20 inch kinderfietsen


20 inch kinderfietsen zijn fietsen voor jongens en meisjes rond de 7 a 8 jaar oud. Dit is de ideale fietsmaat voor kinderen met een lengte tussen de 116 en 122 centimeter. Hier hebben we meer dan 300 kinderfietsen in deze maat plus de zoekmogelijkheden om uit al deze jongensfietsen en meisjesfietsen de voor jouw kindje beste kinderfiets te selecteren.


Kijk bij de aanbiedingen 20 inch kinderfietsen voor meer dan 300 20 inch jongensfietsen en 20 inch meisjesfietsen tegen een lage prijs. Je hebt er zoekmogelijkheden om snel en makkelijk de voor jou beste 20 inch kinderfiets te vinden.

Zo vind je de voor jou beste kinderfiets 20 inch

De selectiemogelijkheden die je hebt zijn natuurlijk op geslacht (jongen of meisje) en eventuele favoriete merken, maar ook op kleur, het gewenste aantal versnellingen, het soort rem, het materiaal waarvan de fiets is gemaakt en (heel belangrijk) de maximale prijs. Zo kun je snel en makkelijk uti het grote aanbod aan 20 inch kinderfietsen de voor jou beste jongensfiets 20 inch of beste meisjesfiets 20 inch selecteren.

Goede merken 20 inch kinderfietsen

Een populair merk kinderfietsen is Volare. Deze in Volendam gevestigde specialist in kinderfietsen heeft veel 20 inch fietsen voor meisjes en jongens in de collectie. Bij meisjes is de Volare Ashley erg populair. Dit is een voordelige maar erg goede meisjesfiets met een vrolijke uitstraling. Zoals veel goede 20 inch kinderfietsen heeft de Volare Ashley zowel een handrem als een terugtraprem. Deze zeer compleet uitgevoerde kinderfiets is voorzien van een bagagedrager, snelbinder, led-verlichting, fietsbel, wielreflectoren, een fietsstandaard en eventueel een fietsmandje.Bij jongens is de Volare Tombike zeer populair. Evenals de Volare Ashley is de Tombike zeer compleet uitgerust, maar waar de Ashley een lieve meisjesfiets is, daar is de Volare Tombike een robuuste zeer stoere fiets, een echte jongensfiets 20 inch. Je ziet de Volare Tombike op de foto helemaal bovenaan.

Ook Popal, een ander Nederlands fietsmerk, verkoopt veel 20 inch kinderfietsen. Bijvoorbeeld de zeer leuke Popal Cooper, een echte transportfiets om te zien, maar dan in een 20 inch kindermaatje.En zo tref je in de bovenaan genoemde lijst met aanbiedingen kinderfietsen 20 inch nog veel meer goede fietsjes aan, zoals de 20 inch kinderfietsen van  Royal Bugatti, Spirit, Bike Fun, Leader en Altec.

Zie ook: Meer kinderfietsen tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.