Zandbak top 10


Welke klein kindje wil er nou geen zandbak in de tuin? Met een zandbak is het altijd een beetje strandvakantie. Maar wat is een goede zandbak?

Kijk op TestResults.nl voor de top 10 van zandbakken. Daar vind je een actueel overzicht van de leukste en beste zandbakken voor in de tuin.

Je treft er mobiele kunststof zandbakken aan zoals de bekende blauwe schelp die naast zandbak ook als zwembadje gebruikt kan worden, en speelse kunststof zandbakken in de vorm van bijvoorbeeld een schildpad (zie foto) of kikker. Maar je ziet er ook de beste houten zandbakken die je een vaste plek in de tuin geeft, net zoals in de speeltuin.

Waar op letten als je een zandbak koopt?

Wil je dat het zand droog (en daarmee ook schoon) blijft? Kies dan voor een zandbak met een deksel dat de zandbak waterdicht afsluit. Of gebruik anders een afdekzeil, maar dat staat natuurlijk minder mooi in de tuin.

De schildpad zandbak van Little Tikes (foto) staat er om bekend dat deze heel goed afsluit. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot de blauwe schelp die minder goed tegen regen bestand is. Kijk in de top 10 voor meer informatie en voor de laagste prijs van de Little Tikes schildpad zandbak.

Maar ook als je het niet erg vind als het zand nat wordt is een deksel belangrijk. Dat voorkomt dat katten uit de buurt de zandbak als kattenbak gebruiken, wat natuurlijk erg onhygiƫnisch is.

Verder zijn natuurlijk de afmetingen van het zwembad van belang. Let daarbij niet alleen op de lengte en breedte maar ook op de hoogte. En de beste zandbakken voor in de tuin bieden kinderen ook een mogelijkheid om te zitten. Dat speelt wel zo plezierig.

Kijk in de bovenstaande top 10 voor de leukste en beste zandbakken.

Meer leuke zandbakken? Kijk bij de tips en aanbiedingen zandbakken.

Onderwerpen:
Beste zandbak test, beste zandbakken test.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.