5x leuk speelgoed peuter

Vijf keer leuk speelgoed voor een peuter. Vijf tips leuk peuterspeelgoed.

Leuk speelgoed peuter

Vijf tips met leuk peuterspeelgoed, speelgoed waar peuters graag mee spelen.

Al het leuke speelgoed peuter

In het overzicht met al het peuterspeelgoed vind je al het leuke speelgoed voor peuters gesorteerd op populariteit. 

Ook het hieronder genoemde leukste speelgoed voor peuters kom je daar tegen. Daar vind je ook alle actuele lage prijzen van dit leuke peuterspeelgoed.

1. Baby Born interactieve babypop soft touch

Deze levensechte pop is soft touch. Dat betekent dat de pop veel zachter aanvoelt dan je gewend bent van Baby Born poppen. Dat maakt deze Baby Born zeer geschikt om te knuffelen. 

Ook is deze Baby Born soepeler met armen die makkelijker bewegen. Dat maakt het aantrekken en uittrekken van de poppenkleertjes een stuk makkelijker. Dit, en haar formaat, maken deze Baby Born pop zeer geschikt voor kleinere kinderen.


Leuk peuter speelgoed: Baby Born pop


Met de Baby Born kun je een echte poppenmoeder of poppenvader zijn. Je kunt de levensechte pop laten eten en drinken, en de interactieve pop kan huilen (met echte tranen) en plassen. Zelfs een grote boodschap kan deze pop in het meegeleverde potje leggen.
Het is een echte interactieve pop, want de Baby Born reageert op allerlei handelingen. 

Kijk in het bovenstaande overzicht met leukste speelgoed voor de peuter voor de actuele prijs en meer informatie over deze pop, of kijk bij de onderstaande Baby Born tips voor aanbiedingen van alle Baby Born poppen.2. FurReal interactieve knuffelbeer

Een andere leuke interactieve knuffel is Cubby de Beer van FurReal. Evenals Baby Born is FurReal gespecialiseerd in levensechte knuffels. Alleen zijn het bij FurReal geen babies maar knuffeldieren.

Volens velen is Cubby de Beer de leukste interactieve knuffel.

Cubby de Beer laat graag zijn vacht borstelen en is dol op knuffelen. Knuffel je Cubby? Dan knuffelt hij je terug. Praat je tegen de knuffelbeer? Dan brabbelt hij terug. 

Cubby de Beer kan slapen, waarbij hij slaapgeluidjes maakt, hij speelt kiekeboe en kan een dansje maken. 

Ook kun je het knuffeldiertje de fles geven en veel meer. Cubby de Beer kent wel meer dan 100 combinaties van geluid en bewegingen.FurReal Cubby was eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Kijk bij het bovenstaande beste peuterspeelgoed voor de actuele prijs en meer informatie of bij het leukste FurReal speelgoed voor nog veel meer aanbiedingen van FurReal Friends.


3. Vtech Toet Toet brandweerkazerne

Populair speelgoed uit de Vtech Toet Toet serie. Dit is dan ook niet zomaar een brandweerkazerne maar een uitgebreide garage voor brandweerauto's. 

Met een draaibaar platform dat het mogelijk maakt om zo snel mogelijk naar de brand te racen, een helling-wegdeel, een lift en vier magische sensoren die door de Toet Toet auto's worden geactiveerd.


Leuk peuter speelgoed: Toet Toet garage


Ook deze brandweergarage vind je bij het leuke speelgoed voor peuters bovenaan, of kijk bij het Vtech Toet Toet speelgoed voor aanbiedingen van meer Toet Toet speelgoed.


4. Nijntje, verstoppertje spelen

Een leuk spel voor de kleinste peuters. Je verstopt Nijntje ergens in de kamer en iedere 10 seconden roept Nijntje 'Ik ben hier!' of "Ik ben verstopt!".


Het is een eenvoudig om te spelen, maar kleine kinderen vinden het helemaal geweldig. Voor iets oudere peuters kun je het spel moeilijker maken met de in het blikken doosje meegeleverde speelkaarten. Nijntje Verstoppertje Spelen was enkele jaren terug speelgoed van het jaar.

Kijk voor deze en aanbiedingen van meer leuk Nijntje speelgoed voor kleine kinderen bij alles van Nijntje.


5. Lego Duplo stoomtrein

Voor peuters is Duplo al vele jaren een grote hit. Momenteel is de Lego Duplo stoomtrein het favoriete Duplo speelgoed. Deze speelgoedtrein is voor peuters makkelijk te bedienen en te gebruiken dankzij de Duwen en Rijden motor. 

Met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden. Stoppen gaat door de trein van de rails te tillen of door deze vast te pakken.

Leuk speelgoed peuter: Duplo trein

Leuk zijn de 5 actiestenen die de peuter op de rails kan plaatsen om de Duplo trein te laten toeteren, de lampen aan en uit te laten gaan, om de trein te laten pauzeren om te tanken, om te trein te laten keren of om de trein te laten stoppen.

De Duplo stoomtrein komt met een locomotief, een passagierswagon, een treinstation, 16 stukken rails, de bovengenoemde actiestenen, 2 Duplo poppetjes en diverse accessoires. Je kunt zelfs een app downloaden om de trein van afstand te bedienen. Deze Duplo stoomtrein is dus niet alleen voor peuters leuk!

Kijk bij de onderstaande informatie en aanbiedingen Duplo voor alle actuele aanbiedingen van Duplo speelgoed.


In het bovenaan genoemde overzicht met al het peuter speelgoed vind je al dit leukste speelgoed voor peuters en nog heel veel meer leuk peuterspeelgoed tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips speelgoed peuter
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.