Kidkraft houten speelgoed

Kidkraft is een producent van houten speelgoed van hoge kwaliteit. Het assortiment houten speelgoed van Kidkraft is heel groot en breed.


Zo maakt Kidkraft prachtige houten poppenhuizen, keukentjes, garages, hobbelpaarden en ander leuk houten speelgoed.

Voordelig online Kidkraft speelgoed kopen


Kidkraft houten poppenhuizen

De houten poppenhuizen van Kidkraft zijn beroemd, en terecht want deze grote poppenhuizen zien er fantastisch uit. Het zijn echte klassieke houten poppenhuizen met meerdere verdiepingen, vele kamers en leuke meubels. De poppenhuizen worden met de hand gemaakt. Echt vakwerk dus!


Via grote ramen kunnen de kinderen spelen in de kamers van het poppenhuis, maar er zijn ook Kidkraft poppenhuizen die aan alle kanten open zijn voor optimaal speelgemak. Sommige Kidkraft poppenhuizen zijn zelfs draaibaar zodat je overal goed bij kan zonder dat je hoeft op te staan.

Let op! In het overzicht met aanbiedingen staan diverse Kidkraft poppenhuizen tussen het andere Kidkraft houten speelgoed.

Kidkraft houten keukentjes

Een ander succesnummer van Kidkraft zijn de leuke houten kinderkeukens van dit merk speelgoed. Evenals de poppenhuizen zijn dit vakkundig gemaakte kinderkeukentjes. Hoewel kinderkeukentjes, zeg maar kinderkeukens want  deze houten keukens zijn levensecht. Neem de beroemde houten Kidkraft retro keuken. Deze biedt ongelofelijk veel speelruimte en een "echte" verwijderbare gootsteen. Een schort en een echte roestvrijstalen pan en pot zijn bijgesloten.


Ander houten kidkraft speelgoed

En dat is nog maar een greep uit het leuke houten speelgoed van Kidkraft. Kijk in het overzicht met aanbiedingen voor leuke speelgarages, werkbanken, boten, keukenaccessoires en veel meer leuk houten speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.