Koop de beste drone

De drone is in korte tijd uitgegroeid tot zeer populair speelgoed. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij tieners en volwassenen. Drones heb je in vele soorten. Van kleine drones die je ook binnen in huis kunt gebruiken tot professionele camera drones die zelfs gebruikt kunnen worden bij het maken van luchtopnames voor speelfilms. En daartussenin bevinden zich nog heel veel meer drones, met en zonder camera.

Hier kijken we naar de beste drones, die goedkoopste winkels waar je online een drone kunt kopen en hebben we veel tips voor je voor bij het kiezen van de voor jou beste drone.

Overzicht alle drones

Wil je weten wat er allemaal aan drones te koop is? Kijk dan in het overzicht met aanbiedingen alle drones. Daar vind je meer dan 400 drones met al hun specificaties, mogelijkheden, reviews, gebruikerservaringen en prijzen. Op tal van manieren kun je er de drones selecteren en zo heel makkelijk en snel de voor jou beste drone vinden. Kijk daar voor alle mogelijkheden.

Beste en goedkoopste winkels voor een drone

Op zoek naar een drone? Een leuke speelgoed drone, of een heel professionele drone om video's en foto's vanuit de lucht te maken? Hier vind je winkels die ze allemaal leveren. De beste winkels om een drone te kopen.
 Deze webshops bieden de meeste keuze en hanteren de laagste prijzen.

Beste drones uit de test

Ook drones worden af en toe getest. Bij de testen van drones vind je de beste drones uit al deze testen.


Tips beste drone kopen

Op onze website vind je heel veel informatie over het kiezen en kopen van de beste drones. Hieronder vind je een selectie van deze tips.

Quadcopter camera drone

De meest populaire drone is een  quadcopter met camera. Een quadcopter is een soort helicopter die vier aparte propellers gebruikt om in de lucht te blijven. Dankzij deze vier propellers kan de quadcopter drone heel stabiel in de lucht hangen, ook op één plek.

DJI quadcopter drone met camera


Door zijn stabiliteit is quadcopter makkelijk te besturen en daarom ook voor beginnende drone vliegers heel makkelijk in het gebruik. Ook kun je er heel goed scherpe (niet bewogen) foto's en video's mee maken. Iedere goede camera drone is een quadcopter.

De prijzen van de quadcopter kunnen heel erg uiteenlopen (evenals de kwaliteit). Je hebt al een quadcopter met camera en wifi (voor life beelden) voor minder dan 100 euro, maar je hebt ook heel professionele quadcopters van meer dan 1.000 euro. Deze laatste soort drones worden zelfs door filmmakers gebruikt voor luchtopnames.

Micro drones en mini drones

Niet iedere drone is groot, geavanceerd en voorzien van een camera. Voor twee a drie tientjes koop je al een kleine drone die vaak alleen voor gebruik binnen in huis geschikt is.

Kleine drones voor buiten en mini drones met camera zijn iets duurder, maar ook onder de 40 euro vind je al heel leuke eenvoudige camera drones die je buiten kunt gebruiken. Verwacht echter geen haarscherpe beelden van een heel goedkope drone met camera.


Gear2Play speelgoed drone


Als speelgoed zijn deze kleine goedkope drones echter vaak heel geschikt.

Race drones

Naast de goedkope speelgoed drones en de camera drones is er ook nog een klein aantal race drones. De naam zegt het al. Hier gaat het niet om het maken van mooie foto's en video's, maar om snelheid. Race drones beschikken zelden over een camera, dat zou alleen de snelheid maat negatief beïnvloeden. Als er een camera op een race drone aanwezig is, dan is dat in eerste instantie op racebeelden vast te kunnen leggen.


Speeddrones Pathfinder race drone


Race drones zijn zo licht mogelijk en zo aerodynamisch mogelijk ontworpen om hoge snelheden te kunnen halen.

Kijk hierboven voor de aanbiedingen van alle soorten drones en informatie over de beste drones die je kunt kopen.

Zie ook: Alle van afstand bestuurbaar speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.