Vtech Vrolijke Vriendjes poppetjes en speelgoed

Aanbiedingen van Vtech Vrolijke Vriendjes poppetjes en Vrolijke vriendjes speelgoed.

Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed

Vrolijke Vriendjes is een leuke serie speelgoed van Vtech gericht op kleine kinderen van 1 tot 5 jaar. De serie bestaat uit een serie vrolijke vrienden en accessoires als een school, een schoolbus, auto's, een speelhuis, speelgoed en dieren.

Alle Vrolijke Vriendjes beschikken over magische sensoren die ervoor zorgen dat de poppetjes kunnen reageren met liedjes, muziek en geluid. Elk Vrolijk Vriendje is uniek.

De vriendjes en hun accessoires zijn via diverse bekende speelgoedwinkels te koop. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Vrolijke Vriendjes om goedkoop Vrolijke Vriendjes peuterspeelgoed te kopen.


Doordat de vriendjes duidelijk praten en zingen helpen ze peuters met het leren van woorden en liedjes. Hun teksten en liedjes zijn daarop afgestemd. 

Vrolijke vriendjes camper

Vrolijke vriendjes camper


De eerste zes Vrolijke Vrienden poppetjes waren Kris, Lukas, Mila, Emma, Fleur en Levi, maar deze hebben inmiddels gezelschap gekregen van meer Vrolijke Vriendjes poppetjes zoals Prinses Penny, Prinses Pauline, Juf Laura en poppetjes van dieren zoals Sprankel de eenhoorn baby en Daan het draakje. 

Het Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis

Het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis is enkel jaren terug uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar.

Dit betreft een groot en magisch speelhuis voor de Vrolijke Vriendjes poppetjes, van drie verdiepingen. Het speelhuis is voorzien van een BBQ, een open haard, een schommel en een glijbaan, maar ook voor zeven magic points. 

Een magic point is een plek waar je de Vrolijke Vriendjes kunt plaatsen. Deze zeggen dan een zinnetje, maken een geluidje of zinden een liedje. Elk poppetje beschikt over 3 gezongen liedjes, 6 melodietje en heel zinnetjes.

Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis

Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis


Favoriet bij peuters is de lift die de Vrolijke Vriendjes van de ene naar de andere verdieping brengt. Het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis wordt geleverd met het nieuwe vrolijke vriendje Sofie en haar hondje.

Meer leuk Vrolijke Vriendjes speelgoed

Maar naast alle Vrolijke vriendjes poppetjes en het Magisch Speelhuis is er meer leuk Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed. Bijvoorbeeld de Magische Kampeerbus (een glamper met pappa, mamma en baby), het Vrolijke Vriendjes Kasteel, de koets, het diepzee paleis, het piratenschip de brandweerwagen, de Vrolijke Vriendjes school en veel meer.

Kijk voor aanbiedingen van Vrolijke Vriendjes speelgoed in het Vtech Vrolijke Vriendjes aanbieding overzicht bovenaan.


Tip: Kijk bij de tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Onderwerp:
Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed is leuk interactief speelgoed voor peuters en andere kinderen van 1 jaar t/m 5 jaar. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.