Zoef Zoef Dieren Boomhuis

Informatie en aanbieding van het Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Voormalig winnaar van Speelgoed van het Jaar.

Zoef Zoef boomhuis

Patty Panda en andere dieren bewonen het Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Met een zwengel kan het kindje de dieren in een mandje naar boven takelen. Via een glijbaan kunnen ze weer naar beneden zoeven. Maar dit boomhuis kan meer!

Wat het Zoef Zoef Dieren Boomhuis zo leuk maakt zijn de sensoren waarmee het boomhuis is uitgerust. Op het moment dat een diertje een sensor passeert klinken er geluidseffecten, De dieren reageren op hun beurt ook weer op deze geluiden met vrolijke geluidjes, zinnetjes, en leuke liedjes.Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis kent 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Het dak kan gebruikt worden om te puzzelen met de meegeleverde vormpjes. 

Het boomhuis is te koppelen aan andere Zoef Zoef Dieren speelsets zoals de Zoef Zoef Dieren Dierentuin, het Zoef Zoef Dieren Avonturenbos en de Avonturenpaden. Ook dit Zoef Zoef speelgoed vind je in het Zoef Zoef aanbieding overzicht bovenaan.

Kijk hier boven voor aanbiedingen van dit Zoef Zoef boomhuis (Zoef Zoef boomhut) en ander leuk Vtech Zoef Zoef speelgoed. Bij de aanbiedingen van Vtech speelgoed vind je nog meer leuk alternatief speelgoed voor baby, peuter, kleuter en wat oudere kinderen.

Zie ook:
Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is een voormalig winnaar van de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Deze Zoef Zoef boomhut maakt deel uit van de Zoef Zoef speelgoed serie van Vtech. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.