Waterglijbaan. Tips en aanbiedingen waterglijbanen

Je zwembad thuis wordt nog leuker als je er een waterglijbaan naast zet. Maar een waterglijbaan kun je ook op zich zelf gebruiken. Kijk hier voor de leukste en beste waterglijbanen.

De meeste waterglijbanen zijn een gewone kunststof speelgoed glijbaan waarop je een tuinslang kunt aansluiten. Zet de onderkant van de waterglijbaan in een zwembad en je hebt je eigen privé zwembad met glijbaan. Je roetst zo het water in. Maar je kunt een waterglijbaan ook zonder zwembadje gebruiken.

Dit is er aan waterglijbanen te koop

Wil je weten wat er allemaal aan waterglijbanen te koop is en deze glijbanen met tuinslang-aansluiting kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van waterglijbanen voor alle informatie.


Tips beste waterglijbaan kopen

Voor het kiezen en kopen van de voor jou beste waterglijbanen hebben we voor jou enkele tips. Hieronder vind je ze.

Feber waterglijbaan

Als gewone glijbaan gebruiken

Zoals we al schreven, meestal is een waterglijbaan een gewone speelgoed glijbaan voor in de tuin waarop je een tuinslang kunt aansluiten. Handig, want het is niet altijd weer om op een natte glijbaan te glijden. Zo'n waterglijbaan kun je dus ook gewoon als glijbaan gebruiken, en vaak worden ze ook als zodanig verkocht. De mogelijkheid om een tuinslang aan te sluiten is dan een extra optie.

Volledige waterglijbaan of uitbreiding van een speelhuis

Je kunt een zelfstandige glijbaan kopen, inclusief trap. Heb je een speelhuis of speelrek in de tuin, dan kun je ook alleen het glijgedeelte kopen en aan je speeltoestel bevestigen. Eventueel een zwembadje er onder en glijden maar!

De lengte van de waterglijbaan

De hoogte van de glijbaan kan enorm verschillen. Je hebt heel lage glijbaantjes voor peuters en kleuters maar ook hoge waterglijbanen met een glijlengte van meer dan 3 meter zoals de Feber Mega Slide en de Smoby Megagliss .  Deze waterglijbanen zijn ook uitdagend voor grotere kinderen. 

Bij de bovenstaande aanbiedingen van waterglijbanen kun je de glijbaan op lengte selecteren.


Wat kost een waterglijbaan?

De prijs van een waterglijbaan hangt van het merk en de lengte af. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle actuele winkelprijzen van deze glijbanen.

Reken voor een korte complete glijbaan op prijzen van meer dan 50 euro. Voor een lange glijbaan ben je aanmerkelijk meer kwijt. Koop je alleen het glijgedeelte, dan ben je een stuk goedkoper uit. Het beste kun je kijken bij de bovenstaande aanbiedingen wat er nu voordelig te koop is en wat deze waterglijbanen kosten.

Zie ook: Meer waterspeelgoed

Onderwerpen:
Beste waterglijbaan Feber, Smoby waterglijbaan, goede waterglijbanen. Glijbaan met water aansluiting tuinslang.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.