Lego Juniors. Lego voor kleuters. Aanbiedingen en informatie

Aanbiedingen van Legio Juniors. Een Lego speelgoed serie gericht op de kleuter.

Lego Juniors is een serie bouwspeelgoed van Lego gericht op de kleuter. Het Lego Juniors speelgoed is bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar en is gepositioneerd tussen het gewone Lego en Duplo in.

Lego Juniors: Lego kleuter

De Lego Juniors bouwstenen en onderdelen zijn wat groter dan je van Lego gewend bent, maar Lego Juniors is wel verfijnder en gedetailleerder dan bij Duplo het geval is. 

Aanbiedingen Lego Juniors

Lego Juniors speelgoed is te koop via diverse speelgoedwinkels in Nederland en Belgiƫ.


 

Waarom Lego Juniors?

De Lego Juniors pakketten kunnen door jongere kinderen zelf in elkaar gezet worden. De steentjes en onderdelen zijn beter geschikt voor hun kleine handjes en motoriek dan normale Lego bouwstenen. 

Maar de voertuigen, gebouwen en andere dingen die je met Lego Juniors maakt zijn net zo leuk. En het Lego Junior speelgoed past ook op gewone Lego.  Als de kinderen ouder worden kunnen ze dus hun Lego Juniors speelgoed gewoon bij hun nieuwe echte Lego blijven gebruiken.


Lego Juniors City

Lego Juniors City


De Lego Juniors bouwsets zijn zo opgezet dat ze de kleintjes stimuleren om te bouwen. 

Het bouwen begint met grote snelstart elementen die peuters en kleuters stimuleren verder te bouwen. Als kleine kinderen met kleine onderdelen moeten beginnen verliezen ze snel hun interesse. Bij Lego Juniors zien ze meteen resultaat en willen dit dan uitbouwen.


Lego Juniors speelgoed

Lego Juniors speelgoed

Lego Juniors thema's

De onderwerpen van Lego Juniors sluiten helemaal aan bij de interesses en de belevingswereld van peuters en kleuters. Superhelden, prinsessen, politie, brandweer, de supermarkt, piraten, ... en veel meer. Leuk Lego speelgoed voor kleuter jongens en kleuter meisjes.

De serie Lego Juniors speelgoed op op zijn beurt weer onderverdeeld in diverse sub series.

Lego Juniors City:
De Legio Juniors variant op Lego City speelgoed. Met dit Lego Juniors speelgoed bouw je een stad op. Met gebouwen, voertuigen en stedelijke voorzieningen.


Lego Juniors city speelgoed

Lego Juniors city

Lego Juniors Friends:
Dit is de Juniors versie van Lego Friends. Emma, Mia, Stephanie, Andrea en de andere Lego vrienden maken pret in deze wat beter op een kleuter afgestemde versie die goed te combineren valt met het andere Lego Friends speelgoed.

Lego Juniors Ninjago :
Lego Ninjago is Lego speelgoed dat het ook goed doet bij de kleuter doelgroep. Er zijn daarom binnen Lego Juniors diverse Ninjago pakketten te koop.

En zo zijn er nog veel meer Lego Juniors pakketten die te combineren zijn met de standaard Lego pakketten, van bijvoorbeeld Legi Jurrasic World, Toy Story, Disney en andere Lego series.

Voorbeelden van leuk Lego Juniors speelgoed

Hieronder wat voorbeelden van leuk Legio Junior speelgoed. Dit zijn populaire Lego Junior dozen die erg gewild zijn bij de kleuters en andere kleine kinderen die Legio Juniors kopen.

Lego Juniors Cars:
Lanceer Bliksem McQueen via de startknop op de lanceerder en Bliksem McQueen schiet weg. (Lego 10730)

Lego Juniors Spiderman achtervolging:
Spiderman neemt het in zijn auto op tegen Venom. (Lego 10665)

Lego Juniors Friends Emma huisdieren feest:
Emma, kat Chico en werkelijk alles voor een geslaagd tuinfeest.  (Lego 10748)

Lego Juniors City vliegveld:
Uitgebreid Lego Juniors pakket met een complete luchthaven, 2 vliegtuigen en vele poppetjes en accessoires (Lego 10764).

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden uit het aanbod aan Lego Juniors speelgoed. Bouwpakketten uit diverse series dat eenvoudiger te bouwen is dan gewoon Lego en daarmee een betere Lego voor een kleuter is.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Lego Juniors speelgoed wat er allemaal aan dit leuke bouwspeelgoed voor kleuters te koop is.

Zie ook:

Samenvatting:
Lego Juniors is een serie Lego speelgoed gericht op kleuters en kinderen tot 8 jaar. Lego zit tussen Duplo en gewone Lego in. Omdat de Lego Junior onderdelen ook op gewone Lego passen kan een kind Lego Juniot blijven gebruiken als deze met gewone Lego gaat spelen. Je kunt heel geleidelijk overstappen van Lego Juniors naar Lego. Kijk hierboven voor aanbiedingen van Lego Juniors speelgoed. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.