Frozen speelgoed en spulletjes

Frozen is een leuke Disney film die heel populair is bij kinderen. Zoals van zoveel Disney films is er ook van Frozen leuk speelgoed en andere merchandise te koop. Kijk hier voor aanbiedingen van Frozen speelgoed en andere Frozen spullen.

Disney Frozen speelgoed

Denk daarbij aan puzzels, dekbedovertrekken, paraplu's, pyama's en rugzakken, maar ook aan Frozen poppen en knuffels (o.a. van Olaf, Anna, Kristoff en Elsa).

Zelfs een compleet Frozen speelkasteel en een Frozen toilettafel zijn verkrijgbaar. 

Kijk maar bij de aanbiedingen van Frozen speelgoed en accessoires wat er allemaal van Frozen te koop is. Het gaat om duizenden Frozen producten die je er goedkoop kunt kopen!Frozen 3 preview

Populair Frozen speelgoed en spullen

Welk Frozen speelgoed en welke andere Frozen spullen zijn populair? Hierboven staan duizenden Frozen artikelen. Frozen speelgoed, maar ook Frozen kleding, kinderkamer accessoires, boeken, schoolspullen, spelletjes en heel veel meer. Hieronder vind je wat idee├źn met Frozen spulletjes die veel gekocht worden.

 • Frozen prinsessen jurk
 • LEGO Frozen speelgoed
 • Oral-B Frozen elektrische tandenborstel
 • Totum Frozen knutsel pakket
 • Elsa speelgoed pop
 • Disney Frozen Mythical Bracelets, zelf armbandjes maken
 • LEGO Duplo ijskasteel
 • Mepal Frozen lunchset (schoolbeker en brooddoos)
 • Disney Frozen vriendenboekje
 • Disney Frozen 4-in-1 puzzel in koffer
 • Frozen 2 DVD
 • Elsa & Anna dekbed overtrek

En zo zijn er nog honderden andere leuke atikelen aan Disney Frozen speelgoed en spulletjes te vinden bij de bovenstaande Frozen aanbiedingen.

Mepal Frozen broodtrommel en drinkbeker

Mepal Frozen broodtrommel en drinkbeker

Over Frozen

Frozen is een Walt Disney animatiefilm uit 2013. De film is gebaseerd op het Hans Christian Andersen sprookje "De Sneeuwkoningin".

Hoofdrolspeelsters in het verhaal van Frozen zijn twee prinsessen, Elsa en Anna. Dit zijn twee zusjes waarvan de oudste (Elsa) over magische krachten beschikt. De prinsessen worden uit hun koninkrijk Arendelle verjaagd door de gemene Hertog van Weselton. Het koninkrijk wordt hierna geteisterd door een eeuwige ijstijd. Kunnen de prinsessen dit weer ongedaan maken? Maar wat gebeurd er dan met hun vriend Olaf de sneeuwpop?

Frozen 2
In 2019 volgde er een tweede Frozen film. Hierin komt een einde aan een periode van vrede in het koninkrijk Arendelle. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf trekken het betoverde woud in om Arendelle te redden van het kwaad.

Frozen 3
In 2024 zal Frozen 3 utikomen. Deze Disney Frozen film zal een computer animatie film worden. Eerder op deze pagina zie je een preview met de eerste beelden uit de Frozen 3 film.

In Amerika speelt ook een Frozen musical gebaseerd op de eerste film.

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook de DVD van Frozen, evenals heel veel ander leuk Frozen speelgoed en Frozen merchandise zoals beddengoed, kleding, poppen, knuffels en serviesgoed.

Zie ook: 


Onderwerp:
Er zijn door Disney twee Frozen films uitgebracht en Frozen 3 is op komst. Samen met de Frozen films is er een heleboel Frozen speelgoed en ander Frozen spullen uitgebracht. Hier vind je aanbiedingen van al het Frozen speelgoed en andere Disney Frozen artikelen. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.