Nijntje speelgoed en alle andere Nijntje artikelen

Kijk hier voor aanbiedingen van Nijntje spullen. Niet alleen Nijntje speelgoed, maar ook andere Nijntje artikelen.

Nijntje speelgoed en Nijntje spullen

Toen Dick Bruna in de jaren vijftig het prentenboek-figuurtje Nijntje Pluis bedacht kon hij nooit vermoed hebben hoe populair zijn creatie zou worden. Er zijn sindsdien talloze boeken, films , toneelstukken en andere uitingen over Nijntje bedacht en uitgebracht.


Ook is er een massa Nijntje speelgoed te koop en zijn er vele andere leuke Nijntje spullen uitgebracht. Hier kun je lezen waar je al deze Nijntje speelgoed en andere Nijntje artikelen kunt kopen.

Aanbiedingen ruim 2.400 Nijntje artikelen

Wil je weten wat er allemaal aan Nijntje spullen te koop is? Kijk dan bij het onderstaande overzicht van alles van Nijntje. Voor aanbiedingen van al het Nijntje speelgoed en andere Nijntje artikelen bij Nederlandse winkels.


Je vindt daar aanbiedingen van alle Nijntje spellen en Nijntje speelgoed, maar ook Nijntje boeken, kleertjes, decoratie, schoolspullen, kalenders, schrijfspullen en alles dat nog meer met Nijntje op de markt is gekomen.

En dat is heel veel!


Spel Nijntje Verstoppertje Spelen

Spel Nijntje Verstoppertje Spelen

Nijntje speelgoed

Bij de bovenstaande Nijntje aanbiedingen kun een categorie aangeven van het Nijntje product dat je zoekt. We beginnen natuurlijk bij het speelgoed. Wat voor Nijntje speelgoed is er te koop?

Vele honderden Nijntje speelgoed producten. Te veel om op te noemen. We beperken ons hier dus tot enkel van de meest gewilde Nijntje speelgoed artikelen.

Nijntje knuffels

Nijntje is een heel knuffelbaar konijntje. Er zijn dan ook veel Nijntje knuffels te koop. Welk kindje wil er nou niet zo'n lieve zachte Nijntje knuffel. 

In het Nijntje speelgoed aanbieding overzicht vind je dan ook vele tientallen Nijntje knuffels. En niet alleen voor een Nijntje knuffel, maar ook voor haar vriendjes. Bijvoorbeeld een Boris Beer knuffel, een Snuffie de hond knuffel, een Nina konijn knuffel of een Danny Giraffe knuffel, maar vooral heel veel Nijntje knuffels.


Nijntje Knuffel kiebeboe spelen

Nijntje Knuffel kiebeboe spelen


Naast deze Nijntje knuffels vind je er ook Nijntje knuffeldoekjes. Een Nijntje knuffeldoekje is een cosy zacht doekje die een baby in zijn bedje bij zich kan houden. Je hebt deze knuffeldoekjes ook als Nijntje knisperdoekje en Nijntje monddoekje.

Nijntje spelletjes

Nijntje is vooral gericht op de meest kleine kinderen. De meeste Nijntje spellen zijn dan ook gericht op een heel jonge doelgroep. 

Nijntje verstoppertje: Verstop een Nijntje poppetje en laat het kindje zoeken. Nijntje roept om de 10 seconden "Ik ben hier!".  En het kind maar zoeken :-) Nijntje verstoppertje is al vele jaren één van de meest populaire spellen voor een heel klein kind.

Nijntje stapeltoren: Nog zo'n populair spel van Nijntje voor een peuter is de Nijntje Stapeltoren. Stapel de ringen van de toren in de juiste volgorde.

Nijntje blikgooien: Voor een peuter moet een spel niet al te moeilijk zijn. Veel makkelijker dan Nijntje Blikgooien wordt het niet. Gewoon lekker gooien op de blikken met een afbeelding van Nijntje.

Nijntje stoelendans: Een ander populair Nijntje spel is Nijntje Stoelendans. Het traditionele stoelendans spel, maar dan met een muziekdoor met Nijntje muziek en opdracht kaartjes die vertellen hoe je moet dansen.

Electro Wonderpen Nijntje: Het bekende Electro, maar dan in een versie (met Nijntje in de hoofdrol) die al voor een kind vanaf 2 jaar te spelen is.

Nijntje Reuzen Kwartet Ravensburger: Voor een iets ouder kind (peuter of kleuter) is dit Nijntje kwartet van Ravensburger. Kunnen lezen is niet nodig, want op iedere kwartetkaart staan de andere 3 kaarten uit het kwartet als miniatuur afgebeeld.

Dit zijn maar een paar van de vele Nijntje spellen die je bij de Nijntje speelgoed aanbiedingen kunt vinden. Kijk boven voor alle Nijntje spelletjes en al hun gegevens.


Nijntje stoelendans spel

Nijntje stoelendans spel

Nijntje puzzels

Bij de aanbiedingen van Nijntje speelgoed zijn ook veel Nijntje puzzels te vinden. Omdat het gaat om puzzels voor heel kleine kinderen gaat het daarbij vaak om een blokkenpuzzel. Het hebt Nijntje blokkenpuzzels van hout en van zachte stof.

