Glijbaan tips, met aanbiedingen glijbanen voor in de tuin en in huis

Het is een begin van een eigen speeltuin, een glijbaan in tuin of een glijbaan in huis. Van zowel binnen als buiten zijn er heel leuke glijbanen te koop. Van 70 cm hoge glijbanen (glijlengte 120 cm) tot glijbanen voor in de tuin met een glijlengte van bijna 4 meter. Hier kijken we naar alle mogelijkheden voor een glijbaan thuis.


Overzicht alle glijbanen

Als je wil weten wat er allemaal aan glijbanen voor in de tuin en in huis te koop is, dan moet je vooral eens kijken bij de aanbiedingen alle glijbanen. Daar vind je een honderdtal glijbanen tegen een lage prijs. Met alle informatie, specificaties, gebruikerservaringen en reviews.

Tips glijbanen

Over glijbanen hebben we diverse artikelen geschreven met tips die je kunnen helpen om de voor jou beste glijbaan tegen de laagste prijs te vinden. Hieronder vind je een selectie van deze informatie.


Little Tikes glijbaan voor peuters

Peuterglijbaan en kinderglijbaan

We schreven het boven al, glijbanen heb je in diverse lengtes. Van heel lage peuterglijbanen tot glijbanen met een glijvlak van enkele meters lang. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ze allemaal. Daar zijn ook enkele meegroei glijbanen te vinden. Glijbanen die uit meerdere segmenten bestaan en die je met het kind mee kan laten groeien. Dit zijn niet de goedkoopste glijbanen maar wel de glijbanen waarvan je het langst plezier hebt.

Kijk voor alle mogelijkheden bij de bovenstaande glijbaan aanbiedingen.

Meegroei glijbaan van Smoby

Waterglijbanen

Veel glijbanen hebben een aansluiting voor een tuinslang. Zo kun je er bij warm weer heel makkelijk een waterglijbaan van maken. Eventueel kun je er een kinderbadje onder zetten voor nog meer waterpret.

Feber waterglijbaan

Houten glijbanen

De meeste glijbanen voor thuis zijn gemaakt van kunststof. Dat maakt de glijbanen licht van gewicht, veilig zacht, goed bestand tegen water en heel betaalbaar. Daarnaast kom je bij de bovenstaande aanbiedingen ook een beperkt aantal houten glijbanen tegen. Hiervan liggen de prijzen wel een stuk hoger en is de keuze minder groot.

Aanbouw glijbaan

Meestal koop je een complete glijbaan. Maar als je al een speelhuisje hebt of een ander speeltoestel waaraan je een glijbaan wilt koppelen kun je ook alleen het glij-gedeelte kopen. Deze vind je bij de bovenstaande aanbiedingen door "aanbouw toestel" aan te vinken.


Aanbouw glijbaan van SwingKing (alleen blauwe deel)

Opvouwbare glijbanen

Een andere optie die je kunt aanvinken is "opvouwbaar". Onder andere Little Tikes, Smoby, Step2, Feber en Big maken kunststof glijbanen die je kunt opvouwen. Dat houdt in dat je de trap en het glij gedeelte tegen elkaar aan kunt klappen zodat er een dun pakket overblijft dat je makkelijk kunt opbergen. 

Kijk voor alle mogelijkheden, prijzen en reviews bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van glijbanen.Onderwerpen:
Glijbaan thuis, peuter, glijbaan in tuin, glijbanen voor binnen in huis, glijbanen tuin.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.