ZoomiZooz boomhuis: Speelgoed van het Jaar 2019 (0-3 jaar)


Het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis is uitgeroepen tot het beste speelgoed van het jaar 2019 in de categorie voor de allerkleinste kinderen.

Het betreft de leeftijdscategorie 0 tot 3 jaar, al vinden we zelf dit speelgoed meer geschikt voor peuters dan voor baby's. Het boomhuis maakt deel uit van de serie ZoomiZooz speelgoed van Vtech. Dit zijn tuimeldiertjes die te koop zijn in tientallen varianten.

De ZoomiZooz tuimeldieren tollen, rollen en dollen wat de motoriek van kleine kinderen (tot 5 jaar) verbetert.  Bovendien is het voor kinderen in die leeftijd heel leuk speelgoed om mee te spelen. Ze zogen beweging en maken leuke geluidjes en melodietjes als ze een sensor passeren.

Kijk bij de aanbiedingen van ZoomiZoom speelgoed voor al dit leuke speelgoed, waaronder het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis, het speelgoed van het jaar 2019.


Het ZoomiZooz boomhuis

Het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis bevat een sensor die leuke reacties oproept bij de tuimelpoppetjes. Zodra zo'n poppetje op de sensor komt zijn er activiteiten zoals een grappig geluidje, een gezongen liedje of er kan een zoekspelletje gespeeld worden.

Via een lift kunnen de kleintjes de ZoomiZooz dieren naar boven  brengen, en ze kunnen via een glijbaan en brug weer naar beneden glijden. Of de kindjes kunnen het valluik openen, voor de snelste weg naar beneden.


Het ZoomiZooz boomhuis komt met vier ZoomiZooz poppetjes die kunnen rollen, tollen en tuimelen. Voor pappa en mamma is het fijn dat het volume kan worden bijgesteld.

ZoomiZooz speelgoed is leuk babyspeelgoed / peuterspeelgoed dat de zintuigelijke en motorische ontwikkeling van kleine kinderen op een leuke, speelse en uitdagende manier stimuleert. De diverse geluidjes, de vele kleuren en het grote aantal spelmogelijkheden nodigen de jongste kinderen steeds weer uit tot ontdekken. Met dit speelgoed kunnen kleintjes uren bezig zijn.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor al het ZoomiZoom speelgoed, de mogelijkheden en de prijzen.


Zie ook


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.