Leukste Lego Frozen speelgoed


De meest populaire kinderfilms hebben de eer dat er een serie Lego speelgoed met hun thema gemaakt wordt. na de Lego series van onder andere Harry Potter, Cars en Planes is er nu ook Lego Frozen. Bouw en speel in de winterse Frozen wereld met Anna, Elsa en Olaf. Hier kijken we naar het leukste Lego Frozen speelgoed.


De mooiste en leukste van Lego Frozen vind je hier onder. Kijk voor prijzen en alle informatie bij de aanbiedingen van alle Lego Frozen speelgoed. Daar vind je ook al het andere Lego Frozen speelgoed. 

Het magische ijspaleis

Zeer populair in de LEGO Disney Frozen serie (zoals deze Lego serie officieel heet) is Elsa haar magische ijspaleis. Het is een uitgebreid poppenhuis van Lego bestaande uit een paleis met schuifbrug, wenteltrap en balkon. 

Binnen in het paleis bevindt zich ondermeer een keuken en een muziekkamer met muziekstandaard en bladmuziek en in de tuin is een speeltuin met sneeuwfort te vinden.


Verder worden er diverse Lego figuren meegeleverd, onder andere van Elsa, Anna en Olaf, plus sledes waarmee ze zich door het winterse landschap kunnen verplaatsen. Kijk voor meer informatie en de lage actuele prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van Lego Frozen

Frozen ijspaleis Duplo

Voor kleinere kinderen is er ook een Duplo versie van het ijspaleis. Dit Duplo Frozen ijspaleis is eenvoudiger dan de Lego versie, maar daarmee ook voordeliger in aanschaf.


Met het Duplo Frozen ijspaleis kunnen kleine kinderen de avonturen uit Frozen naspelen en hun eigen avonturen bedenken. Naast het ijspaleis zijn de poppetjes van Olaf, Anna en Elsa daarvoor beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van Lego Frozen.

Frozen kasteeldorp Arendelle (Arendale)

Een heel mooi Lego Frozen pakket is dit kasteeldorp uit Arendelle (Arendale). Het hoofdgebouw is een prachtig kasteel met drie verdiepingen waarin zich ondermeer een troonzaal, een slaapkamer en een zolderkamer bevinden. Buiten het kasteel is een markt met een bakkerskraam en een viskraam. Voor de aanvoer van de vis is er een kleine aanlegsteiger waar de meegeleverde roeiboot kan aanleggen.Bij deze set worden Elsa, Anna en Kristoff meegeleverd, plus een kat, vogels en nog veel meer leuke accessoires. Natuurlijk vind je ook van dit Lego Frozen pakket alle informatie en de prijs in het bovengenoemde overzicht met Lego Frozen aanbiedingen.

Lego Frozen koets

Een minder groot pakket is de koets van Elsa. Deze koets wordt voortgetrokken door Sven het rendier. Deze set is dusdanig gemaakt dat ook kleinere kinderen (vanaf 4 jaar) en mee kunnen spelen. Deze set is dus prima te combineren met zowel Lego als Duplo.Andere leuke Lego Disney Frozen pakketten zijn de markt van Arendelle, de boomhut, de ijskano en de winkel van Wandering Oaken. Al deze (en meer) Lego Frozen pakketten zijn bij de bovenaan genoemde aanbiedingen te vinden.

Zie ook: 


Samenvatting:
Lego Frozen is een serie Lego speelgoed dat liefhebbers van de Disney Frozen tekenfilms zal aanspreken. Bekende locaties (zoals het IJskasteel, het Frozen dorp Arendelle en de betoverde boomhut) kom je bij het Lego Frozen speelgoed tegen, evenals bekende Frozen personages als Anna, Elsa, Olaf, Sven en Bruni. Kijk hier voor aanbiedingen van Lego Frozen pakketten. Al het Lego Frozen speelgoed is er goedkoop te vinden.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.