgoed is er goedkoop te vinden.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.