Lego trein en treinbaan: Aanbiedingen Lego treinen

Aanbiedingen van Lego treinen zoals de Lego passagierstrein, de Lego vrachttrein en andere Lego treinbaan onderdelen.

Lego trein aanbieding

De Lego treinbaan behoort tot het meest populaire treinbaan speelgoed. Lego maakt veel mooie Lego treinen en benodigdheden voor de treinbaan, en natuurlijk past een Lego treinbaan perfect bij je andere Lego speelgoed.

Kijk hier voor een aanbieding van alle Lego treinen en andere Lego trein en treinbaan onderdelen.

In het Lego trein aanbieding overzicht vind je ook aanbiedingen van Lego treinbanen zoals rechte rails. kromme rails, wissels en het Lego treinstation.

Hieronder vind je het meest populaire treinbaan speelgoed uit de Lego City serie.

LEGO sneltrein - 60337

De meest populaire Lego trein is de Lego passagierstrein 60337. Dit is de sneltrein van het spoorweg net van Lego City. Een snelle van afstand bestuurbare trein met een snel en modern uiterlijk, werkende en dimbare verlichting en een app om de Lego sneltrein van afstand te besturen. De set bestaat uit de locomotief, een passagierswagon en een restauratiewagen.

Lego passagierstrein / sneltrein 60337

Lego passagierstrein / sneltrein 60337

Omdat ook de Lego treinen op rails rijden worden er bij de Lego sneltrein (60337) 24 spoorrails elementen meegeleverd alsmede een perron en 6 Lego poppetjes met heel veel accessoires.

Kijk voor meer details en de laagste actuele prijs bij de bovenstaande Lego trein aanbiedingen.

LEGO passagierstrein - 60197

Heel herkenbaar voor een kind is de Lego passagierstrein in de (niet officiële) NS kleuren geel en blauw. Een echte passagierstrein die via bluetooth met een app op de mobiele telefoon is te besturen. Deze Lego trein kent wel 10 verschillende snelheden en ook bij deze Lego trein is naast een passagierswagon een bistrowagen aanwezig (Lego poppetjes eten graag). 

LEGO passagierstrein 60197

Lego passagierstrein (60197)

Er worden bij de Lego passagierstrein (60197) een machinist, een conducteur en 2 passagiers meegeleverd evenals 4 rechte rails, 16 gebogen rails (samen vormen ze een ovalen treinbaan), een perron, een seinpaal en diverse accessoires, onder andere voor de restauratiewagen.

Kijk voor meer informatie en de lage prijs bij de bovenstaande Lego trein aanbiedingen.

LEGO vrachttrein - 60198

Omdat Lego City ook bevoorraad moet worden beschikt het Lego spoorweg net ook over een vrachttreinen zelfs, want zo volgt nog een Lego vrachttrein. Het is echter Lego trein 50198 die de meest populaire Lego vrachttrein is.

Deze Lego trein is dankzij bluetooth en een app met je smartphone te bedienen. Evenals de Lego passagierstrein kent de Lego City vrachttrein 10 snelheden. De Lego trein bestaat uit een locomotief, een kraanwagon (met een uitschuifbare en draaibare arm), een vrachtwagon met boomstammen en een containerwagon met 2 containers. 

LEGO City vrachttrein 60198

Lego vrachttrein (60198)


Er worden bij de Lego vrachttrein (60198) veel accessoires meegeleverd waaronder 6 Lego figuren (waaronder een boef en een beveiligingsmedewerker), pallets, een vorkheftruck en een trainbaan die bestaat uit wel 32 stukken rails.

Kijk voor alle informatie over deze heel uitgebreide Lego vrachttrein set in het bovengenoemde Lego trein aanbieding overzicht.

LEGO hoge snelheidstrein - 60051

Voor de lange afstanden in Legoland is de Lego hogesnelheidstrein (60051) ontwikkelt. Een Lego trein set bestaande uit 610 onderdelen. Deze Lego trein wordt met een infrarood afstandsbediening bediend, en wordt geleverd met een ovale Lego treinbaan met spoorwegovergang, een klein perron, een treinmachinist, een passagier en een fietser (voor bij de spoorweg overgang).

Kijk voor een aanbieding van de Lego hogesnelheidstrein bij de bovenaan genoemde Lego trein aanbiedingen.

Lego 60051 trein

Lego 60051 trein

LEGO vrachttrein - 60052

De tweede Lego vrachttrein (de Lego 60042 vrachttrein) bestaat uit een locomotief, een veewagon en 2 wagons voor vracht. Er wordt een Lego spoorbaan meegeleverd, plus een compleet vrachtperron met vrachtauto, vorkheftruck, een kraan en personeel. 

Ook deze met een afstandsbediening van afstand te besturen Lego trein vind je bij de aanbiedingen van Lego treinen bovenaan.

LEGO passagierstrein - 7938

De Lego trein 7938 is een al wat oudere Lego City passagierstrein. Het is een hogesnelheidstrein die met een infrarode afstandsbediening bediend kan worden. Deze treinset komt met een ronde spoorbaan, inclusief perron.

LEGO treinstation - 600050

Helemaal geweldig wordt je Lego treinbaan met het Lego City treinstation (60050). Een prachtige set met een compleet Lego station voor je Lego spoorbaan. Een treinstation met kiosk, winkel, restauratie, geldautomaat, stationsklok, borden met de dienstregeling, een conducteur, stationschef, een taxi met chauffeur en passagiers met accessoires zoals een fiets.

Het Leo treinstation is een aanrader om je Lego spoorbaan helemaal compleet te maken. Kijk voor een mooie aanbieding bij de bovenstaande Lego trein aanbiedingen.

Lego City treinstation (600050)

Lego City treinstation (600050)

Andere Lego trein speelgoed pakketten

Je vindt bij de aanbiedingen ook dit speelgoed voor je Lego treinbaan:

LEGO trein rails - 60205
Breid je Lego treinbaan uit met deze set met flexibele Lego treinrails. Met zowel rechte rails als gebogen rails.

LEGO trein wissels - 60238
Gebruik wissels voor mooie complexe treinbanen. Deze set bestaat uit een linker wissel, een rechter wissel
 en 4 kromme rails.

LEGO City Treinen Super Pack - 66493
Met dit 4 in 1 superpack heb je in één keer een heel complete Lego treinbaan met station. Deze uitgebreide set bestaat uit de Legio vrachttrein (60052), het Lego spoorwegstation (600050), flexibele spoorrails (7895) en treinwissels (7499). Dit 4-in-1 superpack is goedkoper dan de losse onderdelen van de set.

Zie ook:

Onderwerp:
De Lego treinbaan behoort tot de meest populaire treinbanen. De Lego spoorbaan is dan ook perfect te combineren met ander Lego speelgoed en Lego levert veel mooie treinen en accessoires zoals het Lego City treinstation. Kijk boven voor aanbiedingen van Lego treinen en Lego treinbaan accessoires.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.