Lego Technic graafmachine

In de Lego Technic serie met technisch Lego zijn enkele prachtige graafmachines te vinden. Met behulp een motor kan de bestuurbare Lego Technic graafmachine echt werken.


Lego Technic graafmachine Liebherr (42100)


Lego Technic kent meerdere graafmachines zoals de imposante Liebherr die wordt geleverd met 7 motoren om de graafmachine alle mogelijke bewegingen te kunnen laten maken. Deze Lego Technic bestuurbare graafmachine kan via bluetooth met je mobiele telefoon worden bediend.

Deze Lego Technic bestuurbare graafmachine met modelnummer 42100 is de opvolger van de Lego Technic bestuurbare graafmachine 8043 die met een afstandsbediening werd bestuurd. Deze met bluetooth bestuurde Leo Technic Liebherr graafmachine is dus veel moderner, en een meer dan waardige opvolger van de Lego 8043 graafmachine.

Aanbieding Lego Technic graafmachine

Kijk hier onder voor interessante aanbiedingen.Bouwen van de Lego Technic 42100 Liebherr graafmachine


Andere Lego Technic graafmachines


Een andere Lego Technic graafmachine is de Lego Technics emmerwiel graafmachine (Lego 42055) die uit 3900 onderdelen bestaat. Deze Lego Technic graafmachine is dusdanig complex dat hij voor tieners en volwassenen is bedoeld.  

Ook de Lego 42055 graafmachine is voorzien van een motor zodat deze Lego graafmachine echt kan werken. Het bedienen en gaat echter bij deze bestuurbare graafmachine niet van afstand maar op de machine zelf.

LEGO Technic graafmachine (42055)

Lego Technic graafmachine (42055)


Een andere Lego Technic graafmachine is een frontlader (Lego 8265) die ook als bosbouw machine kan worden opgebouwd. Ook deze Lego Technic graafmachine is te motoriseren maar daarvoor moet je wel beschikken over de Lego Technic Power Functions Motor Set

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om deze Lego Technic graafmachines relatief goedkoop te kopen.

Zie ook

Foto bovenaan: Lego Technic graafmachine Liebherr (42100)


Onderwerp:
Aanbiedingen van Lego Technic graafmachines. Met de Liebherr graafmachine (Lego 32100), de emmerwiel graafmachine (Lego 42055) en de frontlader graafmachine (Lego 8265). Al deze technisch Lego graafmachines zijn bestuurbaar, bij de eerste 2 zijn de motor meegeleverd. Bij de aanbiedingen vind je nog meer Lego Technic aanbiedingen om dit technische Lego goedkoop te kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.