Welke zandbak wil jij?

Zandbakken heb je in alle soorten en maten. Wat is voor jou de beste zandbak? Hier kijken we naar een aantal heel verschillende zandbakken. En is jouw favoriete zandbak daar niet bij? Geen probleem, we hebben er nog ruim 100!


We noemen hieronder een aantal van de meest populaire zandbakken. Kijk in het overzicht met alle zandbakken voor het totaaloverzicht, met alle prijzen en specificaties.

Houten zandbak

Het eerste soort zandbak is de houten zandbak. Deze zandbak van Outdoor Life is gemaakt van grenen-hout  en voorzien van deksels. Zo blijft het zand altijd schoon en fris want regen en katten kunnen er niet bij als de zandbak niet gebruikt wordt. Let op, de getoonde houten zandbak heeft geen bodem.


Houten zandbak met bankjes

Handig is deze houten zandbak van AXI. Ook deze is afsluitbaar, maar de deksels doen bij deze zandbak tevens als zitbankjes dienst. Leuk en handig! Het inklappen en uitklappen gaat makkelijk, en het zand is zo goed tegen vuil beschermd.


Zandbakschip

Op zoek naar een nog meer speelse zandbak? Kijk dan eens naar deze houten zandbak in de vorm van een piratenschip. Met stuurwiel, vlaggenmast en zelfs een geheime bergplaats voor de schatten. Deze bijzondere zandbak is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout en wordt geleverd met een grondzeil en cover.

Ook dit zandbakschip is natuurlijk in het bovenaan genoemde overzicht te vinden.


En zo zijn er in dat overzicht nog veel meer houten zandbakken te vinden, maar laten we eens naar wat andere soorten zandbakken kijken.

Zandbak schelp

Zoals de beroemde zandbak scherp. Een super-eenvoudig ding, maar wel handig en multifunctioneel. Het bovenste deel gebruik je als deksel, maar kun je tijdens het spelen ook als zwembadje gebruiken. Zo heb je een zandbak (met bodem) en zwembadje in één. En dat tegen een zeer lage prijs.


Kikker zandbak

En bovenstaande kunststof zandbak kom je in het overzicht in diverse varianten tegen. Hieronder zie je bijvoorbeeld de populaire Kikker Zandbak van Paradiso, maar dit soort zandbakken zijn er ook in de vorm van een schildpad, krab of ander dier. Hou er rekening mee dat het deksel bij deze varianten meestal niet als zwembadje te gebruiken is (zoals bij onderstaande kikker).Kijk in het bovenstaande overzicht voor al deze zandbakken, en nog ruim 130 andere zandbakken en alle prijzen en specificaties.

Zie ook:


Onderwerpen:
Houten zandbak met deksel, schelp zandbak, kikker zandbak, schildpad zandbak, kunststof zandbakken.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.