Vtech Vrolijke Vriendjes poppetjes en speelgoed

Aanbiedingen van Vtech Vrolijke Vriendjes poppetjes en Vrolijke vriendjes speelgoed.

Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed

Wat voor speelgoed is Vtech Vrolijke Vriendjes?

Vrolijke Vriendjes is een leuke serie speelgoed van Vtech gericht op kleine kinderen van 1 tot 5 jaar. De serie bestaat uit een serie vrolijke vrienden en accessoires als een school, een schoolbus, auto's, een speelhuis, speelgoed en dieren.

Alle Vrolijke Vriendjes beschikken over magische sensoren die ervoor zorgen dat de poppetjes kunnen reageren met liedjes, muziek en geluid. Elk Vrolijk Vriendje is uniek.

Doordat de vriendjes duidelijk praten en zingen helpen ze peuters met het leren van woorden en liedjes. Hun teksten en liedjes zijn daarop afgestemd. Aanbiedingen van Vtech Vrolijke Vriendjes

De vriendjes en hun accessoires zijn via diverse bekende speelgoedwinkels te koop. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Vrolijke Vriendjes om goedkoop Vrolijke Vriendjes peuterspeelgoed te kopen.


De Vtech Vrolijke Vriendjes zijn heel goed te combineren met vergelijkbaar Vtech speelgoed zoals de Toet Toet auto's en de Zoef Zoef dieren.Vrolijke vriendjes camper

Vrolijke vriendjes camperLeuk Vrolijke Vriendjes speelgoed

De eerste zes Vrolijke Vrienden poppetjes waren Kris, Lukas, Mila, Emma, Fleur en Levi, maar deze hebben inmiddels gezelschap gekregen van meer Vrolijke Vriendjes poppetjes zoals Prinses Penny, Prinses Pauline, Juf Laura en poppetjes van dieren zoals Sprankel de eenhoorn baby en Daan het draakje. 

Ook zijn er diverse Vrolijke Vriendjes speelsets en speelhuizen uitgebracht.

Het Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis

Bijvoorbeeld het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis dat enkel jaren terug is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar.

Dit betreft een groot en magisch speelhuis voor de Vrolijke Vriendjes poppetjes, van drie verdiepingen. Het speelhuis is voorzien van een BBQ, een open haard, een schommel en een glijbaan, maar ook voor zeven magic points. 

Een magic point is een plek waar je de Vrolijke Vriendjes kunt plaatsen. Deze zeggen dan een zinnetje, maken een geluidje of zinden een liedje. Elk poppetje beschikt over 3 gezongen liedjes, 6 melodietje en heel zinnetjes.

Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis

Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis


Favoriet bij peuters is de lift die de Vrolijke Vriendjes van de ene naar de andere verdieping brengt. Het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis wordt geleverd met het nieuwe vrolijke vriendje Sofie en haar hondje.

Magische kampeerbus

Maar naast alle Vrolijke vriendjes poppetjes en het Magisch Speelhuis is er meer leuk Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed. Bijvoorbeeld de Magische Kampeerbus (een magische glamper met pappa, mamma en baby).

Magisch Lichtkasteel

Of het VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel, een kasteel voor de vrolijke vrienden waarin Prinses Nora en Prins Victor huizen. Kleine kinderen maken bij deze Vtech speelset speels kennis met kleuren, cijfers, muziek en muziekinstrumenten.

Meer Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed sets
Nog wat populair speelgoed voor peuters en kleuters van 1 jaar tot 5 jaar in deze reeks:

  • Vrolijke Vriendjes Dino avonturenset
  • De Vrolijke Vriendjes School
  • Sprankel de magische eenhoorn
  • Pim de piraat met piratenschip

Kijk voor aanbiedingen van Vrolijke Vriendjes speelgoed in het Vtech Vrolijke Vriendjes aanbieding overzicht bovenaan.


Tip: Kijk bij de tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Onderwerp:
Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed is leuk interactief speelgoed voor peuters en andere kinderen van 1 jaar t/m 5 jaar. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.