KidiMagic. Magische wekkerradio voor kinderen

De Kidimagic van Vtech is meer dan een wekkerradio voor kinderen. Het is een magische bol vol functies en mogelijkheden op het gebied van muziek, spelletjes en audio.


Luister naar je MP3-muziek of naar de radio, speel games en laat je de toekomst voorspellen. De Vtech Kidimagic kan het allemaal.

De Vtech Kidimagic is een wekker die je kan wekken met de radio of met je favoriete mp3-muziek. Maar de Kidimagic is meer dan een wekkerradio of mp3-speler, het is een echte kindergadget die hippe en gekke functies heeft zoals een geluksmeter en je de toekomst voorspelt. Ook kun je spelletjes spelen op de Vtech Kidimagic.

Kijk hier voor aanbiedingen van de Vtech KidimagicWat de Vtech Kidimagic nog leuker maakt is de rand die verschillende kleuren sfeerverlichting bevat en die ook teksten kan tonen. Er zijn aparte versies van de Kidimagic voor meisjes en voor jongens. De Vtech Kidimagic voor meisjes is grotendeels roze van kleur terwijl de Kidimagic voor jongens een voetbal-motief heeft. Het is een klein verschil maar voor jongens en meisjes in de doelgroep (vanaf een jaar of 5) heel belangrijk.


Zie ook: Meer elektronica voor kinderen.


Onderwerp:
De Vtech Kidmagic is een wekkerradio voor kinderen, maar veel meer dan alleen een wekkerradio. Het is ook een mp-speler, je kunt games op de Vtrech KidiMagic spelen, de KidMagic zorgt voor sfeerverlichting en kan zelfs je toekomst voorspellen. Kijk hier voor de aanbiedingen om de Vtech Kidimagic kinderwekkerradio goedkoop online te kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.