Frozen speelgoed en Frozen spullen

Frozen is een leuke Disney film die heel populair is bij kinderen. Zoals van zoveel Disney films is er ook van Frozen leuk speelgoed en andere merchandise te koop.


Denk daarbij aan puzzels, dekbedovertrekken, paraplu's, pyama's en rugzakken, maar ook aan Frozen poppen en knuffels (o.a. van Olaf, Anna, Kristoff en Elsa).

Zelfs een compleet speelkasteel en een toilettafel zijn van Frozen verkrijgbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Frozen speelgoed en accessoires wat er allemaal van Frozen te koop is.Over Frozen

Frozen is een Walt Disney animatiefilm uit 2013. De film is gebaseerd op het Hans Christian Andersen sprookje "De Sneeuwkoningin".

Hoofdrolspeelsters in het verhaal van Frozen zijn twee prinsessen, Elsa en Anna. Dit zijn twee zusjes waarvan de oudste (Elsa) over magische krachten beschikt. De prinsessen worden uit hun koninkrijk Arendelle verjaagd door de gemene Hertog van Weselton. Het koninkrijk wordt hierna geteisterd door een eeuwige ijstijd. Kunnen de prinsessen dit weer ongedaan maken? Maar wat gebeurd er dan met hun vriend Olaf de sneeuwpop?

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook de DVD van Frozen, evenals heel veel ander leuk Frozen speelgoed en Frozen merchandise zoals beddegoed, kleding, poppen, knuffels en serviesgoed.

Zie ook: Meer speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.