Vtech Storio tablet.

Het Vtech Storio educatieve multimedia-station is gekozen tot Speelgoed van het Jaar 2011 in de leeftijdscategorie 4 tot 6 jaar.
De Vtech Storio is een leuk stuk elektronisch speelgoed waarmee kleine kinderen van alles kunnen doen. Lezen, schrijven, spelletjes spelen, kleuren, muziek luisteren, video kijken, foto's bewerken, en nog heel veel meer.

Eigenlijk is het een klein iPadje voor kinderen. Een apparaat waarmee alles mogelijk lijkt. Kleine kinderen zijn dol op spelletjes en op alles dat op een computer lijkt. De Vtech Storio is dan ook een heel populaire kindergadget die terecht tot Speelgoed van het Jaar is verkozen.

Goedkoop een Vtech Storio kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van de Vtech Storio en ander Vtech speelgoed.

Bediening van de Vtech Storio
Je bedient de Vtech Storio heel eenvoudig via een touchscreen en met behulp van een bijgeleverd pennetje. Dankzij dit pennetje kan er heel goed op de Storio worden geschreven. Een ingebouwd woordenboekprogramma geeft uitleg over moeilijke woorden.

Mogelijkheden Vtech Storio
De Vtech Storio multimedia-tablet voor kinderen kan ondermeer worden gebruikt om muziek en films mee af te spelen, om spelletjes mee te spelen en nog veel meer. Je kunt zoals bij echte spelcomputer de mogelijkheden van de Vtech Storio uitbreiden door er nieuwe spelletjes bij te komen. Er zijn ondermeer spellen van Dora, Cars, De Disney Prinsessen, Mickey Mouse en Toy Story te koop.

Mediaspeler
Muziek, foto's en filmpjes kun je zelf op de Vtech Storio zetten. Onder andere via een SD geheugenkaartje. Je kunt bestanden overzetten door een Storio direct aan een PC of Mac te koppelen met de meegeleverde USB kabel.

De Vtech Storio is te koop in de kleuren roze en blauw.

Zie ook: Meer kindertablets en ander elektronisch speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.