Spiderman speelgoed en andere Spider-Man spullen

Superhelden hebben kinderen altijd al erg aangesproken. Vroeger via de bekende Marvel stripboekjes, tegenwoordig via films en kinderseries op televisie. Spiderman (Spider-Man) is de meest populaire superheld van dit moment.


Van Spiderman is dan momenteel ook heel speelgoed te koop. En niet alleen speelgoed ook kleding, decoratie, spellen, serviesgoed en gebruiksvoorwerpen voor kinderen. Allemaal met de beeltenis van Spiderman.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Spiderman speelgoed. In dit overzicht kun je zien wat er allemaal te koop is aan Spiderman speelgoed en andere Spiderman spullen.

Informatie Spiderman

Spiderman (officieel Spider-Man)  is een superheld uit de Marval Comics uit de jaren 60, 70 en 80. Stan Lee en Steve Ditko bedachten Spiderman in 1962. In het Nederlands kwam de comicserie pas in 1979 uit.

Ook kwamen er diverse Spiderman televisieseries uit. Maar bij de Nederlandse jeugd is Spiderman vooral bekend door de speelfilms. Er kwamen tussen 2002 en 2007 drie Spiderman films uit (Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3). In 2012 kwam The Amazing Spider-Man uit, die los stond van de andere films en het verhaal opnieuw vertelt. In 2014 volgde The Amazing Spider-Man 2.

Doordat er regelmatig Spiderman films utikomen is er een constante stroom van nieuw Spiderman speelgoed en andere merchandise zoals Spiderman pyama's, broodtrommels, bekers, dekbedovertrekken en veel meer.

Kijk in het overzicht hierboven voor alle Spiderman speelgoed en andere Spiderman spullen.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.