Lego Super Heroes superhelden speelgoed


Ben je gek van superhelden? Dan heeft Lego een leuke serie speelgoed voor je. Bij Lego Super Heroes draait alles om superhelden. Superhelden van Lego om precies te zijn.

Eigenlijk zijn het twee series Lego speelgoed, want je hebt DC Comics Lego Super Heroes met o.a. de superhelden Superman, Batman en de Green Latern, en Marvel Lego Super Heroes Marvel met o.a. de Hulk, Captain America, Iron Man, Spiderman en Thor.

En natuurlijk zijn er ook heel veel Lego-poppetjes van schurken als de Joker, Luthor, de Penguin, Docter Doom en Riddler want alleen met good guys is er natuurlijk ook weinig aan.

Lego Super Heroes, zowel in de Marvel versie als in de DC Comics versie, is te koop bij veel bekende speelgoedwinkels. Kijk hier voor Lego Heroes aanbiedingen.


Lego Super Heroes is er als Lego-bouwdozen waarmee je met de superhelden en superschurken kunt spelen, met bouwwerken als ruimteschepen, huizen en voertuigen. Maar er is ook een hele serie Lego Super Heroes computerspellen, o.a. voor PC, PS3, Xbox 360 en Nintendo Wii U.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.