Beste drone kopen (aanbiedingen, test, tips)

Alle informatie voor het goedkoop kopen van je beste drone. Met aanbiedingen van de beste winkels, de beste drones uit de test enz.

Beste drone kopen

De drone is in korte tijd uitgegroeid tot zeer populair speelgoed. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij tieners en volwassenen. 


Drones heb je in vele soorten. Van kleine drones die je ook binnen in huis kunt gebruiken tot professionele camera drones die zelfs gebruikt kunnen worden bij het maken van luchtopnames voor speelfilms. En daartussenin bevinden zich nog heel veel meer drones. Drones met en zonder camera.

Hier kijken we naar de beste drones, die goedkoopste winkels waar je online een drone kunt kopen en hebben we veel tips voor je voor bij het kiezen van de voor jou beste drone.Overzicht alle drones

Wil je weten wat er allemaal aan drones te koop is? Kijk dan in het overzicht met alle drones. Daar vind je meer dan 500 drones met al hun specificaties, mogelijkheden, reviews, gebruikerservaringen en prijzen. 

Op tal van manieren kun je er de drones selecteren en zo heel makkelijk en snel de voor jou beste drone vinden. Kijk daar voor alle mogelijkheden.Aanbiedingen drones en bij de beste en goedkoopste winkels

Op zoek naar een drone? Een leuke speelgoed drone, of een heel professionele drone om video's en foto's vanuit de lucht te maken? Hier vind je winkels die ze allemaal leveren. De beste winkels om een drone te kopen.
 
Deze webshops bieden de meeste keuze uit goede drones en hanteren de laagste prijzen.
Beste drones uit de test

Ook drones worden af en toe getest. Bij de testen van drones vind je de beste drones uit al deze testen.Quadcopter camera drone

De meest populaire drone is een  quadcopter met camera. Een quadcopter drone is een soort helicopter die vier aparte propellers gebruikt om in de lucht te blijven. Dankzij deze vier propellers kan de quadcopter drone heel stabiel in de lucht hangen, ook op één plek.


DJI quadcopter drone met camera


Door zijn stabiliteit is quadcopter makkelijk te besturen en daarom ook voor beginnende drone vliegers heel makkelijk in het gebruik. Ook kun je er heel goed scherpe (niet bewogen) foto's en video's mee maken. Iedere goede camera drone is een quadcopter.

De prijzen van de quadcopter kunnen heel erg uiteenlopen (evenals de kwaliteit). Je hebt al een quadcopter met camera en wifi (voor life beelden) voor minder dan 100 euro, maar je hebt ook heel professionele quadcopters van meer dan 1.000 euro. Deze laatste soort drones worden zelfs door filmmakers gebruikt voor luchtopnames.Micro drones en mini drones

Niet iedere drone is groot, geavanceerd en voorzien van een camera. Voor twee a drie tientjes koop je al een kleine drone die vaak alleen voor gebruik binnen in huis geschikt is.

Kleine drones voor buiten en mini drones met camera zijn iets duurder, maar ook onder de 40 euro vind je al heel leuke eenvoudige camera drones die je buiten kunt gebruiken. Verwacht echter geen haarscherpe beelden van een heel goedkope drone met camera.


Gear2Play speelgoed drone


Als speelgoed zijn deze kleine goedkope drones echter vaak heel geschikt.
Race drones

Naast de goedkope speelgoed drones en de camera drones is er ook nog een klein aantal race drones. De naam zegt het al. Hier gaat het niet om het maken van mooie foto's en video's, maar om snelheid. Race drones beschikken zelden over een camera, dat zou alleen de snelheid maat negatief beïnvloeden. Als er een camera op een race drone aanwezig is, dan is dat in eerste instantie op racebeelden vast te kunnen leggen.


Speeddrones Pathfinder race drone


Race drones zijn zo licht mogelijk en zo aerodynamisch mogelijk ontworpen om hoge snelheden te kunnen halen.Goedkope drone met camera

Drones heb je in diverse prijsklassen, maar tegenwoordig heb je zelfs onder de 50 euro al een drone met camera en veel mogelijkheden.

Al deze drones zijn met al hun specificaties en met hun actuele winkelprijs terug te vinden in het onderstaande  overzicht met aanbiedingen van alle camera drones onder de 100 euro. Daar vind je nog meer goede drones in deze prijsklasse.


Veel van deze drones koop je zelfs al onder de 50 euro. Een leuke drone kan best goedkoop zijn.
Goedkope drone met camera Denver

Goedkope drone met camera Denver


Fabrikanten van een heel goedkope drone met camera zijn Denver, Syma, Eachine, Killerbee, Logivision en Hoshi. En als je iets meer budget hebt dan is de populaire DJI Tello ook een optie. Deze kost rond de 100 euro.

Bij de bovenstaande overzicht vind je alle goedkope drones met camera.

Verschil dure en goedkope drone
Je hebt hele goedkope drones (voor een paar tientjes) en heel dure drones (van meer dan 1.000 euro). Wat is het verschil tussen een goedkope drone en een dure drone?

 • De camera. Een goedkope drone heeft een goedkope simpele camera zoals in een eenvoudige smartphone. Een dure drone heeft er soms een dure camera onder hangen, die video's in de hoge Ultra HD kwaliteit maakt en foto's met een resolutie van ver boven de 10 megapixel. Met zo'n professionele drone kun je zodoende heel scherpe luchtopnames maken waarop je later heel goed kunt inzoomen.
   
