Zoef Zoef Dieren Boomhuis

De winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2014 zijn bekend. In de categorie 0 t/m 3 jaar is het Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech de winnaar geworden.


Patty Panda en andere dieren bewonen het Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Met een zwengel kan het kindje de dieren in een mandje naar boven takelen. Via een glijbaan kunnen ze weer naar beneden zoeven. Maar dit boomhuis kan meer!

Wat het Zoef Zoef Dieren Boomhuis zo leuk maakt zijn de sensoren waarmee het boomhuis is uitgerust. Op het moment dat een diertje een sensor passeert vinden er geluidseffecten plaars, De dieren reageren op hun beurt ook weer op deze geluiden met vrolijke geluidjes, zinnetjes, en leuke liedjes.


Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis kent 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Het dak kan gebruikt worden om te puzzelen met de meegeleverde vormpjes. Het boomhuis is te koppelen aan andere Zoef Zoef Dieren speelsets zoals de Zoef Zoef Dieren Dierentuin, het Zoef Zoef Dieren Avonturenbos en de Avonturenpaden.

Kijk bij de aanbiedingen van Vtech speelgoed wat dit boomhuis en ander Zoef Zoef Dieren speelgoed kost bij de belangrijkste en beste speelgoedwinkels van Nederland.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.