Race drone: Snelle drones om te racen

Aanbiedingen van race drones. Een races drone (racing drone) is een snelle drone die minder makkelijk te besturen is maar wel een heel hoge snelheid haalt.

Drones zijn hoe dan ook boeiend speelgoed, maar helemaal spectaculair wordt het als je met je drone gaat racen. Speciaal voor dit doel zijn er racedrones ontwikkeld. Wat houdt zo'n racedrone precies in?


Je hebt racedrones voor op het land en voor in de lucht. En er is zelfs een racedrone die zowel rijdend als vliegend kan racen. Hier alle informatie over racedrones.

Met racedrones worden echte wedstrijden gehouden. Zelfs op een hoog niveau, met dure professionele racedrones. Maar je kunt natuurlijk ook tegen je vrienden racen. Wie legt het parcours het snelst af?

Goede racedrones tegen een lage prijs

Wil je weten wat er aan spectaculaire racedrones te koop is? Kijk dan bij de aanbiedingen van racedrones voor de leukste en beste racedrones tegen een lage prijs.

Hou er wel rekening mee dat een echte racing drone moeilijker te besturen is. Om hoge snelheden te behalen ontbreekt namelijk de stabilisatie. Je moet de drone handmatig stabiel houden. Daarom beschikt een racing drone over een camera met live view. 

Je ziet de beelden van de race drone live, zodat het lijkt of je er in zit. Zodoende kun je de racedrone goed bijsturen. Het gebruik van een VR bril is een groot voordeel bij het racen met een race drone.

Hieronder kijken we naar enkele goede racedrones die je in dit overzicht terugvindt.

Nikko Air Elite 115 racedrone

Deze Nikki racedrone is ideaal om mee te starten. Hij is heel betaalbaar (kijk in het overzicht voor de laagste prijs) en geschikt voor zowel beginnende drone-racers als de wat meer ervaren drone-piloten. De Nikko Air Elite 115 race drone beschikt namelijk over drie aparte standen voor beginners, ervaren racers en echte pro's.


De Nikko Air Elite 115 is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan. Er worden onderdelen meegeleverd op je eigen raceparcours mee te bouwen. Daarnaast kun je er ook mee stunten. Er zijn 16 stunts ingeprogrammeerd.

Nikko Race Vision 220 FPV Pro

De naam zegt het al. Dit is een topper onder de race drones. Deze drone haalt de 40 kilometer per uur, en dat is voor een drone echt snel. Je moet flink je best doen om hem goed te besturen bij deze snelheid.


Helemaal spectaculair maakt de camera het. Deze met een groothoeklens van 130 graden uitgeruste camera zend zijn beelden draadloos naar een VR-bril die jij draagt. Zo is het net of je aan boord bent van de drone en of je hem bestuurt (en dat laatste doe je ook!). Bekijk de video hierboven voor dit mooie effect, en bij de eerder genoemde aanbiedingen vind je deze beste racedrone goedkoop online.


Air Hoggs Hyper Drifter 2 in 1

Een andere leuke race drone die je bij bovenstaande aanbiedingen tegenkomt is de Hyper Drifter van Air Hoggs. Een heel ander soort racing drone, want deze blijft vooral op de grond, al kan hij ook een beetje vliegen. Hieronder de video.


Zie ook: Beste drone kopen


Onderwerp:
Een racedrone is een snelle drone met camera die helemaal op snelheid is gebouwd. Bij een echte racing drone ontbreekt de stabilisatie omdat je dan veel sneller kan. Door de live camera beelden lijkt het of je in de racedrone zit (je kunt het best een VR bril gebruiken) zodat je goed kunt bijsturen en de race drone met de hand stabiel kunt houden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.