Vtech Vrolijke Vriendjes


Vrolijke Vriendjes is een leuke serie speelgoed van Vtech gericht op kleine kinderen van 1 tot 5 jaar. De serie bestaat uit een serie vrolijke vrienden en accessoires als een school, een schoolbus, auto's, een speelhuis, speelgoed en dieren.

Alle Vrolijke Vriendjes beschikken over magische sensoren die ervoor zorgen dat de poppetjes kunnen reageren met liedjes, muziek en geluid. Elk Vrolijk Vriendje is uniek.

De vriendjes en hun accessoires zijn via diverse bekende speelgoedwinkels te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Vtech om te zien waar je dit leuke peuterspeelgoed voordelig kunt kopen.

Doordat de vriendjes duidelijk praten en zingen helpen ze peuters met het leren van woorden en liedjes. Hun teksten en liedjes zijn daarop afgestemd. De zes los verkrijgbare Vrolijke Vrienden zijn Kris, Lukas, Mila, Emma, Fleur en Levi.

Het Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis

Het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2015 voor Kinderen tot 3 jaar!

Dit is een groot en magisch speelhuis voor de Vrolijke Vriendjes poppetjes, van drie verdiepingen. Het speelhuis is voorzien van een BBQ, een open haard, een schommel en een glijbaan, maar ook voor zeven magic points. Een magic point is een plek waar je de Vrolijke Vriendjes kunt plaatsen. Deze zeggen dan een zinnetje, maken een geluidje of zinden een liedje. Elk poppetje beschikt over 3 gezongen liedjes, 6 melodietje en heel zinnetjes.Favoriet bij peuters is de lift die de Vrolijke Vriendjes van de ene naar de andere verdieping brengt. Het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis wordt geleverd met het nieuwe vrolijke vriendje Sofie en haar hondje.

Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.