Wat is Lego Juniors? Informatie en aanbiedingen.

Lego Juniors is een serie bouwspeelgoed van Lego gericht op de kleuter. Het Lego Juniors speelgoed is bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar en is gepositioneerd tussen het gewone Lego en Duplo in.


De Lego Juniors bouwstenen en onderdelen zijn wat groter dan je van Lego gewend bent, maar Lego Juniors is wel verfijnder en gedetailleerder dan bij Duplo het geval is. 

Aanbiedingen Lego Juniors

Lego Juniors speelgoed is te koop via diverse speelgoedwinkels in Nederland en België.


 

Waarom Lego Juniors?

De Lego Juniors pakketten kunnen door jongere kinderen zelf in elkaar gezet worden. De steentjes en onderdelen zijn beter geschikt voor hun kleine handjes en motoriek dan normale Lego bouwstenen. 

Maar de voertuigen, gebouwen en andere dingen die je met Lego Juniors maakt zijn net zo leuk. En ze passen ook op gewone Lego. 

Als de kinderen ouder worden kunnen ze dus hun Lego Juniors speelgoed gewoon bij hun nieuwe echte Lego blijven gebruiken.De Lego Juniors bouwsets zijn zo opgezet dat ze de kleintjes stimuleren om te bouwen. 

Het bouwen begint met grote snelstart elementen die peuters en kleuters stimuleren verder te bouwen. Als kleine kinderen met kleine onderdelen moeten beginnen verliezen ze snel hun interesse. Bij Lego Juniors zien ze meteen resultaat en willen dit dan uitbouwen.Lego Juniors thema's

De onderwerpen van Lego Juniors sluiten helemaal aan bij de interesses en de belevingswereld van peuters en kleuters. Superhelden, prinsessen, politie, brandweer, de supermarkt, piraten, ... en veel meer. Leuk Lego speelgoed voor kleuter jongens en kleuter meisjes.


Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Lego Juniors speelgoed wat er allemaal aan dit leuke bouwspeelgoed voor peuters en kleuters te koop is.

Zie ook:


Samenvatting:
Lego Juniors is een serie Lego speelgoed gericht op kleuters en kinderen tot 8 jaar. Lego zit tussen Duplo en gewone Lego in. Omdat de Lego Junior onderdelen ook op gewone Lego passen kan een kind Lego Juniot blijven gebruiken als deze met gewone Lego gaat spelen. Je kunt heel geleidelijk overstappen van Lego Juniors naar Lego. Kijk hierboven voor aanbiedingen van Lego Juniors speelgoed. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.