Disney Prinsessen speelgoed en spullen

De Disney Prinsessen (Disney Princesses) is een een uitgebreide serie Disney speelgoed en accessoires gebaseerd op de Disney prinsessen. Kijk hier voor alle Disney Prinsessen aanbiedingen.

Disney Prinsessen speelgoed spullen

De serie Disney Prinsessen speelgoed en Disney Prinsessen accessoires heeft niet  betrekking op één Disney prinses maar ook op de prinsessen uit alle Disney films. Elsa, Ariel, Assepoester, Belle, Sneeuwwitje, Anna (Frozen), Aurora, Vaiana, Rapunzel, Jasmine (Aladin), Mulan, Pocahontas en alle andere Disney prinsessen zijn in deze serie speelgoed aanwezig.


Disney Prinsessen speelgoed en andere prinsessen spullen

En niet alleen prinsessen speelgoed, maar ook andere leuke Disney Prinsessen spullen, zoals kinderkleding, beddengoed, toilet spulletjes en veel meer van de Disney prinsesjes.Bij deze aanbiedingen vind je werkelijk alles van de Disney Princesses, meer dan 1.000 artikelen met de Disney prinsessen. Hieronder vind je wat voorbeelden van deze Disney Prinses spulletjes.


Lego Disney Princess
Onder de naam Lego Disney Princess hebben de Disney Prinsessen een hele reeks Lego speelgoed. Met daarin diverse prinsessen paleizen en kastelen (bijvoorbeeld Ariel onderwaterpaleis, het kasteel van Assepoester en het paleis van Belle), maar ook een magische poort, een winterfeest en een boshut.

Voor kleine meisjes en jongetjes is er bovendien de Lego Duplo Disney Princess serie, met grotere bouwblokken en andere grotere onderdelen.

Disney Princess Lego prinsessenkasteel

Disney Princess Lego prinsessenkasteel


Disney prinsessen Oral-B elektrische tandenborstel
Met een Disney prinsesje op je tandenborstel gaat tandenpoetsen bij menig kind een stuk plezieriger. Daarom brengt Oral-B een speciale Disney Prinses tandenborstel (elektrisch) uit.

Disney Prinsessen boek
Iedere Disney prinses heeft haar eigen verhaal. Vaak is dat Disney prinsessen verhaal gebaseerd op een bekend sprookje zoals Sneeuwwitje, Doornroosje of De Kleine Zeemeermin (Ariel). In diverse boeken worden deze sprookjes vertelt of beleven de Disney prinsesjes nieuwe avonturen. 

Kies voor Boeken bij de bovenstaande Disney Prinsessen aanbiedingen voor all Disney prinses boeken.

Disney Prinses pop
Hele populair zijn ook de Disney Princess poppen. Deze poppen van de Disney princesses heb je in divrse soorten. Als lappenpop. maar ook als Disney Princess barbie pop. De meest populaire Disney prinsessen zijn als barbie te koop. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen.

Disney prinses Elsa pop

Disney prinses Elsa pop (Frozen)


Disney Prinsessen knutsel speelgoed
Veel knutsel speelgoed ook bij de bovenstaande Disney Princesses aanbiedingen. Leuk knutselspeelgoed voor creatieve meisjes en jongens. Met Disney Princess aquabeads  (strijkkralen die zonder hitte plakken), pakketten om zelf sieraden te maken, Disney Princess diamond painting, scratch book, stickers, etui met stiften en veel meer.

Bij de bovenstaande Disnet Prinses aanbiedingen vind je onder Knutselen Voor Kinderen al dit knutselspeelgoed van de Disney prinsesjes.

Disney Prinsessen puzzels
Ook veel legpuzzels met een Disney prinses in de hoofdrol zijn bij de bovenstaande Disney Princesses aanbiedingen te vinden. Ravensburger heeft een hele serie van deze Disney Prinsessen puzzels in het assortiment.

Disney Prinses kleding
En dan is er nog een groot aanbod aan kinderkleding, vooral meisjeskleding, van de Disney prinsessen. Met natuurlijk een prinsenjurk, maar ook een Disney prinses pyjama, horloge, badpak, rugzak, sleutelhanger, sokken, portemonnee, sloffen, poncho of ander mode artikel. Kies bij de bovenstaande Disney Prinsessen aanbiedingen voor al deze Disney Prinsessen mode.

Disney Princess Frozen rugzak / schooltas

Disney Princess Frozen rugzak / schooltas


Disney Prinses school spullen
Alles voor op school vind je in het aanbieding overzicht onder School En Kantoor. Je vindt daar onder andere een Disney Prinsessen vriendenboekje, agenda, notitieboekje, kalender, prikblok en veel meer leuke spullen.

Disney Prinsessen woonaccessoires
Nog  meer leuke Disney prinses spullen er onder Wonen te vinden. Kijk daar voor bijvoorbeeld een Disney Prinses dekbed overtrek, een wandklok, poster, badhanddoek, vloerkleed of speeltapijt, maar ook een heus Disney Princesses prinsessenbed (bijvoorbeeld in de vorm van de koets van Assespoester).

En dan zijn er natuurlijk nog DVD's van alle Disney films met de prinsessen. Eetgerei als borden, bekers en bestek, alles voor een Disney prinsessenfeest en veel meer. Kijk maar bij de bovenstaande Disney Princess aanbiedingen en kies de categorie van het soort Disney prinses speelgoed of accessoire dat je zoekt.

Zie ook:

Foto bovenaan: Disney Princess prinsessen vriendenboek

Onderwerpen:
Menig meisje (en ook jongen) is er dol op: De Disney prinsessen. Onder de naam Disney Princesses wordt er daarom een hele reeks Disney Princess artikelen uitgebracht. Met Disney Prinsessen speelgoed, maar ook andere Disney Prinses spullen zoals school spullen, bad spullen, kleding en beddengoed. Kijk boven voor aanbiedingen van al het Disney Prinsessen speelgoed en andere Disney Prinsessen spullen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.