 • De accu. Alles met een goede accu is heel duur, want een accu is een duur onderdeel. Professionele drones zijn vaak veel groter en dus ook zwaarder dan goedkope drones, maar toch kun je er veel langer achtereen mee vliegen. Simpelweg omdat de kwaliteit van de accu veel hoger is.

 • Het materiaal. Goedkope drones zijn van plastic. Professionele drones worden vaak gemaakt van veel duurdere materialen zoals koolstof. Dit materiaal is niet alleen lichter maar ook veel sterker.

 • Veiligheid voor de drone zelf. Je peperdure drone wil je niet kwijt, daarom wordt zo'n drone vaak beschermt door sensoren en andere voorzieningen om de droog veilig huiswaards te laten keren en in de lucht te houden.

Ben je een beginnende dronepiloot? Ga dan niet meteen voor een drone van meer dan 1.000 euro maar koop een goedkope drone om de besturing onder de knie te krijgen. Een goedkope drone is een goede les-drone.Tips beste drone kopen

Hieronder vind je tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste drone. We kijken naar de verschillende soorten drones, de beste drone merken, het verschil tussen een dure en goedkope drone en andere verschillen tussen drones.

Drone met groot bereik

Drones heb je dus in vele soorten. Je hebt bijvoorbeeld drones die binnenshuis het best tot hun recht komen en drones die niet veel verder dan je tuin komen. Maar je hebt ook drones met een bereik van vele kilometers. 

Hieronder vind je een overzicht met camera drone's die meer dan een kilometer van je weg kunnen vliegen. In sommige gevallen wel zeven kilometer! Vanzelfsprekend beschikken de lange afstand drones over een terugkeer functie, want op zulke afstanden verlies je ze letterlijk uit het oog.

Professionele drone met live view 

De beste drones met camera en een groot bereik beschikken over een camera met live-view. Via de camera kun je dus zien waar de drone vliegt. Via deze camera kun je ook spectaculaire luchtopnames maken. 

Deze drones kunnen namelijk niet alleen heel ver vliegen, maar ook heel hoog. Zo lijkt het alsof er uit een vliegtuig of helikopter is gefilmd.

Professionele drone live view

Beelden professionele drone

Drones als de DJI Phantom 4 Pro worden dan ook door televisieprogramma's en filmmakers gebruikt. Valt je niet op hoeveel luchtopnames er tegenwoordig op TV te zien zijn? Deze indrukwekkende filmbeelden kun je nu ook zelf maken. Daarvoor heb je dan wel een professionele drone nodig.

Waar moet je op letten als je een drone koopt.

Als je een mooie drone koopt zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Dit om te voorkomen dat je een drone koopt die niet bij jouw wensen aansluit.
 • Wat is het bereik van de drone (hoe ver kan hij bij jou uit de buurt).

 • Hoe lang kan de drone op een accu vliegen voordat hij weer opgeladen moet worden.

 • Is er een reserve accu beschikbaar zodat je niet hoeft te wachten tijdens het opladen.

 • Heeft de drone een camera.

 • Kan de drone live video naar de grond sturen (live view).

 • Hoe is de beeldkwaliteit / resolutie van foto's en video.
   
 • Wordt de drone bestuurd via een eigen afstandsbediening of via een app op tablet of smartphone.

 • Beschikt de drone over een Go Home functie zodat hij zelf terugkeert als hij buiten bereik komt.
   
 • Is de drone voorzien van GPS zodat hij de foto's kan labelen en zodat je de een route kunt programmeren.Beste drone merken

Hieronder vind je een beschrijving van enkele van de beste drone fabrikanten.

DJI drones

DJI is toonaangevend in het maken van drones. Een DJI drone is een drone van de hoogste kwaliteit. De beste DJI drones worden gebruikt door professionele filmmakers en fotografen. Dit geeft wel aan hoe goed de drone is, en vooral ook hoe goed de video's en foto's zijn die deze drones produceren. 

DJI drones kun je gerust als de beste drones beschouwen. Populaire series DJI drones zijn de DJI Mavic, de DJI Mini, de DJI Avata, de DJI FPV, de goedkope DJI Tello en de professionele  DJI Phantom en DJI Matrice drones.

Zoek je een drone van de beste kwaliteit, een professionele drone, ook al zijn deze wat duurder? Kijk dan hierboven bij de aanbiedingen vooral bij de DJI drones.

Syma drones

Ook goed, maar veel beter betaalbaar zijn de drones van Syma. Deze Syma drones zijn drones met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Goede speelgoed drones. Ook de Syma drone is daarom populair. 

Naast drones maakt Syma ook van afstand bestuurbare helikopters. Dat is te zien aan de vormgeving van veel Syma drones.

Parrot drones

Ook Parrot is een populair merk voor een goede betaalbare drone. Populaire Parrot drones zijn de Parrot Anafi, de Parrot AR.drone en de Parrot Bebop.

Andere goede drone fabrikanten zijn  Swellpro, Autel, PowerVision, Salmoph, Axnen, BeyondSky en Hubsan.

De 10 meest verkochte drones

Welke drones zijn momenteel het meest populair? In de onderstaande drone top 10 vind je de meest verkochte drones van dit moment.

Kijk hierboven voor de aanbiedingen van alle soorten drones en informatie over de beste drones die je kunt kopen.Zie ook: 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.