Maar ook voor veel oudere kinderen zijn er leuke puzzels. Zo heeft de bekende Jan van Haasteren, bekend van zijn humoristische en chaotische legpuzzels ook een Nijntje legpuzzel gemaakt. 

Nijntje knutselen

Bij de Nijntje speelgoed aanbiedingen vind je ook leuk knutselspeelgoed van Nijntje.

Nijntje Peuter Knutselboek: Bijvoorbeeld het Nijntje knutsel boek voor een peuter. Niet alleen een Nijntje boek, want ook verf en penseel worden meegeleverd. Een creatief Nijntje boek om een peuter te inspireren om te kleuren, te tekenen en te schilderen.

Nijntje tekenbord:  Ook met het Nijntje magische tekenbord kunnen kleine kinderen creatief tekenen. Zonder vieze vingers en met een beweging maken ze het Nijntje tekenbord weer schoon voor een volgende tekening.

En zo vind je bij het Nijntje knutsel speelgoed nog veel meer leuk creatief speelgoed. Met bijvoorbeeld strijkkralen,, stickers, stiften, krijtjes, borduren en veel meer.

Nijntje boeken

Maat niet het speelgoed, maar de Nijntje boeken zijn natuurlijk de basis van alles dat met Nijntje te maken heeft. Het begon immers allemaal met het eerste Nijntje boek van Dick Bruna. En het aantal Nijntje boeken wat je nu kunt kopen is enorm.

Naast de beroemde Nijntje boekjes die door Dick Bruna zijn geschreven zoals Naar Bed met Nijntje, Opa en Oma Pluis en Nijntje in de Dierentuin zijn er ook heel veel andere Nijntje boekjes zoals het Nijntje Aanwijsboek, het Nijntje Voelboek, Nijntjes Geluidenboek en het Nijntje Flappenboek.

Aanbiedingen van al deze Nijntje boekjes en nog vele tientallen andere Nijntje boeken vind je bij de Nijntje boek aanbiedingen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Nijntje spullen.

Nijntje kleertjes

Kies uit het Nijntje aanbieding overzicht voor kinderkleding en je vindt ruim 200 producten op het gebied van Nijntje kinderkleding voor meisjes en jongens.

Nijntje kleding voor een meisje op jongen in de baby, peuter of kleuter leeftijd. Met bijvoorbeeld Nijntje sloffen, een Nijntje pyjama, een badjas, een onecie, een vest of andere kleding voor een jongen of meisje van Nijntje.


Nijntje rugzak / schooltas

Nijntje rugzak / schooltas

Meer Nijntje spullen

Nijntje gitaar: De aller kleinste kinderen kunnen al gitaar leren spelen op deze (elektrische!) gitaar. Kleurcodes maken het gitaarspelen makkelijk. Natuurlijk is Nijntje prominent op de kindergitaar aanwezig.

Nijntje uitdeel boekjes:  Bij de Nijntje boekjes vind je ook een pakket Nijntje uitdeel boekjes. 10 boekjes van Nijntje (5 x 2 titels) in een extra klein formaat om uit te delen. Goedkoop (een kleine 10 euro), een leuk prijsje om bij een kinderfeestje uit te delen.

Dit is nog maar een heel klein deel uit het aanbod aan alle Nijntje spullen. Bij de aanbiedingen van Nijntje artikel bovenaan vind je alles op het gebied van Nijntje tegen aantrekkelijke prijzen.

Informatie Nijntje Pluis

Nijntje Pluis is "geboren" in de jaren 50. Het begon met een konijntje wat Dick Bruna in de duinen bij Egmond aan Zee zag. Hij vertelde die avond zijn zoontje over dit konijntje. Dit zou het allereerste Nijntje-verhaal worden.

Nijntje kreeg de hoofdrol in kinderboekjes die heel eenvoudig waren opgezet. Ieder nijntjeboek bevat 24 pagina's. Op de rechterpagina is een tekening te zien  die bestaat uit enkele dikke lijnen en primaire kleuren. Links staat een eenvoudige rijmende tekst van slechts 4 regels. De boekjes zijn expres klein gemaakt zodat kinderen het gevoel hebben dat het boekje voor hen is gemaakt.

Deze Nijntje boekjes sloegen aan, en niet alleen in Nederland. Ze werden vertaald in talloze talen. Omdat Nijntje voor buitenlanders een moeilijke naam is heet Nijntje in de meeste andere talen Miffy.

In Utrecht is een Nijntje museum (het Dick Bruna huis) en Nijntje is de mascotte van de tourstart in haar geboortestad. Ook is er een bioscoopfilm en een animatieserie over Nijntje gemaakt en speelt ze de hoofdrol in drie musicals.

Nijntje de Musical

De boeken van Nijntje zijn verwerkt tot een succesvolle musical bewerkt. Deze Nijntje musical is online te bekijken. Kijk hier onder online naar de Nijntje musical met alle leuke Nijntje liedjes.Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.

Samenvatting:
Nijntje is een populair figuurtje voor peuters. Niet voor niets hebben we hier boven meer dan 2.500 Nijntje artikelen. Nijntje speelgoed, Nijntje spellen en Nijntje boeken, maar ook heel veel andere Nijntje spullen voor baby, peuter en kleuter.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.