Leukste speelgoed voor tieners (2019-2020)


Het meeste speelgoed is gericht op kinderen, maar er is ook speelgoed gericht op tieners en volwassenen. Veel spellen, maar ook ander leuks. Hier een overzicht van het leukste speelgoed voor tieners.


Kijk bij al het speelgoed voor tieners voor nog meer leuk speelgoed en spellen voor tieners en volwassenen. Daar vind je ook de uitgebreide informatie (en de actuele prijzen) van het onderstaande tienerspeelgoed.

1. Het Jachtseizoen, bordspel

Jachtseizoen is een onder de jeugd zeer populaire webserie die door het team van StukTV wordt gepresenteerd en via YouTube wordt uitgezonden. In deze serie moet het team van StukTV binnen 4 uur een BN'er vangen die met 20 minuten voorsprong op de vlucht is. Van deze webserie is een bordspel gemaakt dat eveneens populair is.


In dit spel voor 2 tot 4 personen nemen de spelers de rol van de vluchter en de jager(s) op zich. Om de 10 minuten krijgen de jagers de positie van de voortvluchtige door waarna deze razendsnel moeten handelen (en samenwerken) om deze in de kraag te vatten voor deze weer verdwenen is.

Kijk bij het bovenstaande beste speelgoed voor tieners voor de prijs en meer informatie over het Jachtseizoen Bordspel.

Lego Technic Bugatti Chiron

Dit is echt Lego voor gevorderden. Officieel staat de Lego Technic Bugatti Chiron te boek als een pakket voor 16 jaar en ouder. Evenals de echte Chiron is deze Bugatti van Lego Technic een wonder van techniek. De auto bestaat uit 3.599 onderdelen.


Lego ontwikkelde deze geavanceerde modelauto samen met Bugatti. Binnenin de auto bevindt zich een uitgebreide cockpit met een werkende versnellingsbak met 8 versnellingen die met een schakelpaddle worden bediend. De achterspoiler kan in een normale stand en in een racestand gezet worden.

Kijk bij de aanbiedingen van Lego Technic voor meer informatie en de prijs van deze en meer Lego Technic pakketten.

3. Escape Room The Game, Jumanji familie editie

Deze nieuwe titel in Escape Room serie is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019. Het is de eerste familie editie van Escape Room de spel. Deze escape room los je met 3 tot 5 personen op. Een minimum leeftijd van 10 jaar wordt wel geadviseerd.


Deze editie bevat drie spellen in de Jumanji stijl. Er moet samengewerkt worden om binnen een uur te ontsnappen, want anders redt je het niet, want het zijn pittige spellen. De Chrone Decoder telt de tijd af en geeft aan wanneer je een hint mag pakken. 

Kijk bij de Escape Room spellen voor deze en andere Escape Room The Game spellen.

4. Qwixx dobbelspel

Op zoek naar een cadeau voor een euro of tien? Kijk dan eens naar het voordelige Qwixx dobbelspel. Dit is een spel waarbij je niet op je beurt hoeft te wachten. Veel mensen zullen dit een voordeel vinden!


Één persoon werpt, en iedereen scores noteren. Het spel heeft wel wat weg van een mix van Yahtzee en Bingo. Evenals bij Yahtzee is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt om niet verderop in het spel in de problemen te komen.

Op zich is Qwizz een eenvoudig spelletje, maar dusdanig leuk om te spelen dat het spel aan diverse nationale en internationale spellenprijzen gewonnen heeft. Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van speelgoed voor tieners voor de actuele lage winkelprijs en meer informatie over dit dobbelspel.

5. Warhammer 40K spellen

Een ander spel is Warhammer 40K (Warhammer 40.000). Dit is een complex strategiespel dat zich afspeelt in een oorlogsgebied bestaande uit duizenden planeten.Warhammer 40K bestaat al sinds 1987 maar is zo populair dat er nog steeds nieuwe versies en uitbreidingen op het spel uitgebracht worden. Wat uniek is aan Warhammer is dat je de speelfiguren waarmee je speelt eerst zelf moet beschilderen. Zo wordt dit spel heel persoonlijk. Kijk bij informatie Warhammer 40K voor alle informatie en alle Warhammer 40.000 pakketten tegen een aantrekkelijke prijs. Alle Warhammer spellen zijn wel Engelstalig gedocumenteerd.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van speelgoed voor tieners voor al het leuke speelgoed en leuke spellen voor tieners en volwassenen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.