Vtech KidiMagic wekker

De Vtech Kidimagic wekker is veel meer dan alleen een wekkerradio voor kinderen. Het is een magische wekker vol functies en mogelijkheden op het gebied van muziek, spelletjes en audio.

Vtech Kidimagic wekker kind

Luister naar je MP3 muziek of naar de radio, speel games , geniet van sfeerlicht en projecties.. De Vtech Kidimagic wekker kan het allemaal.

De Vtech Kidimagic is een wekker die je kan wekken met de radio of met je favoriete mp3-muziek. Maar de Kidimagic is meer dan een wekkerradio of mp3-speler, het is een echte kindergadget die hippe en gekke functies heeft.

Projecteer de tijd op het plafond. Laat deze vergezeld gaan van fonkelende sterren en bloemen. Laat je gedachten lezen door deze magische wekker, of laat de Vtech Kidimagic je toekomst voorspellen. Speel games of beweeg je hand langs de magische wekker om een sfeerlicht te kiezen die slaapkamer prachtig verlicht.

Ook kan de Vtech Kidimagic wekker kinderen helpen om klok te leren kijken.Vtech Kidimagic Starlight magische kinderwekker


Vtech Kidimagic Startlight en Vtech Kidimagic Frozen

De Vtech Kidimagic wekkerradio is er als Kidimagic Starlight (in de vorm van een ster) en als Kidimagic Frozen (in een vorm die aan een parfumfles doet denken). Beide versies van de magische wekker zijn in de kleuren roze en blauw verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie, specificaties, mogelijkheden en foto's bij de bovenstaande Vtech Kidimagic kinderwekker aanbiedingen.


Vtech Kidimagic kinderwekker Frozen 2

Vtech Kidimagic kinderwekker Frozen 2


Zie ook: 


Onderwerp:
De Vtech Kidmagic is een wekkerradio voor kinderen, maar veel meer dan alleen een wekkerradio. Het is ook een mp3-speler, je kunt games op de Vtrech KidiMagic spelen, de KidMagic zorgt voor sfeerverlichting en kan zelfs je toekomst voorspellen. Kijk hier voor de aanbiedingen om de Vtech Kidimagic kinderwekkerradio goedkoop online te kopen. Deze Vtech kinderwekker is te koop als Vtech Kidimagic Startlight en als Vtech Kidimagic Frozen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.