Zoef Zoef Dieren: Boomhuis en meer

Informatie en aanbieding van het Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech. Voormalig winnaar van Speelgoed van het Jaar.

Zoef Zoef boomhuis

Patty Panda en andere dieren bewonen het Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Met een zwengel kan het kindje de dieren in een mandje naar boven takelen. Via een glijbaan kunnen ze weer naar beneden zoeven. Maar dit boomhuis kan meer!Zoef Zoef Dieren Boomhuis

Wat het Zoef Zoef Dieren Boomhuis zo leuk maakt zijn de sensoren waarmee het boomhuis is uitgerust. Op het moment dat een diertje een sensor passeert klinken er geluidseffecten, De dieren in het boomhuis reageren op hun beurt ook weer op deze geluiden met vrolijke geluidjes, zinnetjes, en leuke liedjes.Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis kent 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Het dak kan gebruikt worden om te puzzelen met de meegeleverde vormpjes. 

Het boomhuis is te koppelen aan andere Zoef Zoef Dieren speelsets zoals de Zoef Zoef Dieren Dierentuin, het Zoef Zoef Dieren Avonturenbos en de Avonturenpaden. Ook dit Zoef Zoef speelgoed vind je in het Zoef Zoef aanbieding overzicht bovenaan.

Kijk hier boven voor aanbiedingen van dit Zoef Zoef boomhuis (Zoef Zoef boomhut) en ander leuk Vtech Zoef Zoef speelgoed. Meer Zoef Zoef Dieren speelgoed

Zoef Zoef Dieren is een reeks speelgoed van Vtech. De Zoef Zoef Dieren serie is een reeks educatief speelgoed bestaande uit plastic dierenfiguren gericht op kindjes van 1 jaar tot 5 jaar, dreumes, peuter en kleuter. 

Met interactieve speelse elementen zoals geluidseffecten en lichteffecten worden jonge kinderen gestimuleerd en uitgedaagd. Zoals bij veel Vtech speelgoed wordt er bij Zoef Zoef Dieren gebruik gemaakt van sensoren die geluiden, muziekjes, lichten en andere effecten activeren zodra een figuurtje, al dan niet in een voertuig, de sensor passeert.

Het boomhuis is populair speelgoed uit de Zoef Zoef Dieren serie. Maar er is nog veel meer. Hier een aantal voorbeelden:

  • Owen de ondeugende olifant (Zoef Zoef Dieren speelfiguur)
  • Zoef Zoef Dierenboot (activity center)
  • Ontdek & Speel Boomhut (speelhuis)
  • Loes de schattige poes (Zoef Zoef Dieren speelfiguur)
  • Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok (speelset)
  • Maartje het onschuldige paardje (Zoef Zoef Dieren speelfiguur)
  • Louis de trotse leeuw (speelfiguur)
  • Zoef Zoef Dieren Vrolijke Dierenboerderij (speelset)
  • Zayin de snelle zebra (speelfiguur)

Het Zoef Zoef Dieren speelgoed is heel goed samen te gebruiken met het Vtech Toet Toet speelgoed.Aanbiedingen Zoef Zoef Dieren speelgoed

Kijk hier onder om al het Zoef Zoef Dieren Boomhuis en ander Zoef Zoef speelgoed goedkoop online te kopen:Meer Vtech speelgoed

Hier boven vind je al het Zoef Zoef dieren speelgoed. Maar Vtech biedt veel meer speelgoed voor kleine kinderen waarbij geluiden, liedjes en lichtjes vaak een grote rol spelen.

Bij de aanbiedingen van Vtech speelgoed vind je nog meer leuk speelgoed voor baby, peuter, kleuter en wat oudere kinderen.

Zie ook:
Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is een voormalig winnaar van de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Deze Zoef Zoef boomhut maakt deel uit van de Zoef Zoef speelgoed serie van Vtech. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.